Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Υποθετικό Ερώτημα

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Απ' οτι καταλαβα με σας τους δυο ειναι οτι ο ενας εχει ΚΤΜ και ο αλλος CAGIVA.

Και τα 2 μηχανακια σας δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με το Africa.
    Αρα δε μπορω να καταλαβω τι σας πηραξε εδω μεσα

Δε ξερω αν ειχατε ποτε ΑΤ. Αλλα προσωπικα δε το πιστευω οτι εμπειρια με ΑΤ υπαρχει σε κανεναν απ' τους 2.
    Εγω προσωπικα και το ΚΤΜ Duke το ξερω (ειχα για ενα φεγγαρι) και το Cagiva 1000.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!

Αν εχετε π.χ. συγκριση ΑΤ με το ΤΕΝΕRE 750 η με το CAGIVA 750 η το ΤRIUMPH Tiger η το ΚΤΜ 950 S η το BMW στειλτε τες !

Αρα προς τι ο δυσανασχετισμος στο Θεμα ;
    Αν δε συμφωνειτε πεστε τη γνωμη σας και ακουστε και τι σ%$& εχουν να πουν οσοι εχουν αλλη γνωμη και βγαλτε συμπερασμα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

KOITA AN ΕΣΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Δε ξερω αν ειχατε ποτε ΑΤ. Αλλα προσωπικα δε το πιστευω οτι εμπειρια με ΑΤ υπαρχει σε κανεναν απ' τους 2.
    Εγω προσωπικα και το ΚΤΜ Duke το ξερω (ειχα για ενα φεγγαρι) και το Cagiva 1000.

Αν εχετε π.χ. συγκριση ΑΤ με το ΤΕΝΕRE 750 η με το CAGIVA 750 η το ΤRIUMPH Tiger η το ΚΤΜ 950 S στειλτε τες !

ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΩ...με αυτα που εγραψα....τοτε εμενα τι μου εμεινε να ΠΩ?
    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΑ...γραψε και εσυ το μπραβο σου και παμε παρακάτω!

το τι Θα κανω εγω [θα κλαιω απο τα γελια το πιθανοτερο..] ειναι δικο μου θεμα!
    εγω ειπα να συνεχισετε τη καλη δουλεια...!

το να συγκρινω τωρα το κτμ το 950 με ενα αφρικα...ειναι πολυ ευκολο δε νομιζεις?

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas

Μα ποιός είπε ότι είναι στην ίδια κατηγορία. Επιπλέον το thread ανφέρετε ως "Υποθετικό ερώτημα για On-Off"

Μας πείραξε??? Εμένα τπτ. Απλά είπα την άποψή μου. (το μόνο που μπορεί να με πειράξει είναι η φασολάδα)

Κάνεις λάθος. Είχα για 3 χρόνια και είχα γράψει 60000χλμ με αυτό το μηχανάκι. Επομένως δικαιούμαι να έχω απόψη για το ΑΤ ακόμα και αν είναι λάθος (αν και δεν είπα κάτι για το ΑΤ).

Αν εχετε π.χ. συγκριση ΑΤ με το ΤΕΝΕRE 750 η με το CAGIVA 750 η το ΤRIUMPH Tiger η το ΚΤΜ 950 S στειλτε τες !

Και επαναλαμβάνω...κανένας δυσανασχετισμός

Αν εχετε π.χ. συγκριση ΑΤ με το ΤΕΝΕRE 750 η με το CAGIVA 750 η το ΤRIUMPH Tiger η το ΚΤΜ 950 S η το BMW στειλτε τες !
    Καταρχήν πάρε ένα link εδώ

είναι βέβαια στα γερμανικά. Για τους μη γερμανόφωνους (όπως εγώ) ο μεταφραστής του google κάνει σχετικά καλή δουλειά.
    Και δεν το δίνω για να συγκρίνουμε αν και ποιό είναι καλύτερο....αλλά αποτελεί τροφή, γνώση και είναι ένας ωραίος τρόπος να περάσουμε την ώρα μας

Αν δε συμφωνειτε πεστε τη γνωμη σας και ακουστε και τι σ%$& εχουν να πουν οσοι εχουν αλλη γνωμη και βγαλτε συμπερασμα.
    Είδες να μην ακούμε την γνώμη των άλλων????
    Και σου ξανατονίζω, γνώμη...τουλάχιστον εγώ έχω για πράγματα που γνωρίζω (γιατί διαφορετικα η γνώμη είναι σαν την κ@λ@τρυπίδα....όλοι έχουν και από μία)

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝ-OFF AΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΚΤΜ LC8 950...ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΟΥΤΕ 1 ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΕΕ?ΠΟΙΟΣ?

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ...ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!ΜΙΛΑ ΡΕ SAS ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ!!!
    ΤΟ ΚΤΜ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΩΜΑ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΤΟ!!ΤΑ ΑΚΟΥΣ CRS?ΚΑΛΟ ΤΟ AFRIKA ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ 1 ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΤΜ ΤΟ LC8!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑΙ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Που βλεπεις την ευκολια ;

π.χ. ειχα για μια βδομαδα το ΚΤΜ (τεστ ντραϊβ) και ενω στα χωραφια δε συγκινεται με το ΑΤ, στον αυτοκινητοδρομο απο Αμστερνταμ για Μοναχο και επιστροφη ειδα το χριστο φανταρο με τα χαλια του !!!
    Βαρκα γυαλο ητανε απο τα 150 και πανω, ασε που εγινα φραπε απο το κραδασμο, ασε που στη βροχη δε σταματαει με τιποτα !!!
    ΟΚ ειναι τρακτερ ! ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ !
    Πες μου εσυ τι γνωμη εχεις αν εχεις εμπειρια.
    Το ΑΤ εδω και 11 χρονια με παει και με φερνει Ελλαδα καθε χρονο !!!!!!!!

ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ;

ΑΤ με BMW π.χ.

Εχεις οδηγησει ποτε αν εισαι συνηθισμενος με ολα τα κοντρολ στο αριστερο χερι (ολες οι μηχανες) μια BMW με τα κοντρολ στο δεξι χερι ;
    Παρε ενα δοκιμαστικα και ελα πες μου !

:hypnotize

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ........................
    ΤΑ ΑΚΟΥΣ CRS?ΚΑΛΟ ΤΟ AFRIKA ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ!!!
    ........................
    Εχω συμφωνησει και σε αλλο ποστ μ' αυτα που λες και το κανω και τωρα.

Η μονη "αντιρηση" μου ειναι αυτο το βαμιδι το θεμα της αξιοπιστιας (και λιγο το υψος ) ...

Δεν ξερω ας πουμε κατα ποσο θα αντεξει φορτωμενο σαν γαϊδουρι σε δυσκολους χωματοδρομους.

Αν ειχα πειστει κι αν δεν ειχε κι αυτην την σχολαστικοτατη συντηρηση ...

Μαλλον θα το ειχα ηδη, μιας και το εργαλειο "πυροβολαει" ...

Ισως αν δεν το "πουσαραν" τοσο, και προσεχαν λιγο περισσοτερο το θεμα "αντοχη" να ηταν καλυτερα τα πραγματα, για το "Off" κομματι τουλαχιστον ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Re: ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝ-OFF AΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΚΤΜ LC8 950...ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΟΥΤΕ 1 ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΕΕ?ΠΟΙΟΣ?

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ...ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!ΜΙΛΑ ΡΕ SAS ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ!!!
    ΤΟ ΚΤΜ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΩΜΑ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΤΟ!!ΤΑ ΑΚΟΥΣ CRS?ΚΑΛΟ ΤΟ AFRIKA ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ 1 ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΤΜ ΤΟ LC8!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ ΚΤΜ!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑΙ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜ!!!
    Πριν παρεις ελα απο Ολλανδια να σου δωσω μια για 1 βδομαδα να βγαλεις τα ματια σου και να σου φυγει η κα^%$ και μετα αν θες πας και αγοραζεις !!

Που βλεπεις την ευκολια ;

π.χ. ειχα για μια βδομαδα το ΚΤΜ (τεστ ντραϊβ) και ενω στα χωραφια δε συγκινεται με το ΑΤ, στον αυτοκινητοδρομο απο Αμστερνταμ για Μοναχο και επιστροφη ειδα το χριστο φανταρο με τα χαλια του !!!
    Βαρκα γυαλο ητανε απο τα 150 και πανω, ασε που εγινα φραπε απο το κραδασμο, ασε που στη βροχη δε σταματαει με τιποτα !!!
    ΟΚ ειναι τρακτερ ! ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ !
    Πες μου εσυ τι γνωμη εχεις αν εχεις εμπειρια.
    Το ΑΤ εδω και 11 χρονια με παει και με φερνει Ελλαδα καθε χρονο !!!!!!!!

ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ;

ΑΤ με BMW π.χ.

Εχεις οδηγησει ποτε αν εισαι συνηθισμενος με ολα τα κοντρολ στο αριστερο χερι (ολες οι μηχανες) μια BMW με τα κοντρολ στο δεξι χερι ;
    Παρε ενα δοκιμαστικα και ελα πες μου !

:hypnotize
    Οκ...το οδήγησες και το θεωρείς χάρο στον αυτοκινητόδρομο.
    Δεκτό...απλά δε συμφωνώ. Τυχαίνει να το οδηγώ 16000χλμ μέχρι τώρα (δεν έχω κλείσει χρόνο) και δε μου έδωσε αυτήν την αίσθηση. Σίγουρα όταν έχει αέρα (πολύ αέρα), πάνω από τα 160 σε δυσκολεύει από θέμα προστασίας αέρα....αλλά δεν κουνάει όπως λες. Και ναι υπάρχουν μηχανές που στον αέρα με αρκετά χλμ σε προστατεύουν καλύτερα. Απλά όπως σε όλα τα πράγματα κάπου θα κάνεις πίσω για να κερδίσεις σε κάτι άλλο. Σε θέματα ασφάλειας πάντως δε θα έκανα καμία παραχώρηση.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Με το ΚΤΜ, πας στην δουλειά σου κάθε μέρα άνετα, εύκολα, στην κίνηση και την ζέστη, μέσα στην Αθήνα ???

Για πείτε μου. Γιατί με το Άφρικα πάω. Με το ΚΤΜ δεν νομίζω να
    τη βγάζω.

Για χώμα δεν το συζητάω. Εκεί το μηχάνημα δίνει ρέστα.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Με το ΚΤΜ, πας στην δουλειά σου κάθε μέρα άνετα, εύκολα, στην κίνηση και την ζέστη, μέσα στην Αθήνα ???

Για πείτε μου. Γιατί με το Άφρικα πάω. Με το ΚΤΜ δεν νομίζω να
    τη βγάζω.

Για χώμα δεν το συζητάω. Εκεί το μηχάνημα δίνει ρέστα.
    Πάω καθημερινά και άνετα (είμαι τυχερός βέβαια ότι η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι). Λοιπόν το μηχανάκι χωράει παντού+, είναι ψηλό δίνοντας σου τη δυνατότητα να βλέπεις μακρυά και να επιλέγεις την καλύτερη διαδρομή+, κόβει λίγο το τιμόνι-, με τις ζέστες ανάβει εύκολα το fun όπως και στα περισσότερα 1000αρια (τώρα αυτό ούτε + είναι ούτε -) χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες πέρα από τα όρια, άλλωστε κανένα 1000αρη δε φτιάχτηκε για να το κινείς στην πόλη, σου προσφέρει χαρά (αν το θελήσεις) ακόμα και πηγαίνοντας στην δουλειά+. Αν η δουλεία μου ήταν μακρυά θα επέλεγα για commuting ένα παπί.
    Αυτά

Re: Re: ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Πριν παρεις ελα απο Ολλανδια να σου δωσω μια για 1 βδομαδα να βγαλεις τα ματια σου και να σου φυγει η κα^%$ και μετα αν θες πας και αγοραζεις !!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 600 ΧΛΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ) ΜΕ 200ΧΛΜ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ....ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ!!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΤΜ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΑΡΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΚΑΦΤΗ ΣΕΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΤΜ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Re: ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καταφεραμε να φτασουμε στο σημειο να συγκρινουμε το αφρικα με το κτμ των 14000 ε ...

εγω παω να παιξω το πουλι μου με γαντια του ΒΟΧ!
    Φίλε DUKA, ακόμα και αυτό, η τιμή του δηλαδή, δεν είναι ένας παράγοντας
    που μας επηρεάζει όταν αγοράζουμε μια μηχανή ? Στην ίδια κατηγορία είναι και τα 2, άρα η τιμή τους είναι κι αυτή στο παιχνίδι.

Δεν βρίσκω δηλαδή κάτι που κάνει το KTM των 14.000 και δεν το κάνει το Άφρικα των 5-6-7.000. Το ίδιο και με το GS.
    Σίγουρα μιλάμε για νεότερες τεχνολογίες, ίσως καλύτερα υλικά κτλ κτλ
    θα μπορούσαμε να μιλάμε επί ώρες γι'αυτά, αλλά στην τελική, την ίδια δουλειά δεν κάνουν ?
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Re: ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

.......................
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΑΡΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΚΑΦΤΗ ΣΕΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΤΜ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ!!!

Να σου πω ...

Τα πραγματα ειναι απλα ...

Η Αφρικα μου ειναι (πιστευω) καλοστημενη και μου κανει και τα κεφια ...

Η διαφορα ειναι της ταξης των 9 - 10 χιλιαδων ...

Οποτε θα περιμενω να ξεχρεωσω το "επισκευαστικο" και σε δυο χρονακια μαλλον προς τα 'κει θα κοιταξω, αν δεν εχουν αλλαξει δραματικα τα δεδομενα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Re: Re: ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Φίλε DUKA, ακόμα και αυτό, η τιμή του δηλαδή, δεν είναι ένας παράγοντας
    που μας επηρεάζει όταν αγοράζουμε μια μηχανή ? Στην ίδια κατηγορία είναι και τα 2, άρα η τιμή τους είναι κι αυτή στο παιχνίδι.

Δεν βρίσκω δηλαδή κάτι που κάνει το KTM των 14.000 και δεν το κάνει το Άφρικα των 5-6-7.000. Το ίδιο και με το GS.
    Σίγουρα μιλάμε για νεότερες τεχνολογίες, ίσως καλύτερα υλικά κτλ κτλ
    θα μπορούσαμε να μιλάμε επί ώρες γι'αυτά, αλλά στην τελική, την ίδια δουλειά δεν κάνουν ?
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ Π.Χ. ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ (ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ) ΤΟ ΚΤΜ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑ)

ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΧΤ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ΤΟ LC4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ?ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΤΟ 1 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διπλό Ερώτημα προς όλους!
    από villy στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:04
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 00:19
  3. Ιδιο ερωτημα - Διαφορετικα δεδομενα..
    από dimitris26 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 21:20
  4. Ερωτημα-βοηθεια-γνωμεσ
    από bmour στο forum BMW
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 08:35
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2004, 06:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε