tha einai tsita to ktm me aytokolita kai nea plastika.
mhn pirakseis tipota apo ta ypoloipa, afou skopeveis na to doseis etsi kai alios, xamena lefta.
:hypnotize
tha einai tsita to ktm me aytokolita kai nea plastika.
mhn pirakseis tipota apo ta ypoloipa, afou skopeveis na to doseis etsi kai alios, xamena lefta.
:hypnotize
......καλα με επεισες.αν πουλησω ομως το ποδηλατο θα την αλλαξω.το stand να του το βγαλω?θα μου πεις γιατι?σιγα το βαρος.καλυτερα να αδυνατισω εγω.και θα σου πω ετσι γιατι με πορωνει να μην εχει πανω περιττα πραγματα.
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
SPAZZ....SORRY ΚΙ ΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ???
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ 10-12 ΚΙΛΑ....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ...
ε εχασα καποια απο την λασπη απο καπου θα βρω παλι.θα ξεκινησω να κοβω τα νυχια μου θα κουρευτω θα ξυριστω και θα κανω μπανιο.ε!δεν θα τα χασω πεντε εξι κιλακια?χαχα
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
re afou kykloforeis me to KTM, ama vgaleis fota, stop, stand klp pos tha to pigeneis ston dromo? kai poy tha to afineis?Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
......καλα με επεισες.αν πουλησω ομως το ποδηλατο θα την αλλαξω.το stand να του το βγαλω?θα μου πεις γιατι?σιγα το βαρος.καλυτερα να αδυνατισω εγω.και θα σου πω ετσι γιατι με πορωνει να μην εχει πανω περιττα πραγματα.
kane mpanio adynatizei poly!!!
![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
δε θα κυκλοφορω το βραδυ και θα το ακουμπαω σε τοιχους δεντρα κολωνες .....μπορει να λεω και σε κανεναν να το κραταει......
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
SPAZZ,ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΤΜ ???
ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΨΙΛΟΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ,ΚΑΝΕ ΚΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ(Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) Κ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΕΛΤΙΩΣΕΙ!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ Κ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ...