Αρχισες τα κουλά σου πάλι ε?!
Ανέβα εσύ επάνω τότε και άς έρθεις με οτι γουστάρεις κουλάδι!Αρκεί να είναι V2 Suzuki και με clip on![]()
Αρχισες τα κουλά σου πάλι ε?!
Ανέβα εσύ επάνω τότε και άς έρθεις με οτι γουστάρεις κουλάδι!Αρκεί να είναι V2 Suzuki και με clip on![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
ΡΕ τι θα γινει ??? θα φτιαξουμε κανα meeting?? η θα παρω το SV και θα τρεχω στα ΤΣΟΠΕΡ-BARS ?
AXAXAXXAAXXAXA
esy ti epa8es kai milas twra teleutaia poly???
ante na kanonhsoume gia bolo to epomeno sk?
egw mesa eimai
E... Mονο και λετε μαλακιες οπως την αλλη φορα...Θα αφησετε τα κοκκαλα σας στο forum, και θα φύγετε, θα πάτε αλλού!
Εγώ μέσα είμαι και καλά θα κάνετε να ειστε και σεις!!!Περιμένω gcrook να ριξει το κράξιμο του αιώνα και να προσκυνήσωωωωωωωωωωωωωωωωω!
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
το μοναδικο προβλημα ειναι οτι το δικο μου ειναι στον γιατρο απο την Παρασκευη...φρεναρω στο φαναρι και κοκκαλώνει κανω πισω και τι να δω ...η πισω δαγκανα καβαλησε τον δισκο και μονο στη σελα του συνεπιβατη δε μανεβηκε...εσπασε η βαση της δαγκανας![]()
σαν γκοφρετα...οποτε(απο τσιγκουνια παραγγειλα ebay.co.uk) και θα κανει 1 βδομαδα ναρθει...
το ατυχημα αυτο μεβαλε σε σκεψεις ...αλλαξα λαστιχα πριν 3μερες ...μηπως ο μ@λ#κα$ ο λαστιχας δεν εσφιξε καλα καμια βιδα (οπως αυτην στο "μπρατσο") της δαγκανας?
εγω θα παρω το ΚΤΕΛ και θα ερθω με τιποτα φωτογραφιες απτο SV ...![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
kala esy lampro pali polla eipes... mila ksana meta apo enan xrono.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
kala esy lampro pali polla eipes... mila ksana meta apo enan xrono.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lalistatos o pousths.
Exei kata meso oro 2,5 smilies to mhna.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ρε κουφάλες , με πόδι κουτσο ακόμα, φυσιοθεραπίες καθημερινά, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ! , και τι? ότι τι? δηλαδή?
ξέφυγε απο κανέναν τι πέρνω?![]()
exei setarei to pc kai ta stelnei automata re sy.
na mh mpainei mesa kai kanei kopo... kati san to auto-update sta windows
petaei 2-3 smiles... tou pousth mesa sto 8ema 8a pesei
bazei enakai ena
... eee khdeia 8a exoume... xares 8a exoume... mesa 8a pesei
de 8a katalabei kai kanenas oti ta stelnei ola ena kouti kai oxi o AN8RWPOS KAI FILOS TROPEAS.... LAMPROUKOS... LIAKOPOULOS.... EFRAIM.....
(twra petaksa ta kodika onomata sta opoia to pc tou tou stelnei mynhma oti kati paei straba opote prepei epeigontws na kanei login pragmatika o idios.. blockarei to pc...)
ΕΤΣΙ πληθωρικο σε θελωΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ρε κουφάλες , με πόδι κουτσο ακόμα, φυσιοθεραπίες καθημερινά, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ! , και τι? ότι τι? δηλαδή?
ξέφυγε απο κανέναν τι πέρνω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
eides? molis egrapsa ta kwdika onomata
KAI FILOS TROPEAS.... LAMPROUKOS... LIAKOPOULOS.... EFRAIM.....
amesws emfanistike apo to koukouli tou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: