Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ και αυτό ρε!!! Και μετά αντιδράτε!!!

Όλα αυτά όμως ΔΕΝ δικαιολογούν τα παρακάτω τα οποία είναι άκρως σοβαρά παραπτώματα.

1). Η έξοδος ενός νεαρού από έναν χώρο ΔΕΝ αποτελεί απόδειξη ενοχής! Είναι ένδειξη όχι απόδειξη! Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα στοιχειοθετούνταν κατηγορία για αντίσταση κατά της αρχής ας πούμε ή για φθορά ξένης περιουσίας επειδή κάποιος βγήκε από έναν χώρο στον οποίο ήταην συγκεντρωμένα άτομα που πέταγαν πέτρες. Αυτό το γνώβριζαν πολύ καλά οι αστυνομικοί.
    2). Η προσπάθεια διαφυγής αποτελεί σαφώς μία παραπάνω ένδειξη και πάλι όμως δεν είναι απόδειξη. Κάλλιστα ο νεαρός θα μπορούσε να φοβήθηκε. Και ποιοσ δεν θα φοβόταν στη θέα ματατζήδω και αστυνομικών ιδιαίτερα αγριεμένων αλλά και ασφαλιτών σε... έκσταση;
    3). Και το πλέον σημαντικό. Οι κύριοι αστυνομικοί ΟΦΕΙΛΑΝ να γνωρίζουν πως μέσα στο χώρο της θεολογικής γινόταν κάποιο πάρτι. Τέτοια πάρτι γίνονται πολύ συχνά στους πανεπιστημιακούς χώρους τα οποία εκμεταλλεύονται οι αντιεξουσιαστές. Δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν ποιος ήταν στο πάρτι και ποιος τους επιτίθονταν.

Πέρα όμως από όλα αυτά τα νομικίστικα υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά. Είπαμ εγια τους αστυνομικούς το ανθρώπινο στοιχείο κλπ. Αλλά δεν υπάρχει μόνο γι αυτούς! Υπάρχει και για την άλλη πλευρά όχι μονά ζυγά. Σε τέτοια γεγονότα υπάρχουν και οι περίεργοι. Αυτοί που λένε κάτσε ρε να δούμε τι γίνεται. Υπάρχουν και οι ανώριμοι πιτσιρικάδες οι οποίοι νομίζουν πως κάτι κάνουν βρίζοντας την αστυνομία ή πετώντας κανά μπουκάλι. και μετά πάνε χεσμένοι σπίτι τους και αφού καθαριστούν από το σκατό που έχει φτάσει στην κάλτσα έχουν να το λένε "ήμουνα κι εγώ εκεί". ΔΕΝ μπορείς να καταδικάσεις ή να ξυλοφορτώσεις έναν άνθρωπο ιδιαίτερα πιτσιρικά επειδή ήταην περίεργος. Δεν είναι τιμωρία αυτό μαλακία είναι.

Και μια και μιλήσαμ εγια τιμωρία ιδού το ζουμί της ιστορίας. Κάντε μία καλή και κοιτάχτε λίγο τον νόμο τι λέει. Για όλα έχει προβλεφθεί και η ανάλογη τιμωρία. Ακόμα και γι αυτούς οι οποίοι πετούν πέτρες. Αποδεδειγμένα όμως!
    Το ατόπημα των αστυνομίκών ήταν η παράλογη άσκηση βίας!!! Αυτό είναι το πρόβλημα. κανείς δεν θα έλεγε τίποτα μα απολύτως τίποτα αν τον Κύπριο τον συνελάμβαναν και του έριχναν απλώς μερικές μπουνιές. Το θέμα δεν θα απασχολούσε κανέναν και να σας πω και κάτι; ΔΕΝ θα εμφανιζόταν καν στα κανάλια!!! Θα έληγε εκεί.
    ήταν όμως τόσο ωμή τόσο εντυπωσιακά παράλογη η βία που ασκήθηκε ώστε το θέμα από μόνο του πήρε διαστάσεις. Και θέλετε να το κάνουμε και ακόμα χειρότερο; ΔΕΝ είναι ότι κάποιοι πιθανά εν βρασμώ ψυχής έσπασαν κάποιον στο ξύλο ούτε πως αυτοί είναι αστυνομικοί. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν παρών ανώτατοι αξιωματικοί και διοικητές της ΕΛΑΣ οι οποίοι δεν έκαναν το παραμικρό! Αντίθετα κοιτούσαν αλλού! Κατανοείτε τι σημαίνει αυτό ή κάνουμε κουβέντα για να μιλάμε; Καλά οι εκνευρισμένοι αστυνομικοί; Οι ανώτεροι αξιωματικοί; Η εικόνα που πέρασε ήταν η εξής: μία ομάδα αστυνομικών εκτός ελέγχου με τους αξιωματικούς τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να τους σταματήσουν!!! Δηλαδή σε μία χειρότερη κατάσταση τι θα γινόταν;;;;
    Και έρχεται το δικαστήριο το οποίο τι κάνει; ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ με την απόφαση του την ΕΛΑΣ και τους θεσμούς. Μία πιο "δίκαιη" απόφαση θα έκλεινε πολλά στόματα μία απόφαση που θα στεκόταν πιο πολύ στη μέση. Αντί γι αυτό δημιούργησε ξανά την εντύπωση πως όπως οι πολιτικοί οι παπάδες κλπ έτσι και οι αστυνομικοί είναι υπεράνω του νόμου!

Αυτά...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    Στελλακο,να τα φτιαχνεις διφυλλακια γιατι εχουμε και δουλειες να κανουμε...

Είναι μικρά ρε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Διαβάστε εδώ. & μετά πείτε.
    Θα μπορούσα να είχαν αρχίσει οι αστυνομικοί να χτυπούσαν αβέρτα & να χτυπούσαν και εμένα?
    & τέλος πάντων. Δε θα πω τίποτα παραπάνω γιατί θα βρίσω άσχημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Κάνεις λάθος!!! ΞΕΡΩ πάρα πολύ καλά το θέμα μα πάρα πολύ καλά!!!! Και θα ήταν πολύ καλύτερα να ακούς και να διαβάζεις τι σου λέει ο άλλος παρά να βγάζεις συμπεράσματα. Και τις συνθήκες ξέρω και το πως έγινε. Και δεν αρκούμαι σε ένα βίντεο μόνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Κάνεις λάθος!!! ΞΕΡΩ πάρα πολύ καλά το θέμα μα πάρα πολύ καλά!!!! Και θα ήταν πολύ καλύτερα να ακούς και να διαβάζεις τι σου λέει ο άλλος παρά να βγάζεις συμπεράσματα. Και τις συνθήκες ξέρω και το πως έγινε. Και δεν αρκούμαι σε ένα βίντεο μόνο.
    Δηλαδή εσύ έχεις στοιχεία τα οποία αναιρούν το βίντεο. Οι αστυνομικοί δεν φορούσαν πολιτικά αλλά στολές. Και για αυτό ο Κύπριος έπρεπε να κάνει την πάπια και όχι να προσπαθήσει να ξεφύγει?

Μάλιστα.

Ωραία τα λες.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ότι και να κάνει ο οποιοσδήποτε δε δικαιολογούνται τέτοιες ενέργειες από αστυνομικούς ούτε από οποιονδήποτε. Ούτε σε καιρό πολέμου.
    Πληρώνουμε γρόθους σε αυτό το κράτος..

Δηλαδή εσύ έχεις στοιχεία τα οποία αναιρούν το βίντεο. Οι αστυνομικοί δεν φορούσαν πολιτικά αλλά στολές. Και για αυτό ο Κύπριος έπρεπε να κάνει την πάπια και όχι να προσπαθήσει να ξεφύγει?

Μάλιστα.

Ωραία τα λες.

ρε φιλαράκι διαβάζεις τι γράφω;;; ή ανήκεις σε αυτούς που είπα πριν; κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάζουμε; Στο βίντεο δεν υπάρχουν ένστολοι;;;; Σοβαρά μιλάς;;;;; Καταλαβαίνεις τι λέω;;;;
    Να τοω πω αλλιώς μπας και. Έχεις μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Γίνεται της πουτάνας. Συνθήκες μάχης. Με αστυνομικούς γεμάτους θυμό. Και απέναντι σου ένα κτίριο από το οποίο σου ρίχνουν μολότοφ. Και βγαίνεις από κει και πας πάνω τους. Νομίζεις ότι έχουν το μυαλό και την ψυχραιμία να αντιδράσουν όπως πρέπει;;;;;
    Τεσπα κάνε μου μια χάρη. Διάβασε καλά και τα δύο κατεβατά που έγραψα και μετά μιλάς.
    Και κάτι τελευταίο. Έχεις βρεθεί ποτέ σου σε επεισόδια;;; Έχεις συμμετάσχει;;; Έχεις βρεθεί και από τις δύο πλευρές των συγκρουομένων;
    Επειδή τυγχάνει να τα έχω κάνει και έχω βρεθεί και σε τμήματα αν δεν πειστείς από αυτά που λέω να σ επάρω μια νύχτα που θα γίνεται της πουτάνας μια βόλτα ίσως τότε καταλάβεις τι εννοώ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ρε φιλαράκι διαβάζεις τι γράφω;;;
    Ρε φιλαράκι διαβάζεις τι γράφεις;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    ρε φιλαράκι διαβάζεις τι γράφω;;; ή ανήκεις σε αυτούς που είπα πριν; κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάζουμε; Στο βίντεο δεν υπάρχουν ένστολοι;;;; Σοβαρά μιλάς;;;;; Καταλαβαίνεις τι λέω;;;;
    Να τοω πω αλλιώς μπας και. Έχεις μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Γίνεται της πουτάνας. Συνθήκες μάχης. Με αστυνομικούς γεμάτους θυμό. Και απέναντι σου ένα κτίριο από το οποίο σου ρίχνουν μολότοφ. Και βγαίνεις από κει και πας πάνω τους. Νομίζεις ότι έχουν το μυαλό και την ψυχραιμία να αντιδράσουν όπως πρέπει;;;;;
    Τεσπα κάνε μου μια χάρη. Διάβασε καλά και τα δύο κατεβατά που έγραψα και μετά μιλάς.
    Και κάτι τελευταίο. Έχεις βρεθεί ποτέ σου σε επεισόδια;;; Έχεις συμμετάσχει;;; Έχεις βρεθεί και από τις δύο πλευρές των συγκρουομένων;
    Επειδή τυγχάνει να τα έχω κάνει και έχω βρεθεί και σε τμήματα αν δεν πειστείς από αυτά που λέω να σ επάρω μια νύχτα που θα γίνεται της πουτάνας μια βόλτα ίσως τότε καταλάβεις τι εννοώ.
    Καλό πάσχα φιλαράκι. Εκτίθεσαι μόνος σου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε φιλαράκι διαβάζεις τι γράφεις;;
    Μάλλον έχει άλλη ασχολία
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλό πάσχα φιλαράκι. Εκτίθεσαι μόνος σου.

ΟΚ εκτίθομαι μόνος μου. Κανένα πρόβλημα και μ αρέσει κιόλας. καλά χριστούγεννα κιόλας είναι πιο νωρίς από το πάσχα.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αlchimisti . . .

Eκει εξω υπαρχουν αστυνομικοι που σταματουν μεθυσμενους στην Ποσειδωνος 3 η ωρα το βραδυ
    σωζοντας ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ απο δυστυχημα , κανοντας συνεχως αλκοτεστ και κανουν καταδιωξεις οσων δεν σταματανε.

Εκει εξω υπαρχουν μπατσοι που κλεβουν μια μηχανη,κυκλοφορουν για 5 χρονια ανενοχλητοι,βιαζουν μια γυναικα κλπ.

Καποιοι αλλοι δερνουν γεροντια στον ΧΥΤΑ στα Ιωαννινα επειδη αυτη ειναι η δουλεια τους.

και Καποιοι αλλοι χτυπουν εναν φοιτητη με πολιτικα και προσπαθουν να του φορτωσουν επιθεση.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχεις μπερδεψει σε ποια κατηγορια αναφερεσαι και ψαχνεις να βρεις δικαιολογειες.

Και κατι αλλο...

η συζητηση αποδυκνυει ΠΟΣΟ διαφορετικη ειναι η πραγματικοτητα του δρομου

απο την πραγματικοτητα των forum,οπου ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο βιας μπορει

να περιγραφει με τετοιο τροπο ωστε να μοιαζει με "αναγκαιο κακο"

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Αlchimisti . . .

Eκει εξω υπαρχουν αστυνομικοι που σταματουν μεθυσμενους στην Ποσειδωνος 3 η ωρα το βραδυ
    σωζοντας ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ απο δυστυχημα , κανοντας συνεχως αλκοτεστ και κανουν καταδιωξεις οσων δεν σταματανε.

Εκει εξω υπαρχουν μπατσοι που κλεβουν μια μηχανη,κυκλοφορουν για 5 χρονια ανενοχλητοι,βιαζουν μια γυναικα κλπ.

Καποιοι αλλοι δερνουν γεροντια στον ΧΥΤΑ στα Ιωαννινα επειδη αυτη ειναι η δουλεια τους.

και Καποιοι αλλοι χτυπουν εναν φοιτητη με πολιτικα και προσπαθουν να του φορτωσουν επιθεση.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχεις μπερδεψει σε ποια κατηγορια αναφερεσαι και ψαχνεις να βρεις δικαιολογειες.

Και κατι αλλο...

η συζητηση αποδυκνυει ΠΟΣΟ διαφορετικη ειναι η πραγματικοτητα του δρομου

απο την πραγματικοτητα των forum,οπου ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο βιας μπορει

να περιγραφει με τετοιο τροπο ωστε να μοιαζει με "αναγκαιο κακο"

Δεν ψάχνωνα βρω δικαιολογίες. Ούτε αστυνομικός είμαι ούτε ανήκα ποτέ στην ΕΛΑΣ ούτε έχω κανά κόλλημα μαζί τους.
    Τυγχάνω όμως να βλέπω σχεδόν συνέχεια την καθημερινότητα του δρόμου και όχι μέσα από τα φόρουμ όπως οι περισσότεροι. Συμφωνώ μαζί σου για το "αναγκαίο κακό" που λες αλλά δυστυχώβς είναι η αλήθεια. Όπως επίσης δυστυχώς στην Ελλάδα ισχύει αυτό που περιέγραψα πριν. Όταν κάποιος πάει να σταθεί στη μέση να μην υιοθετήσει την α ή τη β άποψη αμέσως γίνεται κατακριτέος και από τις δύο πλευρές. ή δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να καταλάβουμε τι λέει. Γιατί απλούστατα έχουμε ήδη υιοθετήσει το "άσπρο" ή το "μαύρο". Την μία ή την άλλη πλευρά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Οχι ρε μαν. Σε συνθήκες μάχης ήταν. Με ακροβολισμένους ελέυθερους σκοπευτές, ΠΑΟ και φορητούς όλμους. Πως να κρατήσουν τα προσχήματα;

Τα πράγματα είναι απλά αλχημιστή. Γάμησαν στο ξύλο τον πιτσιρικά γιατί τους έπαιρνε και έχουν το ατιμώρητο. Αν δεν υπήρχε κάμερα, το πιθανότερο είναι να ήταν φυλακή ο μικρός για επίθεση κλπ κλπ.
    Το ότι εχουν το ατιμώρητο το γνωρίζουν, και αποδεικνύεται δυστυχώς απ΄τις αποφάσεις.
    Εχεις υπ΄όψη σου τι κατηγορίες και πόσο καιρό είναι φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι του ξυλοδαρμού του Πολυζωγόπουλου πχ;

LSkostas +1
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οχι ρε μαν. Σε συνθήκες μάχης ήταν. Με ακροβολισμένους ελέυθερους σκοπευτές, ΠΑΟ και φορητούς όλμους. Πως να κρατήσουν τα προσχήματα;

Τα πράγματα είναι απλά αλχημιστή. Γάμησαν στο ξύλο τον πιτσιρικά γιατί τους έπαιρνε και έχουν το ατιμώρητο. Αν δεν υπήρχε κάμερα, το πιθανότερο είναι να ήταν φυλακή ο μικρός για επίθεση κλπ κλπ.
    Το ότι εχουν το ατιμώρητο το γνωρίζουν, και αποδεικνύεται δυστυχώς απ΄τις αποφάσεις.
    Εχεις υπ΄όψη σου τι κατηγορίες και πόσο καιρό είναι φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι του ξυλοδαρμού του Πολυζωγόπουλου πχ;

LSkostas +1

ναι βύρωνα τις έχω υπόψη μου και αν δεν κάνω λάθος είναι ακόμη μέσα σωστά; ή μάλλον έχω την αίσθηση πως ο ένας εκ των δύο που τυγχάνει και συνονόματος είναι στο ψυχιατρείο. Νομίζω.
    Κατά τα άλλα φίλε Βύρωνα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι τα πράγματα τόσο απλά. Ποτέ μου δηλαδή ή μάλλον σε ελάχιστες περιπτώσεις θεωρώ πως είναι απλά τα πράγματα. Πάντα θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα από πίσω. Και ειδικά ειδικά σε αυτήν την περίπτωση του ξυλοδραμού του Κυπρίου έχω την αίσθηση Βύρωνα πως δεν ε΄χει σχέση με το ατιμώρητο. Γνώμη μου.

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  5. Απαντήσεις: 1