einai ta British Channel islands και Δεν εχουν ΦΠΑ αν και ανήκουν στο Ηνωμένο Βασ.
einai ta British Channel islands και Δεν εχουν ΦΠΑ αν και ανήκουν στο Ηνωμένο Βασ.
Ban 'em all
εδω βρισκεται η γ@μοεταιρεια "based in Guernsey in the Channel Islands"
γαμο το φελεκι μου!
ρε κρουκη για τι ποσο αξιας σου ειχαν ζητησει 146?
εγω για 166? ειχα πλερωσει 3?
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ότι βρίσκεται στα Channel Islands, δεν πληρώνει τελωνείο, είτε για UK, είτε για mainland Europe.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
πχ http://www.mymemory.co.uk/![]()
καλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Λετε να πιασω τον Tom Hanks που στον "Ναυαγος" επαιζε τον υπαληλο της fedex, μπας και εχει καμια εκπτωση προσωπικου???αμα δεν τα χρειαζεσαι αμεσα......
![]()
ρωτα τον....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ ωχ ωχ τελωνεια ε?![]()
εγω παντως πριν κανενα μηνα για ενα πακετο που εκανε 160 ευρω πληρωσα αλλα 150 στη ups για τελωνειο![]()
![]()
![]()
![]()
αν σου στειλει αποδειξη που να λεει πως ειναι δωρο η warranty replacement κ η δηλωμενη αξια του ειναι κατω απο 50-60 ευρω θα εισαι καλυμενος νομιζω
good luck![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ρε παιδια...για διαφωτιστε με σε κατι.
Η Αγγλια ειναι εντος Ευρωπαικής Ενωσης αλλά εκτος νομισματικής ενωσης.
Αυτος ειναι και ο λόγος που εκτελωνιζονται τα πραγματα που φερνεται απο εκει ?
Γιατι απο Γερμανια οτι εχω παραγγειλει...ποτε δεν εκτελωνιστικε τιποτα.
![]()
Βασικά έχω πειστεί ότι εάν θα πληρώσεις τελωνείο ή όχι...είναι θέμα τύχης...Εγώ παρήγγειλα κάτι από Αμερική...αξίας κοντά στα 150$ και ήρθε με φέντεξ...δεν πλήρωσα τελωνείο...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ρε παιδια ας μου βρει καποιος την νομοθεσία για τον εκτελωνισμο please...
αυτη λοιπον μου ζηταει καποια απόδειξη, αν βαλω το μειλ στο photoshop και αλλαξω τι τιμες?
λετε να πιασει? δλδ να βαλω 100£ αντι 200£ ή 50£.
ωχ μου φενεται δεν το γλυτωνο το αγγουρακι (και θα ειναι τουρσι που τσουζι...)
photoshop-ιαρε την 'απόδειξη' απτό ebayΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
αυτη λοιπον μου ζηταει καποια απόδειξη, αν βαλω το μειλ στο photoshop και αλλαξω τι τιμες?
λετε να πιασει? δλδ να βαλω 100£ αντι 200£ ή 50£.
ωχ μου φενεται δεν το γλυτωνο το αγγουρακι (και θα ειναι τουρσι που τσουζι...)
αν πιάσει, έπιασε
βρεεε, τι του λέτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
photoshop-ιαρε την 'απόδειξη' απτό ebay
αν πιάσει, έπιασε![]()
έχεις μετοχές της fedex;Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
βρεεε, τι του λέτε;![]()
![]()
http://www.dart.gov.gr/![]()
Καλύτερα θα ήταν να ψάξει το θέμα πριν κάνει την αρπαχτή. Τα Channel Islands δεν πληρώνουν τελωνείο. :ZZZ:
Μπορεις σε παρακαλω να βρεις καποιο επισημο κειμενο που να λεει πως απο τα νισια αυτα δεν πληρωνεις τελωνειο??Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
http://www.dart.gov.gr/![]()
Καλύτερα θα ήταν να ψάξει το θέμα πριν κάνει την αρπαχτή. Τα Channel Islands δεν πληρώνουν τελωνείο. :ZZZ:
αμα ζητησω απο το πωλητη να μου στειλει αλλο invoice πόσο να του πω να λεει?
η κανονικη τιμη ειναι £199
να το βάλω £92 ?
ειναι καλα?
μην το βαλω και 15£ (2 ζελατινες και 2 πινλοκ ειναι και κατι εσωτερικα μαξιλαρακια)
Βρε συ σοβαρά τώρα, το τελωνείο σου ζήτησε τιμολόγιο και θα τους στείλεις την φωτοσοπιά; :hypnotize
Για τα Channel Islands, ρώτα τον ίδιο τον πωλητή να στο επιβεβαιώσει. Εγώ το είχα κάνει με το mymemory και μου είχαν απαντήσει ότι δεν πληρώνουμε τελωνείο, είτε μου έστελναν το δέμα στην Σκωτία, είτε στην Ελλάδα. Το έστειλα Ελλάδα και δεν σταμάτησε πουθενά. Ελλάδα έφτασε με ΕΛΤΑ.
:ZZZ:
ΥΓ Μην ξεχνάς τι είπε πιο πάνω ο Γυμνιστής.![]()
πιστεψέ με δεν ειναι φωτοσοπια, ειναι το κανονικο original invoice...Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βρε συ σοβαρά τώρα, το τελωνείο σου ζήτησε τιμολόγιο και θα τους στείλεις την φωτοσοπιά;![]()
το κοστος ειναι 62,15£ και 30? μεταφορικα
αντε να δω πόσα θα μου ζητησουν!!!