Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 250cc

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80
    Ρε παιδιά...εσείς θα το κάνατε?
    δεν θελω να σου χαλασω τον ενθουσιασμο αλλα οι 9 στους 10 δεν θα το καναν

εγω θα προτεινα να το κανεις καλοκαιρακι, και με πολυ χαλαρους ρυθμους, με 70-80 χλμ και 200 χλμ την μερα

το αμαξι καλητερη λυση για χειμωνα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80
    Ρε παιδιά...εσείς θα το κάνατε? Λαμβάνοντας υπόψη το κρύο και τους κινδύνους.Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να το ζησουμε...και να κάνουμε Χριστούγεννα εκει. Θα το παλέψουμε το κρύο..φορώντας εσωθερμικά + cordura(με την επενδυση ενοειται)? Υπάρχει και η λύση του αυτοκινήτου βέβαια αλλα δεν την θέλω...

Δυστηχώς δεν εχω βγεί εκτός Αθήνας με κρύο.Αλλα νομίζω ότι με καλό εξοπλισμό κάτι θα γίνει.

Έπίσης μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρώ ΄πλαινές βάσεις για το YBR ώστε να πατήσουν πάνω τα σαμάρια που έχω?Για πιο σταθερή λύση? Έχει κανείς τίποτα? Ψάχνω αλλα δεν είδα κάτι...
    φιλαρακι μειλαμε οτι υπαρχει περιπτωσει χιονιου και παγου....αρα μεγαλο προβλημα.....μαλλον μεγαλος κινδυνος.....
    το κρυο οσο καλα και να ντυθεις δεν αντιμετωπιζεται τοσο ευκολα οσο νομιζεις.....
    εισαι και σε ενα μερος που (χτυπα ξυλο) αν γινει κατι δεν ειναι και ευκολο να συνενοηθεις και να επικοινωνισεις...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Σερρες-Αθηνα Με scooter 250cc.
    από simitis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 15:10
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 11:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία