Τον ξέρω ναι, BMX έχη και μας λέει οτι έχη hondaΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
![]()
![]()
Ρε Σάκη αυτός σε ξέρει ρε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον ξέρω ναι, BMX έχη και μας λέει οτι έχη hondaΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
![]()
![]()
Ρε Σάκη αυτός σε ξέρει ρε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Φιλάρα μήπος είσε συ αυτός καβάλα στο Pou-Strom σου; ΧαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Με φώναξες Μητσάρα;![]()
![]()
![]()
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Ολεεεεε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Όσων αφορά το οτι πάω γυμναστίριο εντάξη και τι έγεινε εσύς δεν πάτε γυμναστίριο εσύ vestroma δε μπας; Εγώ όμος πέρνω και φοισικά σιμπλιρόματα διατροφής, ελένχω το βάρος μου σινέχια και κάνω BB αρκετο καιρο. Πες μου εσύ όσα χρόνια γυμνάζεσε πόσες γυμναικες έχης ρίξη τόσα χρόνια; Έλα να δης τι γυναίκες κικλωφορώ και μετά μίλα φιλαράκι. Δε μέχης δει γιαφτό μιλάς!
και σιγουρα μιλαμε για καμια 20αρια ποντους...
Προσεξε ομως...μην στελνεις μηνυματα στις γκομενες γιατι σιγουρα θα ξενερωνουν...
Εκτος κι αν εχεις τον Μπαμπινιωτη διπλα...
...πολλες γιμναικες ...
μου θυμιζεις καποιον...
![]()
...cause the place seems still alive...
Εσύ χοντρος είσε και μας το παιζης μποντιμπιλντερας!!! Μισό ταψί! Αρκούδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με τσαντισες αγρια silver rider και εφαγα μισο ταψι γαλακτομπουρεκο και θολωσαν οι κοιλιακοι μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα σε εκδικηθω ομως και θα βαλω τον φιλο μου τον Εlle, να βαλει μια φωτογραφια απο εκεινες που σ αρεσουνε, με τα viragofmx turbo lover Judas Priest![]()
![]()
![]()
![]()
Χοχοχο!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Σε πέτυχα και πάλι! Καλησπέρα φίλε Silver!
H νέα σου φωτό που θα ανεβάσω σε 3 λεπτά
την έχω ήδη αρχίσει και βρίσκεται σε εξέλιξη!
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ναι Ασημακι,αστον,πατατας ειναι,εσυ πρεπει να εισαι φετες...αφου παιρνεις και...φοισικα σιμπλιροματα διατρωφοις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Εσύ χοντρος είσε και μας το παιζης μποντιμπιλντερας!!! Μισό ταψί! Αρκούδα!![]()
φωτοοοο,φωτοοοο,φωτοοοοο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ναι Ασημακι,αστον,πατατας ειναι,εσυ πρεπει να εισαι φετες...αφου παιρνεις και...φοισικα σιμπλιροματα διατρωφοις!
:rotflmao:
![]()
Ποποπο! Θα πεθάνουμε σήμερα λέμε!!!!!![]()
Εσύ φαντάζομε δεν έχης γνορίση και καμία στη ζωή σου φιλαράκι για να το λες αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ολεεεεε....
και σιγουρα μιλαμε για καμια 20αρια ποντους...
Προσεξε ομως...μην στελνεις μηνυματα στις γκομενες γιατι σιγουρα θα ξενερωνουν...
Εκτος κι αν εχεις τον Μπαμπινιωτη διπλα...
...πολλες γιμναικες ...
μου θυμιζεις καποιον...
Δεν ξερης τι γυναίκες είχα φιλαράκι και γιαφτό μας τα λες αυτά. και μιλάω ηλικρινά, δε ξέρης
τι γυναίκες έχω κικλοφορίση. Αν μπορούσες να με έβλεπες και μετά να κρινης φιλαράκι
Δε με ξέρεις μη μυλάς!
Έρχεται σε λίγο!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
φωτοοοο,φωτοοοο,φωτοοοοο!![]()
![]()
![]()
Κανόνησε να βάλης πάλι βλακίες φίλε μη στήλεις τίποτα εγώ δε παίζω έτσι εσύ παίζης ιππουλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Έρχεται σε λίγο!![]()
![]()
![]()
Κόφτο και παίξε με την αξία σου φιλαράκι!
Παιδιά να και η φωτογραφία του δες τε και καμαρώστε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Όσων αφορά το οτι πάω γυμναστίριο εντάξη και τι έγεινε εσύς δεν πάτε γυμναστίριο εσύ vestroma δε μπας; Εγώ όμος πέρνω και φοισικά σιμπλιρόματα διατροφής, ελένχω το βάρος μου σινέχια και κάνω BB αρκετο καιρο. Πες μου εσύ όσα χρόνια γυμνάζεσε πόσες γυμναικες έχης ρίξη τόσα χρόνια; Έλα να δης τι γυναίκες κικλωφορώ και μετά μίλα φιλαράκι. Δε μέχης δει γιαφτό μιλάς!
![]()
Α ρε Silver! Πως τις ρίχνεις έτσι τις γυ(μ)ναίκες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Εσύ φαντάζομε δεν έχης γνορίση και καμία στη ζωή σου φιλαράκι για να το λες αυτό!
Δεν ξερης τι γυναίκες είχα φιλαράκι και γιαφτό μας τα λες αυτά. και μιλάω ηλικρινά, δε ξέρης
τι γυναίκες έχω κικλοφορίση. Αν μπορούσες να με έβλεπες και μετά να κρινης φιλαράκι
Δε με ξέρεις μη μυλάς!![]()
![]()
Το καμαρώστε δέντο κατάλαβα φιλάρα για πιον πάη; Δικιά σου είναι η φοτογραφία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Παιδιά να και η φωτογραφία του δες τε και καμαρώστε!!!
Εσύ είσε αυτός
Ζβήστο ρε φιλάράκη και κόψτ' αυτα είναι κοροιδία βλέπουν κάτι παράξενοι και αρχίζουν και λένε παράξενα άντε ζβήστο. Θα μπούν και οι άλλη και θα με θάψουν σου λέω ζβήστο και δε θα σου ξαναπώ τίποτα αλήθια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Α ρε Silver! Πως τις ρίχνεις έτσι τις γυ(μ)ναίκες!!!!![]()
![]()