Σύντροφοι μήπως έχουμε κανένα νέο; Ποιοί τελικά το πάρουν; Πώς πάνε οι διαδικασίες; Κάτι! Μ έχει φάει η γκατζετίτιδα!!!!!!
Σύντροφοι μήπως έχουμε κανένα νέο; Ποιοί τελικά το πάρουν; Πώς πάνε οι διαδικασίες; Κάτι! Μ έχει φάει η γκατζετίτιδα!!!!!!
Μπράβο ρε Κώστα και ξανά Μπραβο καθώς και σε όλα τα παιδιά που τρεχουνε για μάς.
Το ΣΚ μάλλον θα ανέβω Πάτρα όποτε θα σε αναζητήσω να πιούμε καφέ.![]()
HASTA
LA VICTORIA
SIEMPRE
παιδια σορυ που δεν εγραψα αλλα ειχα εχα ατυχημα και ειμαι στο νοσοκομειο αφου ειμαι ζωντανος ολα καλα. μλλον αυριο βγενω απο την χειρουργικη και θα εχω αρκετο χρονο να φτιαξω τα κυκλοματακια αλλα δεν θα μπορεσω να τα δοκιμασω γιατι την μοτο δεν την εχω δει ακομα μου την εχουν κρειψει μολις παω σπιτι θα γραψω τωρα ειμαι απο δανικο ηυ στο νοσοκομειο τα ξαναλεμε.
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
γηρασκω αει διδασκομενος
κοιτα εδω
http://sv3fub.blogspot.com
http://odontotos.blogspot.com
περαστικα φιλαρακο οσο για τα κυκλωματα δεν βιαζομαστε![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Τι λες ρε αδελφέ,περαστικά, κοίτα να είσαι εσύ καλά και τα σίδερα γίνονται.
Όσο για τα κυκλώματα,γ@μ@τ@ και πήγαινε σπίτι σου με το καλό.
Περαστικά και σιδερένιος.
Αντώνης
εσυ να'σαι καλα και τα κυκλωματα μπορουν να περιμενουν.περαστικα σου και γρηγορα ορθιος![]()
![]()
φιλαρακι περαστικα και απο εμενα .... σιδερενιος, και ολα να πανε καλα
Περαστικά και αγύριστα ρε φίλε. Πήγαινε σπίτι σου με το καλό να ηρεμήσεις και να γιάνεις και τα κυκλώματα μπορούν να περιμένουν.
Και πάλι περαστικά φίλε μου.
Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου...
Τι λες τωρα...?Κοιτα να γινεις εσυ καλα και αστα τα κυκλωματα...
Γρηγορη ανναρωση να εχεις σου ευχομαι...
ευχομαι γρηγορη αναρρωση.οσο για το μοτορι κ τα κυκλωματακια δεν αξιζουν μια φιλε μπροστα στη σωματικη μας ακεραιοτητα
ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...
περαστικα και απο εμενα καλη ανναρωση ......
V-Strom 650 K8 Kitrino
πωπω...περαστικά φίλε, που χτύπησες? εύχομαι να γίνεις καλύτερα από πρώτα το συντομότερο...κουράγιο
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Περαστικα καλη αναρρωση .Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο .
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ
Να ρωτησω αν υπαρχει ανανεωση λιστας και αν μπορει να παραγγειλει και κανενας αλλος...?![]()
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
περαστικά Κώστα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο. Εσύ να είσαι καλά και χεστα όλα τ'αλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
παιδια σορυ που δεν εγραψα αλλα ειχα εχα ατυχημα και ειμαι στο νοσοκομειο αφου ειμαι ζωντανος ολα καλα. μλλον αυριο βγενω απο την χειρουργικη και θα εχω αρκετο χρονο να φτιαξω τα κυκλοματακια αλλα δεν θα μπορεσω να τα δοκιμασω γιατι την μοτο δεν την εχω δει ακομα μου την εχουν κρειψει μολις παω σπιτι θα γραψω τωρα ειμαι απο δανικο ηυ στο νοσοκομειο τα ξαναλεμε.
HASTA
LA VICTORIA
SIEMPRE