Μπράβο σε όλες τις Γάτες που έλαβαν μέρος κ ευχαριστήθηκαν τον αγώνα !Αλλά ρε ΚΑΤΑΝΑ 2 τουμπίδια στην ειδικη; Τσάμπα το γουιντσέρφινκ το καλοκαίρι ,το ποδήλατο βουνού !Με το 640 πεντάδα γενικής θαβγαινες !Συγχαρητήρια στο Πετράκο Ιατροδικαστή για την υπερπροσπαθειά του !
Εχεις απολυτο δικιο Αντωνη......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κώστα, ειλικρινά δεν κάνω παρατήρηση σε κανέναν...
Απλά, θυμήθηκα ότι έτσι έχασε την ζωή του το '89 ο Μανδάνης στο Moto-Rally της Χαλκιδικής (και ήμουν ακριβώς πίσω του ...)![]()
Υ.Γ.
Sorry που χαλάω το κλίμα της ευφορίας, αλλά καλύτερα εδώ παρά στην πράξη ...
(ίσως ο φίλτατος συνδιαχειριστής να έμπαινε στον κόπο να το διαχωρίσει ..!!)![]()
Το εχω σκεφθει παραπολλες φορες ( και παλι στο σκραμπλ προχθες μου περασε απο το μυαλο ) τι θα γινει εαν αναβατης πεσει βιαια ακριβως πανω σε πασαλακι...
Ο θεος να βαλει το χερι του ( και οι διοργανωτες ακομη περισσοτερο ) μιας και δεν πιστευω οτι στην περιπτωση τετοιου μοιραιου θα τους γλιτωσει η οποια υπογραφη.....
Η υποχρεωση αποκτησης σε πασαλακια απο ευκαμπτο υλικο ( λεω εγω τωρα ) θα πρεπει να μπει στις υποχρεωσεις της καθε λεσχης....
Το τελευταιο ομως που πρεπει να ζηταμε ειναι η διορθωση οδηγησης του καθε οδηγου....
![]()
![]()
![]()
76 φωτό απο τον Γατούλη εδώ.
http://www.trailride.gr/photogallery.php
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Μπράβο σε όλες τις Γάτες που έλαβαν μέρος κ ευχαριστήθηκαν τον αγώνα !Αλλά ρε ΚΑΤΑΝΑ 2 τουμπίδια στην ειδικη; Τσάμπα το γουιντσέρφινκ το καλοκαίρι ,το ποδήλατο βουνού !Με το 640 πεντάδα γενικής θαβγαινες !Συγχαρητήρια στο Πετράκο Ιατροδικαστή για την υπερπροσπαθειά του !
Οταν ο κατανας μαθει καλα το μηχανακι του και προσαρμοσθει με το βαρος αυτουνου.........
Να σας δω τι θα λετε.....
![]()
Σχετικά με το μοτο ραλλυ Χαλκιδικής αλλιώς ειχε γίνει το δυστύχημα του άτυχου αναβάτη .
Εστω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Σχετικά με το μοτο ραλλυ Χαλκιδικής αλλιώς ειχε γίνει το δυστύχημα του άτυχου αναβάτη .![]()
Κατα τα αλλα ομως...... συμφωνεις...???![]()
το πρώτο είναι έτοιμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
τις έχει βγάλει στο enduro.gr...έχει και σένα.![]()
Θα διορθωθεί αργότερα (όταν θα είμαι πιο free)![]()
ψάξε με το nick σου![]()
![]()
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι,
μα όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
http://www.imageshack.gr/images/mzrz...mwztdnmelh.gif
μπήκαν οι φωτογραφίες και στο racephoto.gr![]()