Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 113

Θέμα: Εκκλησία πέταξε στο δρόμο άπορη οικογένεια

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    και εγώ συμφωνώ ότι οι παπάδες δεν πρέπει να πληρώνονται...
    αυτό είναι γεγονός...
    αλλά τι να κάνεις...
    πάντως υπάρχουν τμήματα της ελληνικής εκκλησίας που δεν πληρώνονται αλλά ζουν με την εργασία τους...
    και φυσικά με ότι τους δώσει ο κόσμος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ή όπως ο Jello Biafra με μία φράση είχε πει: "In Gold we trust..."
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Έχω χάσει τα λόγια μου με τους "τράγους"!!!!

Στον αγύριστο ρε....Ούστ απο εδω!!!

Εαν ρε κωλότραγοι οι οικογένεια είχε μερικά χρήματα , θα αναγκαζόταν να ζήσει απο εσάς??
    Για αυτο λέγονται και άπορη οικογένεια , βρωμότράγοι , αλήτες!!!!!!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

> Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ
    http://xairete.blogspot.com/2008/10/blog-post_6164.html

φαινεται να ειναι αληθεια αν και δυσκολευομαι να το πιστεψω..

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι τον <<εδωσε>> Το Περιοδικό «ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ», που λογικα ειναι των παπαδων?

οπως και να χει το θεμα εχει απασχολησει και αδελφικα μας φορουμ
    :rotflmao: :rotflmao:
    εδω!
    :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω κατ'ελάχιστον με την ιστορία αυτού του τόπου, θα έχει διαπιστώσει πως Ελληνισμός και Εκκλησία ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
    Μπορεί και το σωστότερο που γράφτηκε στο θρεντ.
    Ρε σεις,ο ελληνισμός από αρχαία Ελλάδα ήταν φως,έρευνα,ανακαλύψεις,αμφισβήτηση,δημοκρατία και δημιουργία.
    Ακόμα και στο δογματικό μέρος του ήταν δεν ήταν "ενός ανδρός αρχή", αλλά είχε ποικιλία η υπόθεση:άλλος θεός για την οικογένεια,άλλος για τη θάλασσα,άλλος για το γ@μήσι κλπ.Είχε Πυθία,είχε νύμφες ντυμένες(καμμιά φορά γδυμένες...) σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και άλλα διασκεδαστικά πράγματα.
    Τί σχέση έχει με ξενέρωτους αξύριστους μαυροφορεμένους εκπροσώπους;

Ρε ουστ!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    [B]Μπορεί και το σωστότερο που γράφτηκε στο θρεντ.
    Ρε σεις,ο ελληνισμός από αρχαία Ελλάδα ήταν φως,έρευνα,ανακαλύψεις,αμφισβήτηση,δημοκρατία και δημιουργία.
    Ακόμα και στο δογματικό μέρος του ήταν δεν ήταν "ενός ανδρός αρχή", αλλά είχε ποικιλία η υπόθεση:άλλος θεός για την οικογένεια,άλλος για τη θάλασσα,άλλος για το γ@μήσι κλπ.Είχε Πυθία,είχε νύμφες ντυμένες(καμμιά φορά γδυμένες...) σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και άλλα διασκεδαστικά πράγματα.
    Τί σχέση έχει με ξενέρωτους αξύριστους μαυροφορεμένους εκπροσώπους;

Μαζί σου 1000%. Για το μόνο που είναι υπεύθυνος ο επίσημος κλήρος ανά τους αιώνες είναι σφαγές, λεηλασίες και σκοταδισμό. Για τίποτε άλλο δεν στάθηκαν ικανοί μέχρι σήμερα και για τίποτε άλλο στο μέλλον δεν θα σταθούν. Πρώτοι θα πήγαιναν στην κόλαση αν υπήρχε, αλλά επειδή το ξέρουν καλά πως δεν υπάρχει*, τολμούν και συνεχίζουν τα επέσχυντα έργα τους και σήμερα...

Ρε ούστ και απο μένα να τελειώνουμε με το συνάφι σας...

*Μην ξεχνάμε ότι ο θεός, ο διάβολος, η κόλαση, ο παράδεισος είναι τα εργαλεία που οι ίδιοι "έφτιαξαν" με τα οποία ανά τους αιώνες "τρομοκρατούν" τον κοσμάκι και να τον κρατάνε κοιμισμένο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Μπορεί και το σωστότερο που γράφτηκε στο θρεντ.
    [B]
    Για το μόνο που είναι υπεύθυνος ο επίσημος κλήρος ανά τους αιώνες είναι σφαγές, λεηλασίες και σκοταδισμό. Για τίποτε άλλο δεν στάθηκαν ικανοί μέχρι σήμερα και για τίποτε άλλο στο μέλλον δεν θα σταθούν.
    *Μην ξεχνάμε ότι ο θεός, ο διάβολος, η κόλαση, ο παράδεισος είναι τα εργαλεία που οι ίδιοι "έφτιαξαν" με τα οποία ανά τους αιώνες "τρομοκρατούν" τον κοσμάκι και να τον κρατάνε κοιμισμένο.
    είναι απάνθρωπο αυτο που κάνανε

είναι ντροπή για Τον Χριστό που υποτίθεται εκπροσωπούν

θα πρεπε να μπορούμε να τους καταδικάσουμε στα ίδια, για να δουν πως είναι η ζωή χωρίς κοιλιές!

αλλα

ειστε και οι δύο ανιστόρητοι και άσχετοι με το τι πίστευαν οι πρόγονοί μας και με το ποιοι ανακάλυψαν
    τον παράδεισο(ηλύσια πεδία)
    την κόλαση (τάρταρα)
    ποιοι "δούλευαν" τον κόσμο (πυθία )
    βάλε και της ιερόδουλες των ναών (πουτάνες με το ζόρι)
    ποιος ειναι ο "ΕΝ Διός εγένετο τα πάντα"
    και πως η δημοκρατία (μόνο για τους ΑΝΔΡΕΣ πολίτες) υπήρξε για 45 υμπεριαλιστικα-επεκτατικά χρόνια (ΜΟΝΟ), ανάμεσα σε 15 αιώνες βασιλείας τυραννίας και μιλιταρισμού
    και μετα πες τε μου για τον ωραίο κόσμο των προγόνων μας

Α!
    και αν μπορείτε (με στοιχεία όμως) να μου πείτε για της λεηλασίες που εκαναν οι αξύριστοι
    ορθόδοξοι (γιατί αυτούς κατηγορούμε) παπάδες, της σφαγές, και τον σκοταδισμό που είχαν (στα 27 πανεπιστήμια του Βυζαντίου) επιβάλει.

ΠΡΟΣΟΧΗ

πριν αρχίσετε να γράφεται, ψάχτε το λιγάκι

έτσι?

εως πολύ

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    [
    αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι τον <<εδωσε>> Το Περιοδικό «ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ», που λογικα ειναι των παπαδων?

δεν ειναι ομως

το αγκίστρι εχει βγεί απο το μάγουλο και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    και πως η δημοκρατία (μόνο για τους ΑΝΔΡΕΣ πολίτες) υπήρξε για 45 υμπεριαλιστικα-επεκτατικά χρόνια (ΜΟΝΟ), ανάμεσα σε 15 αιώνες βασιλείας τυραννίας και μιλιταρισμού
    Φίλε μου έστω και μόνο για τους άντρες δημοκρατία ήταν ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά απ'τ'άλλα κράτη της αρχαιότητας(Πέρσες κλπ) σε θέματα ισότητας.Ήταν το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα.Είναι φάουλ να συγκρίνεις με σημερινά στάνταρ,η πρόοδος είναι σταδιακή.

Α!
    και αν μπορείτε (με στοιχεία όμως) να μου πείτε για της λεηλασίες που εκαναν οι αξύριστοι
    ορθόδοξοι (γιατί αυτούς κατηγορούμε) παπάδες, της σφαγές, και τον σκοταδισμό που είχαν (στα 27 πανεπιστήμια του Βυζαντίου) επιβάλει.
    Από πότε ο αριθμός των πανεπιστημίων είναι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δείγμα ποιότητας;Το ότι στα μοναστήρια που λες είχαμε προσανατολισμό θρησκευτικό το ξεχνάς;Τυχαία υπήρξε στασιμότητα σε επιστήμες,τεχνολογία για 1000 χρόνια μέχρι να'ρθει η αναγέννηση(η οποία στηρίχτηκε στην αρχαία Ελλάδα-Ρώμη);
    Το ότι οι νέοι πηγαίνανε στα βυζαντινά μοναστήρια για ν'αποφύγουν τη στράτευση με αποτέλεσμα να πληρώνουν μισθοφόρους οι Βυζαντινοί και τελικά να πάρουν το μακρύτερο το ξεχνάς;

την κόλαση (τάρταρα)
    Αυτά υπάρχουν στις περισσότερες θρησκείες,δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι κακό.

Τί να μας πεί και ο Άγιος Πρεβέζης...

Είχε και άλλους 11 συνεργάτες κι ένα σωρό βοηθούς.
    ΑΝ το πας έτσι και στη Δημοκρατία υπάρχει ο πρωθυπουργός/πρόεδρος της Δημοκρατίας.Δε σημαίνει ότι κάνουν ό,τι τους κατέβει.

Φίλε μου έστω και μόνο για τους άντρες δημοκρατία ήταν ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά απ'τ'άλλα κράτη της αρχαιότητας(Πέρσες κλπ) σε θέματα ισότητας.Ήταν το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα.Είναι φάουλ να συγκρίνεις με σημερινά στάνταρ,η πρόοδος είναι σταδιακή.
    μα δεν κανω σύγκριση με τους Πέρσες αλλα με τους ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ βυζαντινούς ι
    Από πότε ο αριθμός των πανεπιστημίων είναι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δείγμα ποιότητας;
    ΠΟΤΕ
    αλλα σκοταδισμός με πανεπιστήμιο δεν συμβαδίζει

Το ότι στα μοναστήρια που λες είχαμε προσανατολισμό θρησκευτικό το ξεχνάς;
    μα αυτή ειναι η δουλειά και ο λόγος ύπαρξής τους
    Τυχαία υπήρξε στασιμότητα σε επιστήμες,τεχνολογία για 1000 χρόνια μέχρι να'ρθει η αναγέννηση(η οποία στηρίχτηκε στην αρχαία Ελλάδα-Ρώμη);
    ΠΟΤΕ δεν ειχαμε στασιμότιτα .
    Αντιθέτως είχαμε τεράστιες προόδους και ιδιαίτερα στην ιατρική-αρχιτεκτονική-μηχανική!! ψάχτο!!

Το ότι οι νέοι πηγαίνανε στα βυζαντινά μοναστήρια για ν'αποφύγουν τη στράτευση με αποτέλεσμα να πληρώνουν μισθοφόρους οι Βυζαντινοί και τελικά να πάρουν το μακρύτερο το ξεχνάς; οχι!
    αλλα αυτό το έκανε η Ρωμη για 600χρονια,και το συνέχισε η ΝΕΑ Ρωμη για αλλα 1200.
    δεν το δημιούργησε η εκκλησία! οι μισθοφόροι ηταν κανόνας. Το μοναστήρι απλά ηταν η λύση της εποχής

Αυτά υπάρχουν στις περισσότερες θρησκείες,δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι κακό. ελέχθη οτι ειναι ανακάλυψη των χριστιανων

Είχε και άλλους 11 συνεργάτες κι ένα σωρό βοηθούς.
    ΑΝ το πας έτσι και στη Δημοκρατία υπάρχει ο πρωθυπουργός/πρόεδρος της Δημοκρατίας.Δε σημαίνει ότι κάνουν ό,τι τους κατέβει. ενας ειναι ο αρχηγός και ενας κανει κουμάντο
    αρα οι υπάλληλοι- παιδιά δεν ειχαν και πολλα δικαιώματα.
    ψάχτο

[B]

είναι απάνθρωπο αυτο που κάνανε

είναι ντροπή για Τον Χριστό που υποτίθεται εκπροσωπούν

θα πρεπε να μπορούμε να τους καταδικάσουμε στα ίδια, για να δουν πως είναι η ζωή χωρίς κοιλιές!

αλλα

ειστε και οι δύο ανιστόρητοι και άσχετοι με το τι πίστευαν οι πρόγονοί μας και με το ποιοι ανακάλυψαν
    την κόλαση (τάρταρα)
    ποιοι "δούλευαν" τον κόσμο (πυθία )

Α!

ΠΡΟΣΟΧΗ

πριν αρχίσετε να γράφεται, ψάχτε το λιγάκι

έτσι?

εως πολύ

:wacko:
    Παλικάρι μου, κάτι μπέρδεψες. Τους παπάδες κατηγορώ, δεν κατηγορώ τα θεία (Χριστό, Θεό, Μωάμεθ, Βούδα κλπ) στα οποία ο καθένας πιθανά πιστεύει και το σέβομαι απόλυτα. Οπότε μην τα μπερδεύεις...

Τώρα το ποιός είναι ανιστόρητος, άστο καλύτερα. Αν πάντως διαβάσεις κάποτε ιστορία θα δεις ότι για κάθε ένα "πανεπιστήμιο" που άνοιγε το ιερατείο "έκλεινε" και ένα ολόκληρο πολιτισμό...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Τάΐ , όντως γιατί μπερδεύεσαι..?΄

Έχεις εικόνα πως επεβλήθει ο Χριστιανισμός από την εκκλησία..?

Μπορείς να καταλάβεις τις επιδιώξεις των, με μόνο κάλυμμα την Χριστιανοσύνη..?

Πιστεύεις πως σκοπός του Χριστού στην γή, ήταν ποτέ να ιδρύσει μια νέα ''θρησκεία''?

Πιστεύεις, σήμερα, οτι θα τα ανεχόταν όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν από τους εκκλησιαστές?

Δεν μπορώ να παραθέσω στοιχεία (βαριέμαι να γράφω), μπορείς να ανατρέξεις στην Ιστορία του Ελληνικού Εθνους για τις απαντήσεις που ζητάς.

Ψάχτο, λίγο. Μην βαριέσαι.

Το ότι στα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ που λες είχαμε προσανατολισμό θρησκευτικό το ξεχνάς;
    μα αυτή ειναι η δουλειά και ο λόγος ύπαρξής τους
    Φίλε έγραψα μαλακία,εννοούσα τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ της εποχής(βυζαντινά) είχαν θρησκευτικό προσανατολισμό.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Θα μπορούσα να γράψω πολλά κάποια που γράφτηκαν και παραπάνω και άλλα, επιλέγω όμως πρώτον να μη μιλήσω για το Χριστόδουλο, δεν παύει να είναι ένας νεκρός άνθρωπος και δε μιλάμε και για το Χίτλερ κι ούτε άσκημα έχουν ακουστεί ή τουλάχιστον επιβεβαιωθεί.

Επιλέγω ακόμη το αρχικό γεγονός που πυροδότησε αυτό το θέμα να το βάλω σε μια ακροστοιχία με μια φράση που γράφτηκε λίγο παραπάνω : Πώς δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε. Έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε αρκεί όμως να μην ξεχνάμε πως κι εμείς δεν είμαστε αλάθητοι.

Για το ίδιο το γεγονός, θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω εν μέρει. Δε γνωρίζουμε το ίδιο το γεγονός απαλλαγμένο από τη γραφικότητα των δημοσιογράφων. Δηλαδή, μπορεί οι εν λόγω ενοικιαστές για παράδειγμα να είχαν έπαρση και να βασίζονταν στη φύση του σπιτονοικοκύρη τους και να το κάνανε διαρκώς και εξ' επιτούτου. Είναι μια εκδοχή και αυτή.

Γενικότερα για τους παπάδες, τους ναούς και τα μυστήρια θα σας πω την άποψη μου. Δεν είμαι άθεος, αλλά δεν πιστεύω σε κτίσματα, σε αντικείμενα, στο ότι μπορεί να μου βάλει ένας άλλος άνθρωπος ένα άμφιο στην πλάτη και να με συγχωρέσει για τα αμαρτήματα μου ως μεσίτης Του Θεού.

Στην εκκλησία αν κι όποτε πάω είναι γιατί το αισθάνομαι για ότι αντιπροσωπεύει εκείνη τη στιγμή μέσα μου και πληρώνω αυτό που μπορώ για ένα κερί γιατί νιώθω εγώ πως θέλω να κάνω αυτή την προσφορά κι ας είναι και 2Ε για ένα κεράκι των 5 λεπτών.

Μέσα στο 2007 έχασα δύο δικούς μου ανθρώπους κι η γραμμή της οικογένειας μου κλείνει σε μένα. Έκανα τα τρισάγια για 'μενα, γι' αυτό που ένιωσα εγώ όπως έτσι θα κάνω και για τα μνημόσυνα. Αλλά εγώ μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω. Οι παπάδες μπορούν, αυτή είναι η δουλειά τους. Άλλο αν πρέπει να χαμηλώσω το βλέμμα για να μην πω καμιά πολύ βαρυά κουβέντα για τον μπεκρή παπά που τρέχει σε όλο το νεκροταφείο και βιάζεται για να πάει σε όλους τους τεθλιμμένους και θυμώνει επειδή δεν κρατάω το πενηντάρικο στο χέρι αλλά πρέπει ν' αφήσω τα λουλούδια μου καταγής, ν' ανοίξω το πορτοφόλι μου και να συγκεντρώσω αυτά τα λεφτά από χάρτινα και κέρματα.

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα έκανα αυτή τη δουλειά μη έχοντας πίστη. Το τίμημα του να φοράω αυτή τη μαλ@κεία και να πρέπει στο φως της ημέρας να έχω ορισμένη συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους και να μη μπορώ να τερματίζω σα φυσιολογικός άνθρωπος τις σχέσεις μου και ν' αρχίζω άλλες. Μεγάλο το τίμημα, όσα κι αν είναι τα φράγκα που βγαίνουν. Γιατί τί να τα κάνω αν είναι να μην μπορώ ν' αγοράσω ρούχα και άλλα πραγματάκια που μπορεί να μην είναι είδη πρώτης ανάγκης αλλά καλυτερεύουν την ποιότητα της ζωής μας.

Τέλος πάντων αυτά είχα να πω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

όπου γης Το avatar του/της iosif
    1 Αλλο αθεος αλλο αθρησκος

2 καθε ευρω σε εκκλησια ειναι ευρω σε απατεωνα

3 μαυρα κορακια με νυχια γαμψα

4 υπουργοι ματσοι και εκκλησια-αυτη ειναι η αλητεια

δεν επιχειρηματολογω. αδυνατω να αποδειξω οτι "δεν ειμαι αρκουδα"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κατηγορούμε τους Άγγλους ότι αφαίρεσαν παρανόμως τμήματα της ζωοφόρου του Παρθενώνα και τα μετέφεραν στο μουσείο τους.

Εκείνοι απαντούν στις δικές μας κατηγορίες πώς είναι καθ'όλα νόμιμες οι διαδικασίες όπως έγιναν, διότι ο Έλγιν είχε την έγκριση των τοπικών τούρκων ηγεμόνων της περιοχής (πασάς, βαλί/νομάρχης) και το αποδεικνύουν με σχετικά ''φιρμάνια'' των κατακτητών.

Ανταπαντούμε πώς τα ''φιρμάνια'' είναι παράνομα καθώς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχύουν διατάγματα που εξέδωσαν κατακτητές ενός τόπου.

Αν είναι παράνομα τα ''φιρμάνια'' για τα γλυπτά ΔΕΝ είναι παράνομα για την εκκλησία μας εφ'όσον βάσει των οποίων, διατηρεί σαν περιουσία της εκτάσεις επί εκτάσεων...(την μισή Ελλάδα)

Οι Άγγλοι το γνωρίζουν και όσο διατηρεί η εκκλησία με νύχια και με δόντια τα ''νομίμως'' αποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία τους...... άλλο τόσο μάρμαρα θα δούμε εμείς.

σημ:
    γι αυτό και δεν θα ακούσετε ποτέ επίσημες θέσεις τις εκκλησίας επ'αυτού του θέματος.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Καλα να το δω ποτε κατι τετοιο στο δρομο...
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 20:15
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε