Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 212

Θέμα: Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???

Παν μέτρον άριστον! Το avatar του/της STROMRIDER
    ΓΙΑΤΙ..........
    την ερωτέυτηκα απο μικρος

τη φοράω,γινόμαστε ΕΝΑ

με βοήθησε σε ΠΟΛΥ δύσκολες στιγμές της ζωής μου

μου χαρίζει στιγμές ευτυχίας

ειναι τρόπος ζωής

κανέις(ΜΗ μοτοσυκλετιστής)δεν θα καταλάβει γιατί ταξιδέυω μαζί της στη βροχή

μου προσφέρει ΠΟΛΑ και μου ζητάει λιγα

πάω μαζι της παντού

θα την καβαλάω μέχρι το τελος....................

για αυτα και για πολλά άλα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STROMRIDER
    ΓΙΑΤΙ..........
    ........

για αυτα και για πολλά άλα!!!!!
    πες τα να ξεθυμάνεις ρε άνθρωπε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γιατι υπαρχουν καυλες και καυλες...

αλλα σαν την ΚΑΥΛΑ της, καμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim

ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ......

Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.
    Tότε λοιπόν σπούδαζα αθήνα και αποφάσισα να κατέβω στην Σπάρτη να δώ τους δικούς μου .Τα λεφτά δεν έφταναν για εισιτήρια ΚΤΕΛ και μεταφορά του μπόμπου και με καβαλάει ο διόολος να παω καβάλα. στρίβω απο τον παλιό δρόμο κακιά σκάλα γιατί στον κεντρικό φύσαγε και τα αυτοκίνητα με κοιτούσαν και δυσανασχετούσα.τέλος πάντων εφτασα κάποια στιγμή στον παλιό δρόμο πρίν την τρίπολη μετά τον κολοσούρτη. Ξαφνικά το καντηλακί του Ζ αρχισε να σβήνει απο τρίτη δευτέρα κόψιμο σε πρώτη και ...ΕΣΒΗΣΕ.. Η ΏΡΑ ΉΤΑΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. κατεβαίνω και το κοίταζα ,,, μόνο που δεν έκλαιγα και στην τσέπη μου είχαν μείνει περίπου 30 δραχμές (1979) .τι κάνουμε ρε λέω ::: το παρατάμε και το κρύβουμε ¨¨άρχίζω να ανηφορίζω με τα πόδια μέχρι που έφτασα σε ένα εικονοστάσι ( η παναγία η μεγαλόχαρη μεγάλη η ΄χαρη της ) .Κοιτάζω με απόγνωση μεσα στο εικονοστάσι και βλέπω ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΑΔΙ !!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΨΕΛΝΩ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ..ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΞΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ / ΕΥΤΥΧΩς Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.
    ΤΗΝ άλλη μέρα στο service λέω στον μάστορα να μου αλλάξει τα λάδια .την ώρα που ανοίγει το καρτερ ο ταλαίπωρος τον παίρνει η τσιγαρολαδίλα στα μούτρα και αρχίζει να αναρωτιέται τι διάολο βρωμάει στα τηγανιτός ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟς . του λέω ...μα αφού τού έχω ρίξει μαγειρικό λαδι μέσα ....τι πρόβλημα υπάρχει ¨¨:::; MLK moy λέει το γ...μησες το μηχανάκι ...ριξε του λέω μάστορα castrol kai honda είναι μην ανησυχείς. πέρασαν χρόνια από τότε το μπόμπο τον αλλάξα για να παρω ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην θεσσαλονίκη το 1987 .Τον θυμάμε ομως ακομα γιατι το ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ .Εύχομαι αν το ζετάκι ζεί ακόμα να μην μου κρατάει κακία και εγώ κάποια στιγμή θα πάω 4 μπουκάλια λάδακι ελαίς στην παναγία που με βοήθησε τότε και δεν με ΄ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    γιατι δεν εχω γκομενα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    γιατι ειναι τροπος ζωης.και αναλογως οπωσ ζει ο καθενας απολαμβανει και την μηχανη του.Ο κλεφτης να ξεφυγει, ο Ζ για να τον πιασει, ο κουριερ να παει φαγητο στη οικογενεια,ο υπαλληλος να παει νωρις στο σπιτι,ο ανησυχος να γυρισει τον κοσμο,ο εχω αναγκη απο αδρεναλινη να σκιστει στην μαλακια κ.α πολλα.εγω?Απολαμβανω να οδηγω και ειναι ενα κομματι της ζωης μου καλο η κακο ανολογως τις ορεξεις μου.
    gogogo!!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    γιατι δεν εχω γκομενα
    σοφη κουβεντα αυτη :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Δίχρονο μέλος Το avatar του/της jojo-mojo
    Μου αρέσει η moto μου γιατί μου δίνει μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Όταν οδηγώ νιώθω ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο, ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Μου δημιουργεί ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και ταυτόχρονα μια πληρότητα. Χαίρομαι που άντεξα ένα κάρο καυγάδες από οικογένεια και φίλους (γιατί δεν είναι δυνατόν μια κοπέλα να ‘καβαλάει’ μηχανή) γιατί τελικά το συναίσθημα που σου δημιουργεί η οδήγηση μιας μηχανής δεν συγκρίνεται με τίποτα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim

Re: ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.
    Tότε λοιπόν σπούδαζα αθήνα και αποφάσισα να κατέβω στην Σπάρτη να δώ τους δικούς μου .Τα λεφτά δεν έφταναν για εισιτήρια ΚΤΕΛ και μεταφορά του μπόμπου και με καβαλάει ο διόολος να παω καβάλα. στρίβω απο τον παλιό δρόμο κακιά σκάλα γιατί στον κεντρικό φύσαγε και τα αυτοκίνητα με κοιτούσαν και δυσανασχετούσα.τέλος πάντων εφτασα κάποια στιγμή στον παλιό δρόμο πρίν την τρίπολη μετά τον κολοσούρτη. Ξαφνικά το καντηλακί του Ζ αρχισε να σβήνει απο τρίτη δευτέρα κόψιμο σε πρώτη και ...ΕΣΒΗΣΕ.. Η ΏΡΑ ΉΤΑΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. κατεβαίνω και το κοίταζα ,,, μόνο που δεν έκλαιγα και στην τσέπη μου είχαν μείνει περίπου 30 δραχμές (1979) .τι κάνουμε ρε λέω ::: το παρατάμε και το κρύβουμε ¨¨άρχίζω να ανηφορίζω με τα πόδια μέχρι που έφτασα σε ένα εικονοστάσι ( η παναγία η μεγαλόχαρη μεγάλη η ΄χαρη της ) .Κοιτάζω με απόγνωση μεσα στο εικονοστάσι και βλέπω ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΑΔΙ !!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΨΕΛΝΩ ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ..ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΞΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ / ΕΥΤΥΧΩς Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.
    ΤΗΝ άλλη μέρα στο service λέω στον μάστορα να μου αλλάξει τα λάδια .την ώρα που ανοίγει το καρτερ ο ταλαίπωρος τον παίρνει η τσιγαρολαδίλα στα μούτρα και αρχίζει να αναρωτιέται τι διάολο βρωμάει στα τηγανιτός ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟς . του λέω ...μα αφού τού έχω ρίξει μαγειρικό λαδι μέσα ....τι πρόβλημα υπάρχει ¨¨:::; MLK moy λέει το γ...μησες το μηχανάκι ...ριξε του λέω μάστορα castrol kai honda είναι μην ανησυχείς. πέρασαν χρόνια από τότε το μπόμπο τον αλλάξα για να παρω ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην θεσσαλονίκη το 1987 .Τον θυμάμε ομως ακομα γιατι το ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ .Εύχομαι αν το ζετάκι ζεί ακόμα να μην μου κρατάει κακία και εγώ κάποια στιγμή θα πάω 4 μπουκάλια λάδακι ελαίς στην παναγία που με βοήθησε τότε και δεν με ΄ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ....

Νέο μέλος

Re: Re: ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim Στά 17μου εφαγα τα συκώτια του πατέρα μου για μηχανάκι.ειδε και αποείδε και μια μέρα με ενημέρωσε πως θα μου αγόραζε ένα χοντα 50z(mpompos).H γιαγιά μου η κακομοίρα αρχισε να κλαίει και να τραβαει τα μαλλια της.Η μάννα μου τα ίδια. την επόμενη ο μπόμπος πλενόταν στην αυλή μου παρόλο που ήταν πεντακάθαρος.εκτοτε ακολούθησαν κατι 250χρ κάτι χτ και τέλος πρίν 3 χρονια bmw1100RGS.Σήμερα έχω μια GACIVA DUCATI 750 ELEFANT.

Ωραίοοοοοοοοοοοοοοοος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλησπερα
    τελικα σαυτο το εικονοστασι και ποιος δεν εχει σταματησει ε?

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    γιατι μου δινει ακριβως την ιδια αισθηση που ενιωσα πιτσιρικας 8 χρονων το 1974 που εκατσα στη φλορετα του πατερα μου...μεγαλωσα, αλλαξα, εγινα χρηστο μελος της κοινωνιας...λεμε τωρα...κι ομως καθε φορα που κοιταζω τη μηχανη μου βλεπω πανω αυτον τον πιτσιρικο....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΗ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ .ΟΔΗΓΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ 8-2005 012.jpg 
Προβολές:	331 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	147369

logos

παιδια...εγω εχω ενα χτ super motard υπεραριστη θα κατασταση...αλλα να σας πω την αληθεια...ο μονος λογος που γουσταρω την μοτοσυκλετα μου ειναι γιατι δεν εχω τα λευτα να παρω αλλη........
    αχχχαχαχαχααχ
    yamaha xt gia trela!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Γυρναω το γκαζι και κανει ΒΡΟΥΜ!! ΒΡΟΥΜ!!!

αν και τωρα τελευταια το αυτοκινητο μου(SUZUKI ΚΑΙ αυτο) μας κοιταζει με μισο ματι οταν φευγω απο την πυλωτη....Το IGNIS εχει γινει αποθ.χωρος-καροτσακι για τα ψωνια:smilea:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    από live_2_ride στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 07:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας