Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Παιδια...σε λιγο θα σας ευχηθω μια καλη και ησυχη νυχτα...
Μπουχαχαχαχα...![]()
![]()
Nαι φιλαράκη.Εσύ είσαι στη φοτογραφία; Οπ! Και τα ποδια ψιλά;Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Μου σχολιαζετε αυτο;![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Άσε μεας ρε φιλαράκη τώρα είσε ο χηρότερος εδω μεσα γιατί να μη στραβόσω μαζύ σου; Εσύ και κάτη άλλη εδώ μέσα αρχίσατε τα κοροιδέματα τα χοντρά. Γίνετε να μη στραβόσει κανένας με την πάτρη σου; Virago Fmx! Noμίζης το έχαψα. Εσύ έχης ΒΜΧ! Οχι FΜX!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μ' αρέσει που λες ότι λες και μετά στραβώνεις κιόλας ρε μεγάλε................
Πραγματικά δεν παίζεσαι με τίποτα λέμε!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Έχης και απο αυτό ρε μεγάλε; Τι μας το πέζεις; Πικάσο; Νομήζης οτι γέλασε κανένας με αυτά που κάνης δεν έχης τι να κάνης και φχιάχνης τέτιες π@π@ργές μπας και γελάσει κάπιος αλλά που! Αποτοιχημένε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ!!!!:rotflmao:
![]()
Στο λαιμό να σου κάτση ο καφές και σένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε τον καφε θα τον κανονισουμε να γελασουμε την Κυριακη;
Αν θες να γελάσης καλύτερα πες τον φιλαρά τον Elle να σου ζογραφίσει να γυμνάζεσε που πας γυμνηαστίριο να δη πως εισαι να ξεραθής στο γέλιο χαχαχαχα έλα να με δεις πως είμαι και μετά μίλα, πάω γυμναστίριο 3 χρόνια τώρα κάθε μέρα σινεχόμενα και δε σταματάω. Και βγάλε και τη φοτογραφία που έχης κάτω απο το vestromas γιατί είναι γελία πάνω σε ένα κακάσκημο κατασέβασμα!
Τι έπαθες και γελάς εσύ; ειδες μηπος το βρόμηκο που- Λ@κη σου στον καθρεύτη;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
αχαχαχαχαχαχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: Μια σας και μία μου! Αν ώντος δε πηράζει δεκτήτε και τα δικά μου σχόλια!
Ρε ψαρουκλα, 17 χρονια βοιδι βιλδινγκ κανω και εχω καταβει σε 4ις αγωνες σε Ελλαδα και εξωτερικο.![]()
Και αλλοι εδω μεσα εχουνε κανει πολλα και πιο σοβαρα, απο εμας που ποζαρουμε δικεφαλα στους καθρεπτες.
Συνελθε και παιξε ωραια στον χαβαλε, να μην σε κοροιδευουνε.
Για καφε εαν μαζευομασταν θα γελαγαμε γενικως και οχι ειδικα με σενα, αλλα δεν σου κοβει, γιατι αυτα που σου δινουν στο γυμναστηριο ειναι λυγμενα και δεν αποδιδουν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι έπαθες και γελάς εσύ; ειδες μηπος το βρόμηκο που- Λ@κη σου στον καθρεύτη;
:rotflmao: Μια σας και μία μου! Αν ώντος δε πηράζει δεκτήτε και τα δικά μου σχόλια!
Βεβαιως και ειναι δεχτα.
Φυσικά ειναι κακόγουστα και ανορθόγραφα οσο δε παει,
αλλά δινουν τροφή για τα επόμενα βιντεακια και ζωγραφιές...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Έχης και απο αυτό ρε μεγάλε; Τι μας το πέζεις; Πικάσο; Νομήζης οτι γέλασε κανένας με αυτά που κάνης δεν έχης τι να κάνης και φχιάχνης τέτιες π@π@ργές μπας και γελάσει κάπιος αλλά που! Αποτοιχημένε!
Για καποιο λόγο τα ορθογραφικά που κανεις, βγαζουν τοσο ματι, που ειναι αστεια, φερνουν γελιο λεμε...!
Η αποτοιχία τι ειναι? κατι σαν τη μεσοτοιχία?
:rotflmao:
τι έγυνε τα πηρες φιλα΄ρα; Έλα αστία κάνω , πως σου φένετε τώρα; Εγώ έγραψα να δω τι θα πιείτε και να δω αν νεβριάζεται και νεβριάζεται τελικά! Έτσι αισθάνομε κιεγώ φιλαράκη αν μου λέτε κοροιδέματα και σιγκεγκρημένα εγώ αισθάνομαι χειρότερα γιατί στέλνετε και ζωγραφιές!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε ψαρουκλα, 17 χρονια βοιδι βιλδινγκ κανω και εχω καταβει σε 4ις αγωνες σε Ελλαδα και εξωτερικο.![]()
Και αλλοι εδω μεσα εχουνε κανει πολλα και πιο σοβαρα, απο εμας που ποζαρουμε δικεφαλα στους καθρεπτες.
Συνελθε και παιξε ωραια στον χαβαλε, να μην σε κοροιδευουνε.
Για καφε εαν μαζευομασταν θα γελαγαμε γενικως και οχι ειδικα με σενα, αλλα δεν σου κοβει, γιατι αυτα που σου δινουν στο γυμναστηριο ειναι λυγμενα και δεν αποδιδουν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα Jack Daniels σκέτο με πάγο! Και ξηρούς καρπούς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Εγώ έγραψα να δω τι θα πιείτε
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Δε ξερης τι θα πει αποτοιχία ρε φιλάρα; Και μετά μου λέτε εμένα αμμόρφοτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Η αποτοιχία τι ειναι? κατι σαν τη μεσοτοιχία?
Δε πας καλά!![]()
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Δε ξερης τι θα πει αποτοιχία ρε φιλάρα; Και μετά μου λέτε εμένα αμμόρφοτο!
Δε πας καλά!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8