Σελίδα 200 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 100150190195196197198199200201202203204205210250 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.986 έως 3.000 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει :

-' Ε ΟΧΙ... Αποχτησατε και εσεις IQ ;

εχετε και χουμορ στον πειραια βλεπω..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εντιτ: τωρα ειδα οτι το κανες ρεμιξ..

καλο αρχαιος
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
    Εσύς πότε θα πάρετε προτάθημα? Χαχαχα
    Αισοί πώται θα μάθοις ωρθωγραφοία ;;;
    :hypnotize
    κε μηλας κε γοια I.Q. ;;;

ξερει κανεις λινκ για τζαμπε λαιβ στριμ του πΑοκ?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

duo pragmata exw na pw gia simera .....

1) o ten kate prepei na stamatisei na vlepei ta oneira pou vlepei prin apo kathe agwna

2) pisteuw oti to elliniko podosfairo DEN BOREI NA PIASEI PIO PATO meta apo to penalty pou pire o gayros

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παλικαρια θελετε να παιζουμε οπως περσι ???

να ξεκινησουμε να βαζουμε τη βαθμολογια απο τωρα η μετα και το περσινο στραπατσο βαλατε μυαλο και θελετε να ποσταρουμε τη βαθμολογια με τη ληξη του πρωταθληματος ???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παλικαρια θελετε να παιζουμε οπως περσι ???

να ξεκινησουμε να βαζουμε τη βαθμολογια απο τωρα η μετα και το περσινο στραπατσο βαλατε μυαλο και θελετε να ποσταρουμε τη βαθμολογια με τη ληξη του πρωταθληματος ???

Ρε συ Γιωργο........

Θα παρεις και την δουλεια του idi τωρα...????

Ρε συ Γιωργο........

Θα παρεις και την δουλεια του idi τωρα...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    2) pisteuw oti to elliniko podosfairo DEN BOREI NA PIASEI PIO PATO meta apo to penalty pou pire o gayros

"Στο 22' ο Ολυμπιακός δημιούργησε μια φάση που θα συζητηθεί πολύ. Ο Ντιόγκο βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, όμως ο δεύτερος βοηθός, Καρσιώτης λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ με τον Βραζιλιάνο να ανατρέπεται στην συνέχεια από τον Ρόκα, όμως ο διαιτητής κακώς είχε σταματήσει το παιχνίδι. "

και ας μην πούμε για το πέναλτυ που δεν έδωσε στο πουτανάκι σας στο Α ημίχρονο στο κλωτσίδι του Σπυρόπουλου εντος περιοχ'ης...οπότε λυπηθείτε τους εαυτούς σας και μην μιλάτε για πάτους....

έρχεται και η Βερντερ....αν στον όμιλο φέτος φτασετε τους 1 βαθμον θα πρόκειται περί κατορθώματος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	freddosapokatw_b.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	39,3 KB 
ID:	145799

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    "Στο 22' ο Ολυμπιακός δημιούργησε μια φάση που θα συζητηθεί πολύ. Ο Ντιόγκο βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, όμως ο δεύτερος βοηθός, Καρσιώτης λανθασμένα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ με τον Βραζιλιάνο να ανατρέπεται στην συνέχεια από τον Ρόκα, όμως ο διαιτητής κακώς είχε σταματήσει το παιχνίδι. "

και ας μην πούμε για το πέναλτυ που δεν έδωσε στο πουτανάκι σας στο Α ημίχρονο στο κλωτσίδι του Σπυρόπουλου εντος περιοχ'ης...οπότε λυπηθείτε τους εαυτούς σας και μην μιλάτε για πάτους....

έρχεται και η Βερντερ....αν στον όμιλο φέτος φτασετε τους 1 βαθμον θα πρόκειται περί κατορθώματος
    αμπαλε φιλε μου , καταρχην να σου πω οτι αυτο που ειπα θα ισχυε για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....

κατα δευτερον....αν ειδες πεναλτυ στην φαση του σπυροπουλου τοτε πρεπει να αλλαξεις αθλημα να ασχολεισαι....εκτιθεσαι παρα πολυ...απλα θα σου πω οτι ο ποδοσφαιριστης διπλα στον μουσλιμοβιτς δεν ζητησε καν πεναλτυ αλλα επιασε το κεφαλι του με την ευκαιρια που χαθηκε..

κατα τριτον και αφου το θες ετσι......πες μου τον κανονισμο για τον ποδοσφαιριστη που βγαζει και πεταει την φανελα (βλεπε γκαλετι )

επισης να πω οτι οπως ειπα ντροπη για τον παιχτη οτυ οφη που κλωτσησε με καρατε τον του γαυρου....ετσι ντροπη για τον παιχτη του μπαοκ, που κλωτσησε φανερα στον αερα τον Ματος

παλι ενα ματσο χαλια επαιξε ο βαζελος αλλα μεσα στην τουμπα, οκ δεν τους κατηγορω πααααααρα πολυ..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αμπαλε φιλε μου , καταρχην να σου πω οτι αυτο που ειπα θα ισχυε για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....

κατα δευτερον....αν ειδες πεναλτυ στην φαση του σπυροπουλου τοτε πρεπει να αλλαξεις αθλημα να ασχολεισαι....εκτιθεσαι παρα πολυ...απλα θα σου πω οτι ο ποδοσφαιριστης διπλα στον μουσλιμοβιτς δεν ζητησε καν πεναλτυ αλλα επιασε το κεφαλι του με την ευκαιρια που χαθηκε..
    μάλιστα...κοβει την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής κ δεν είναι
    τραβάει κλωτσιά εντός περιοχής και δεν είναι...

δεν περιγφράφω άλλο...πονάει το στομάχι μου....έρχεται κ η Βέντερ και θέλω να κρατήσω λίγο γέλιο για τεταρτη (τι λίγο δηλ αλλα ....)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κωστα εχω πετυχει (εποχουμενος και δεν μπορουσα να βγαλω φωτο) στον πειραια στεισον βαγκον της τεν κατε !!!

να σαι καλα γιατι μου χε μενει απωθημενο !!!

δεν περιγφράφω άλλο...πονάει το στομάχι μου....έρχεται κ η Βέντερ και θέλω να κρατήσω λίγο γέλιο για τεταρτη (τι λίγο δηλ αλλα ....)
    φιλε μου που επιμενεις να δειχνεις οτι εισαι αμπαλος.....γινεται η σεντρα...χανει την κεφαλια ο παιχτης του γαυρου που βρισκεται ΕΝΑ ΒΗΜΑ μπροστα απο τον αμυντικο του πανθρακικου.Εν συνεχεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ χτυπαει η μπαλα στο χερι του, και φαινεται καθαρα και η κινηση του να το τραβηξει.
    αν αυτο εσυ το βλεπεις πεναλτυ.........

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

να δεις ποσο θα γελασουμε εμεις με το οθωμανικο που θα σας κανουν οι τουρκαλαδες.....
    μεγαλο πεναλντι πηρατε παλι και να αναψετε καμμια λαμπαδα στο μποι του γκαλετι γιατι αν δεν τραβηξει αυτος θα πεσει ακομη πιο πολυ γελιο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε