Και παραπονέθηκα εγώ που η βροχή με πέτυχε στο δρόμο μέχρι το σπίτι ;![]()
Τόσο wet ,που ότι φορούσα μπήκε στο πλυντήριο με τη μία. ..
Αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι τραγικές......![]()
![]()
![]()
Καλό χειμώνα να χουμε![]()
Και παραπονέθηκα εγώ που η βροχή με πέτυχε στο δρόμο μέχρι το σπίτι ;![]()
Τόσο wet ,που ότι φορούσα μπήκε στο πλυντήριο με τη μία. ..
Αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι τραγικές......![]()
![]()
![]()
Καλό χειμώνα να χουμε![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Σιγα το νεο....εκεινο το σημειο ειναι κλασσικ εδω και πολλα χρονια.....εγω το θυμαμαι απο το 96 με τις μεγαλες πλυμμηρες (τοτε που πνιγηκε και καποιος εφοπλιστης/καπετανιος στον Κηφησο:hypnotize στα ΚΤΕΛ και τον βρηκαν στην Σαλαμινα)....για το 04 καμμια υποδομη διορθωση δεν εγινε....εχει και ο δρομος κατι σαν σχημα γουβας....ειναι και τα φρεατια ΓΤΠ....δεν θελει και πολυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αρκούν για να πλημμυρίσει μια κεντρικότατη λεωφόρος της Αθήνας 4 χρόνια μετά τα έργα υποδομής των Ολυμπιακών.
Ωρα 16:30, Πειραιώς. Μετά απ΄τη δυνατή βροχή και χωρίς να φαίνεται ότι έχει γίνει αυτός ο χαμός, αμέσως μετά τη στροφή του praktiker το νερό ήταν στους 50-60 εκατοστά. Τραβήχτηκα στην αριστερή λωρίδα που το νερό ήταν λιγότερο, αλλά ήταν αργά. Το μοτέρ του scooter πρώτα άρχισε να πατινάρει και μετά έσβησε μαζί με των υπολοίπων που ακολουθούσαν.
Ξεφτίλα....![]()
υ.γ. ευτυχως που δεν εμεινες ακριβως μπροστα στο Praktiker να δεις και την γλυκα...εκτος απο το νερο και τις λασπες....να εχεις και παντου κηλιδες με βενζινα και πετρελαιο απο το διπλα βενζιναδικο που εφαγαν ''τσαμπουκα'' οι δεξαμενες....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σκατα!
Τρισκατα!
Εγω στου Ρέντη, έξω από το Αλλού και τα village πέρασα με την ψυχή στο στόμα. Φαντάσου να μην είχαν καθαρίσει τους αγωγούς των ομβρίων. Και έχεις και τους τύπους με τα αυτοκίνητα που προσπαθούν να σε βρέξουν εκεί που δεν κατάφερε να σε βρέξει η συμπαθητική λιμνούλα από βρωμόνερα μπροστά σου
Για αυτό σου λέω, τρίσκατα!!![]()
Καλά έμεινα κάγκελο.Πράγματι ούτε Βενετία να ήταν.Πώς είναι δυνατόν το σημείο εκεί μόνιμα να γίνετε Βενετία και κανείς να μην κάνει τίποτα.Οι κάτοικοι την παλεύουν εκεί?
Το 1997 στην μεγαλη πλημμυρα στο Ρεντη (Κηφισσου και Αγ.Αννης για την ακριβεια...) βρεθηκα ολοκληρος(!) κατω απο νερο μαζι με το ΝΧ-250.
Το μηχανακι βρεθηκε στην πλατεια του Ρεντη σκαλωμενο σε περιπτερο...εγω κολυμπησα μεχρι το σπιτι μου,το οποιο ευτυχως ηταν στον τριτο οροφο και εμεινε ανεπαφο απο τα νερα!
Τα νερα απο τον ξεχειλισμενο Κηφισσο ειχαν δημιουργησει ενα πολυ δυνατο ρευμα που παρεσυρε οτι εβρισκε μπροστα του...απο αυτοκινητα,μηχανακια,καναπεδες,στρωματα κλπ
ΦΡΙΚΗ!
ξεφτίλα
ήμουν Πειραιά και ξεκινάω κατά τις 5 (?) προς Αθήνα, ευτυχώς πήγα από παραλιακή - Συγγρού
ξεκίνησα σε στεγνό δρόμο και 2-3 χλμ μετά το Καραϊσκάκη ήταν βρεγμένα![]()
χαμπάρι δεν είχα πάρει
τελικά τη γλίτωσα με τα spray των προπορευόμενων και σταγόνες από τα δέντρα :wacko:
Οχι ρε Μάκη. Προς το καλύτερο πάμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kι όσο πάμε χειροτερεύουμε δυστυχώς...![]()
Το Νοέμβρη του 1977 είχαν πνιγεί καμμιά 40αριά άνθρωποι στον Πειραιά και στις γύρω περιοχές απ΄τις πλημμύρες.
Λίγο με τα έργα που έγιναν έκτοτε, λιγο το κολύμπι που μαθαίνουν οι νεότερες γενιές (όπως ο nakedorange....) το ξεπερνάμε το πρόβλημα...:a31:
Πωωω ρε μαγκα...![]()
![]()
Οπου να ναι το λιμεναρχειο θα αρχισει να βγαζει απαγορευτικα και για δρομους...
Το 2004 υποτίθεται πως λύθηκαν αυτά τα προβλήματα όμως, βλέποντας αυτές τις εικόνες 4 χρόνια μετά.. καλά μπάνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι ρε Μάκη. Προς το καλύτερο πάμε.....![]()
![]()
![]()
H κατασταση ειναι πραγματικα οικτρη,
ειναι ντροπη το 2008 να βλεπουε τετοιες εικονες.
Εχθες στις 5 ανεβαινα με το αυτοκινητο (λογω τραυματισμου μου και γυψου) την συγγρου.
Στον Αγιο Σωστη αρχιζουν παχιες στηλες και σε 10 δευτερα γινοτανε ο χαμος.....
Μεχρι του φιξ δεν εβλεπα μπροστα μου(δεν οδηγουσα εγω) και στο Συνταγμα ειχε 20 ποντους νερο.....
Τα φρεατεια ειναι προφανες, και αποτελει μαλλον πλεον θεσμο, οτι δεν καθαριζονται...και τα νερα ειχαν καβαλησει την πλατεια με τους Ευζωνες....
Ενιωθα εθνικα υπερήφανος.....
Ξεφτιλα 100%