Σωστά και τα πατίνια πιο γρήγορα είναι από το GSR σου!:a5: :a5: :a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Ακου κη το GSR πατίνι![]()
![]()
![]()
![]()
Σωστά και τα πατίνια πιο γρήγορα είναι από το GSR σου!:a5: :a5: :a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Ακου κη το GSR πατίνι![]()
![]()
![]()
![]()
Μάθε πρότα να οδιγας μηχανή και μετά έλα σε μένα! FMX? Τι το πείρες βρε καημένε το σάπιο είναι για τον γκάδο πέτα το φιλαράκη χάλια είναι. Και απο υποδήναμη!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Σωστά και τα πατίνια πιο γρήγορα είναι από το GSR σου!:a5: :a5: :a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
περήμενε να δης τι μηχανάκη κικλοφορώ. Το σάβατο το μηχανάκι που θα οδιγήσω εγω απλά τα σπάη! Μη μου μιλάς για το fmx σου γιατί γελάη ο κόσμοσ μαζή σου!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Ντάξ μωρέ εγώ να το πετάξω δε λέω....αλλά πές μου εσύ σε ποιον γΚάδο να πάω να το πετάξω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Μάθε πρότα να οδιγας μηχανή και μετά έλα σε μένα! FMX? Τι το πείρες βρε καημένε το σάπιο είναι για τον γκάδο πέτα το φιλαράκη χάλια είναι. Και απο υποδήναμη!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!![]()
![]()
Μη σε δω όμως να πας να το πάρεις.........................![]()
Τι ακριβώς θα σπάει μπιέλες πιστόνια εκκεντροφόρους τι ακριβώς?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
περήμενε να δης τι μηχανάκη κικλοφορώ. Το σάβατο το μηχανάκι που θα οδιγήσω εγω απλά τα σπάη!![]()
![]()
δεν πλισιάζω εγώ τους γκάδους με τα σπουπιδια φιλαράκη κάπιο λάθος θα κάνης τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια
Αφού τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια εσύ τι κάνεις πάνω σε ένα GSR?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
δεν πλισιάζω εγώ τους γκάδους με τα σπουπιδια φιλαράκη κάπιο λάθος θα κάνης τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια![]()
Ρίχτο σε μια χωματερή μωρέ να σωθείς από δαύτο!![]()
Τι λες βρε για το gsr? έλα να πάμε μια κόντρα και μετα μήλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αφού τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια εσύ τι κάνεις πάνω σε ένα GSR?![]()
Ρίχτο σε μια χωματερή μωρέ να σωθείς από δαύτο!![]()
Πάμε μαζί μια κόντρα Silver και μετά πορτοκάλια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι λες βρε για το gsr? έλα να πάμε μια κόντρα και μετα μήλα!
Τι να κάνω ο δόλιος, πορτοκάλια έχω, τα μήλα τελειώσανε!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Τι? Θα πάμε κόντρα και μετά θα φάμε μήλα? Καινούργιο κόλπο είναι αυτό? Για πες μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι λες βρε για το gsr? έλα να πάμε μια κόντρα και μετα μήλα!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Silver Rider σοβαρα τωρα...απαντησε μου σε παρακαλω....
ΥΠΑΡΧΕΙΣ???
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν παιζεσαι με τιποτα ρε :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ζβήστο φίλαράκη πιάνεσε απο τις λεπτομέριες εσύ δε ξερης να διαβάσεις ενοω μήλα να μηλήσεις! ΣΒΗΣΤΟ!!!!
TI EXAΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΠΜ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()