Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 113

Θέμα: Εκκλησία πέταξε στο δρόμο άπορη οικογένεια

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Εχω δουλεψει κι εγω σε φωτογραφειο σε γαμους και βαπτισεις το τι χρημα και γυφτια παιζει δεν λεγεται! Λεω αυτο που εχω ζησει.Τωρα γενικα για εκκλησια...?για μενα δεν εχει καμια σχεση εκκλησια με πιστη,ουτε καν!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    εχω παει να φωτογραφησω γαμο στον βολο και με φωναζει ο παππας.

π.-απο εδω εισαι
    ε-οχι απο Λαρισα
    π- να ξερεις οι φωτογραφοι εδω πληρωνουν για να φωτογραφησουν
    ε- για πιο λογο παπα να πληρωσω?
    π- να ξερεις τα φωτα
    ε-δηλαδη παπα να σου δωσω 1 ευρω επειδη θα 1200W για μια ωρα?
    π-ενα ευρω??? να τεκνο μου πρεπει να καταλαβεις
    ε- τι να καταλαβω πατερ
    π- δουλεια η δικη σας, δουλεια και δικη μας
    ε- τον κοιταξα με μια απεχθεια και του εδωσα 15 ευρω
    π- να σου κοψω αποδειξη μου λεει

και μου κοβει μια αποδειξη υπερανεγερσεως του ναου
    Τυχερος εισαι!
    Θα μπορουσε να σου ζητησει ¨αερα¨ για το χωρο,
    προμηθεια για την ¨ετοιμη δουλεια¨,
    ενα ποσοστο για τους ¨κομπαρσους¨που γεμιζουν το φοντο(τους καλεσμενους)
    το σκηνικο(κερακια,καντηλια κλπ),
    Δημοτικα τελη,
    Αντιτιμο για το παρκινκ στο χωρο του ιερου Ναου...
    δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    και τα παίρνουν αγρίως από τους κουμπάρους....
    150 ευρω με δυο πολυελαιους και ανεμιστηρα :rotflmao: :rotflmao:

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    καλό θα είναι αν δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην μιλάμε...
    είχε κανει η μητερα το σπιτι οικο ανοχης?
    το ειχε κανει ο φάδερ χαρτοπαικτική λέσχη?
    καναν τρελά παρτι?
    εκαναν τρελά εξοδα σε εκλυτο τροπο ζωής και δε πληρωναν τα νοικια?
    γουάτ?

τελικά η μαλκία μερικών στην εκκλησία πάει σύννεφο. Δε φτανει που εχουν γίνει βούκινο με τα βαλτοπεδια πρεπει να τους εχει και καποιος απο το χεράκι να τους εξηγει το ρόλο τους.

Φορολογηση τωρα ψηφιζω εγω.
    bandit 1250 λεμε

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Δεν έχω αντίρηση να τα δώσω ΑΛΛΑ να δω έστω και μια κίνηση που να τα αξιοποιεί και να αξίζει να τα δώσω.

Όχι για αγιογραφίες, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ άχρηστους ναούς, τιάρες χρυσές και mercendes !!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν έχω αντίρηση να τα δώσω ΑΛΛΑ να δω έστω και μια κίνηση που να τα αξιοποιεί και να αξίζει να τα δώσω.

Όχι για αγιογραφίες, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ άχρηστους ναούς, τιάρες χρυσές και mercendes !!!!!!!
    οι αγιογραφιες ειναι ολες απο δωρεες και μαντεψε απο τα λεφτα που μαζευονται για να χτιστει ενας ναος ενα ποσοστο 20% δινεται στον δεσποτη.
    αν εσυ δηλαδη θελεις να χτισεις μια εκκλησια πρεπει να δωσει και λεφτα στον δεσποτη αλλα θα θεωρηθει αιρετικη

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Τυχερος εισαι!
    Θα μπορουσε να σου ζητησει ¨αερα¨ για το χωρο,
    προμηθεια για την ¨ετοιμη δουλεια¨,
    ενα ποσοστο για τους ¨κομπαρσους¨που γεμιζουν το φοντο(τους καλεσμενους)
    το σκηνικο(κερακια,καντηλια κλπ),
    Δημοτικα τελη,
    Αντιτιμο για το παρκινκ στο χωρο του ιερου Ναου...
    δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
    θα μπορουσα και εγω μετα να του δωσω τα @@ μου να τα λιβανιζει :rotflmao: :rotflmao:

Eδω βλεπειs εκκλησιεs να κανουν 25 χρονια να φιαχτουν και αλλεs 5χρονια γιατι τι
    γινεται ?δεν βρισκουν μαστορα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    θα μπορουσα και εγω μετα να του δωσω τα @@ μου να τα λιβανιζει :rotflmao: :rotflmao:
    Ωπ επικινδυνο αυτο φιλε...
    Τοτε δε θα σε χρεωνε τιποτε...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πράγματα για να συμπεράνουμε ότι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ σαν οργανισμός είναι απλά μια τεράστια μπίζνα και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική πίστη.

Με την περιουσία που έχει η εκκλησία (νόμιμη και παράνομη... ας μην το συζητήσουμε) θα έπρεπε έστω και για τα μάτια του κόσμου να έχει σε κάθε πρωτεύουσα νομού (τουλάχιστον), από ενα ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΙΟ, ενα ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, μια στεγη για άπορους/άστεγους με συσίτιο και ενα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με δωρεάν νοσηλεία.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και να λειτουργούν με έξοδα της Εκκλησίας και πάλι να είναι ΤΡΕΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

Αλλα είναι η χειρότερη ΦΑΡΑ από ΟΛΟΥΣ (οι απλοί παπάδες εξαιρούνται) διότι σου πουλάνε απο πάνω και ΠΙΣΤΗ.

ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!
    ποσο δικαιο εχεις θα μπορουσε καθε πολη να εχει εναν πνευμονα πολιτισμου και ανθρωπιας αλλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ωπ επικινδυνο αυτο φιλε...
    Τοτε δε θα σε χρεωνε τιποτε...
    εδω μου εδινε οτι ηθελα ενας πατερ να παω σπιτι του να πιουμε καφε και να φωτογραφισω τις αγιογραφιες του

μπορω να πω τωρα που δεν εχω μια να παω :rotflmao: :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: τι να πω.....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    [B]ειλικρινά πρέπει να τουσ φτυνουμε στον δρομο τουσ παπαδες να φοβανται να βγαινουν εξω!!!

θα φτάσουμε στο σημείο που καποια στιγμη θα τούς καίμε όπως καίγανε αυτοι κάποτε όπιον δεν γούσταραν αλλα και όπιο κοριτσάκι δεν τούς εκανε τα γλυκά μάτια!!!!

έχουν και γενια αμα αρπάξουν δεν θα σβήνουν με τπτ!

Ωραία η λογική σου...Πως θα σου φαινόταν σε κάποιο άλλο φόρουμ να έγραφε κάποιος πως τον λήστεψαν τσαντάκηδες καβάλα σε μηχανή και να υπήρχαν σχόλια του στύλ ειλικρινά όσους καβαλάνε μηχανές πρέπει να τους πετάμε κάτω να φοβούνται να καβαλήσουν πάλι και να τους καίμε σε κρεματόρια γιατί με τα δερμάτινα που φοράνε αρπάζουν δύσκολα....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! Γιατί γενικεύουμε τα πάντα; Η εκκλησία είναι ένα αντίγραφο της σάπιας κοινωνίας μας,υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί...Υπάρχουν κακοί παπάδες υπάρχουν και καλοί,καλοί αστυνομικοί και επίορκοι αστυνομικοί,καλοί δημοσιογράφοι και κακοί δημοσιογράφοι,καλοί μοτοσυκλετιστές και κακοί μοτοσυκλετιστές...Μη βάζουμε τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι...Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου,αλλά αυτά που λες είναι επικίνδυνα...Παλιά σε σταμάταγαν οι μπάτσοι κι έβγαζαν και τα κλειδιά σου και τα κράταγαν μαζί τους μέχρι να σε ελέγξουν γιατί μοτοσυκλετιστής ίσον αλητόβιος και παράνομος.Σταμάταγε μηχανή έξω από τράπεζα και σήμαινε συναγερμός...Στο στρατό είχαμε δύο τύπους από Λάρισα οι οποίοι μας είχαν ρημάξει στην κλεψιά και συνέχεια τους βρίσκαμε λιώμα από την πρέζα...Βάσει της λογικής σου ΟΛΟΙ οι Λαρισαίοι είναι δηλ κλεφτρόνια και πρεζάκηδες;

Re: Re: τι να πω.....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ειλικρινά πρέπει να τουσ φτυνουμε στον δρομο τουσ παπαδες να φοβανται να βγαινουν εξω!!!

θα φτάσουμε στο σημείο που καποια στιγμη θα τούς καίμε όπως καίγανε αυτοι κάποτε όπιον δεν γούσταραν αλλα και όπιο κοριτσάκι δεν τούς εκανε τα γλυκά μάτια!!!!

έχουν και γενια αμα αρπάξουν δεν θα σβήνουν με τπτ!

Ωραία η λογική σου...Πως θα σου φαινόταν σε κάποιο άλλο φόρουμ να έγραφε κάποιος πως τον λήστεψαν τσαντάκηδες καβάλα σε μηχανή και να υπήρχαν σχόλια του στύλ ειλικρινά όσους καβαλάνε μηχανές πρέπει να τους πετάμε κάτω να φοβούνται να καβαλήσουν πάλι και να τους καίμε σε κρεματόρια γιατί με τα δερμάτινα που φοράνε αρπάζουν δύσκολα....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! Γιατί γενικεύουμε τα πάντα; Η εκκλησία είναι ένα αντίγραφο της σάπιας κοινωνίας μας,υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί...Υπάρχουν κακοί παπάδες υπάρχουν και καλοί,καλοί αστυνομικοί και επίορκοι αστυνομικοί,καλοί δημοσιογράφοι και κακοί δημοσιογράφοι,καλοί μοτοσυκλετιστές και κακοί μοτοσυκλετιστές...Μη βάζουμε τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι...Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου,αλλά αυτά που λες είναι επικίνδυνα...Παλιά σε σταμάταγαν οι μπάτσοι κι έβγαζαν και τα κλειδιά σου και τα κράταγαν μαζί τους μέχρι να σε ελέγξουν γιατί μοτοσυκλετιστής ίσον αλητόβιος και παράνομος.Σταμάταγε μηχανή έξω από τράπεζα και σήμαινε συναγερμός...Στο στρατό είχαμε δύο τύπους από Λάρισα οι οποίοι μας είχαν ρημάξει στην κλεψιά και συνέχεια τους βρίσκαμε λιώμα από την πρέζα...Βάσει της λογικής σου ΟΛΟΙ οι Λαρισαίοι είναι δηλ κλεφτρόνια και πρεζάκηδες;

ειναι!!! εδω κλεψανε εμενα που ημουν και ασημι τους :rotflmao: :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: Re: Re: τι να πω.....

ειναι!!! εδω κλεψανε εμενα που ημουν και ασημι τους :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas

Re: Re: τι να πω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    [

[/B]
    πιστεύω το προαναφερθέν να σας καλύπτει...
    Εάν δεν σας καλύπτει ισχύουν τα εξής:

1. Ο καθένας έχει απόλυτο νόμιμο δικαίωμα να υπερασπίζετε τα συμφεροντά του...
    2. Δεν ακούσαμε την αντίπερα όχθη για ποιο λόγω προέβησαν σε τέτοια κίνηση...
    3. και τελευταίο, δεν σας πειράζει που για 350 ευρώ απλήρωτη κλήση της τροχαίας πριν δύο μέρες (από εκπομπή του Παπαδάκη) έκαναν κατάσχεση ένα σπίτι, σας πειράζει η εκκλησία που στο κάτω κάτω της γραφής ταϊζει τόσο κόσμο και κοσμάκη...
    Made in Greece...

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Καλα να το δω ποτε κατι τετοιο στο δρομο...
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 20:15
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε