ρε μηπως και ειμαι ανωμαλος???μου αρεσει αν και photoshop.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ενας φιλος βρηκε αυτοhotoshop;;;;
ρε μηπως και ειμαι ανωμαλος???μου αρεσει αν και photoshop.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ενας φιλος βρηκε αυτοhotoshop;;;;
περίμενα κατι καλύτερο ρε παιδιά. ειδικά αν δεν εχει διορθώσει λιγο τον φωτισμό. το φτερό μπροστά δεν το βλέπω να αντέχει στον αέρα. θα δούμε....![]()
Λένε πώς....
στόν παράδεισο οι ευθείες είναι ατέλειωτες και πώς στήν κόλαση τα στροφιλίκια σου ανακατεύουν τα σωθικά. GO ON... MAKE YOUR CHOISE!
ή αλάζεις γνώμη γλήγορα; και το ένα καλό σε φαίνεται και το άλλο δε σε χαλνάει... πολύ βολικός φαίνεσαι... μήπως τελικά είσαι;;;:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
ρε μηπως και ειμαι ανωμαλος???μου αρεσει αν και photoshop.
Όσο για το λευκό.... μεγάλος έρωτας.Όταν το δικό μου χρειαστεί βάψιμο... Θα το ασπρίσω. Κυκλοφορεί ένα λευκό και εν Αθήναις... αν τον δείτε φωτογραφήστε το.
εκτός από τον χρωματισμό που είναι πιο "ready to race" τον βαμένο σκελετό και το ψαλίδι πίσω αυτό το 99 παραπέμπει μάλλον σε facelift και όχι σε ουσιαστικές αλλαγές..
Ωψώμεθα..
το μπλεδάκι εκεί πίσω είναι αξεπέραστο όπως και να το κάνουμε..![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Bάλε κ το μοτέρ του 990 SM με τα 115 αλόγατα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
εκτός από τον χρωματισμό που είναι πιο "ready to race" τον βαμένο σκελετό και το ψαλίδι πίσω αυτό το 99 παραπέμπει μάλλον σε facelift και όχι σε ουσιαστικές αλλαγές
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
πολυ ωραιο απο θεμα χρωματων.
θα χει ομως αυτο το μοτερ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Bάλε κ το μοτέρ του 990 SM με τα 115 αλόγατα..
Έτσι λένε.. Αυτή θα είναι η βασική αλλαγή..Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
θα χει ομως αυτο το μοτερ???
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Δεν μπορω να τους καταλαβω,αλλες εταιριες εχουν ηδη τα μοντελα του 2009 στις βιτρινες κ αυτοι δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα ακομη,να μας σκασουν θελουν!
εγώ λέω πως το μοτέρ θα είναι το ίδιο με όλα τα προηγούμενα 990 Adventure![]()
και εγω έτσι πιστεύω αλλα θα περιμενω επισησημα τα να μοντελα,αλλιως αν ειναι εντελως ιδιο θα δω για ελαφρως μτχ!Αρχικά δημιουργήθηκε από skritikos
Αρχικά δημιουργήθηκε από skritikos
+1
Το μοτερ του sm με τα 115 αλογα ειναι πολυ δυνατοτερο απ'αυτο που φοραει το 990,οποτε θα επρεπε να κανουν εκτεταμενες αλλαγες και σε αναρτησεις φρενα...
ti lete edo mesa re malakes to xete xasei etsi??:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+1
Το μοτερ του sm με τα 115 αλογα ειναι πολυ δυνατοτερο απ'αυτο που φοραει το 990,οποτε θα επρεπε να κανουν εκτεταμενες αλλαγες και σε αναρτησεις φρενα...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ti lete edo mesa re malakes to xete xasei etsi??:rotflmao::rotflmao:
γιατι σου φαινεται περιεργο δλδ?
![]()
ιδια φρενα εχει το adventure με το sm με ακτινικες τρομπες και τετραπιστονες δαγκανες προδιαγραφων ss???
η μηπως οι αναρτησεις ειναι ιδιες?