ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ Κ8 HAYABUSA ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ LIBERTY?
Ο ΚΩΛΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ,ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΥΠΟΥ BAGSTER ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ BASTARD-BUSA ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ,ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ Κ8 HAYABUSA ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ LIBERTY?
Ο ΚΩΛΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ,ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΥΠΟΥ BAGSTER ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ BASTARD-BUSA ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ,ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΤΟΥΜΠΑΝΗ
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Το BUSA ποτέ δεν σχεδιάστηκε για να αρέσει οπτικά.
Ο σχεδιασμός του είναι καθαρά προσανατολισμένος στην βέλτιστη ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ΤΕΛΙΚΗΣ καθώς και προστασίας του αναβάτη (για SPORT TURING).
Όλες αυτές οι καμπύλες, από το σχεδόν 50% καλυμένο εμπρός και πίσω τροχό την προεξέχουσα μούρη τα μεγάλα πλαστικά έως και την ουρά, δεν έχουν γίνει τυχαία. Έχει με διαφορά την καλύτερη αεροδυναμική από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα.
Εαν ψάχνεις την πιο όμορφη τότε δεν ψάχνεις για BUSA. Εαν θέλεις μινιμαλιστικά πλαστικά πάς σε SS και Supersport.
Εαν ψάχνεις όμως να πηγαίνεις με 250+ όντας ΧΑΛΑΡΟΣ και να πιάνεις τα 300 και η μηχανή να είναι σταθερή σαν τραίνο τότε η BUSA και η σχεδιασή της είναι μονόδρομος. Δυστυχώς όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Πάντως αλλάζοντας την ουρά χάνει την συνοχή του το σχέδιο και ναι μεν γίνεται πιο ανάλαφρη οπτικά η ουρά αλλα δεν δένει με το υπόλοιπο σύνολο. Συν ότι θα χάσεις κάτι από την σταθερότητα στα πολλά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ HAYABUSA 05 ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Κ8 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝΕ.ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ
Ρε billsouza.......Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ HAYABUSA 05 ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Κ8 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ
Είσαι σίγουρος ότι μόνο βόλτες κάνεις τα μηχανάκια;;,![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!
ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
http://www.bikepics.com/members/lepa/
μα τι λέει ....
εγω γι' αυτόν τον κώλο το αγόρασα .... χρειάζομαι γιατρό .....
..δε βρίσκω κια καμια καλη φωτο ρε γμτ .......ΛΕΩΝΙΙΙΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΑ!!!!!!θα το φτιάξουμε το γαμω pc φέτος??????
Καλα εσυ Pap εισαι ειδικη περιπτωση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα τι λέει ....
εγω γι' αυτόν τον κώλο το αγόρασα .... χρειάζομαι γιατρό .....![]()
Παντως το νεο Busa ειναι "ιδιαιτερο" οπτικα , οντως
Υ.Γ Pap , δημητρης ( με το cbr 900 - full extra )
Μαλλον το busa 05 εβλεπε για πολυ ωρα τον κωλο του 08 και αναγκαστικα αρχισε να φαινεται ασχημος.![]()
Εγώ ποτέ δεν αγοράζω μηχανή για ν' αρέσει στους άλλους και για να είναι μεταπωλήσιμη με βάση τη σχεδιαστική της ομορφιά. Όταν πήρα το fazer τους περισσότερους τους ξένιζε και σχεδόν τρία χρόνια μετά έχει γεμίσει ο τόπος FZ6.
Τείνω να συμφωνήσω με τον SeNNinhA. Ούτε 2 μήνες πιο πριν έλεγα πως είναι δυνατόν κάποιος να αγοράσει ένα τέτοιο θωρηκτό σαν τη Haya και πως τόσο μακρύ και βαρύ δεν παίζει να οδηγείται άνετα από κάποιον μέσου σωματότυπου σαν κι εμένα. Κι ουσιαστικά είναι μια ρατσιστική μηχανή που απευθύνεται σε πολύ λίγους κι οτι ο μέσος άνθρωπος δε μπορεί να τη βολτάρει.
Και μετά βρέθηκε ένας άνθρωπος που άκουσε τις μαλ@κείες μου και δε φοβήθηκε να δώσει σ' έναν σχεδόν ξένο μια μηχανή που έχει καινούργια όσο μισή γκαρσονιέρα και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά.
Και τα είδα όλα. Κατ' αρχήν να σκίζει ένα ''φράγμα'' αέρα και να το διαπερνάει σα να κινείται με αέρα μηδέν μποφόρ σε μια ταχύτητα που νόμιζα οτι ήταν 100 χιλιόμετρα (γιατί τη δίνει αυτή την αίσθηση) άσχετο αν ήταν πολύ πολύ παραπάνω. Και το αστείο αυτό το κτήνος που καθόμουν αρχικά σ' ένα φανάρι και μονολογούσα πως σιγά μη στριβεί όχι με την έννοια να στρίβει αλλά βάσει βάρους. Έχετε οδηγήσει ποτέ σκούτερ πενηντάρι που στρίβουν σαν πούπουλα λόγω βάρους; Φανταστείτε να είστε πάνω σ' ένα τανκ το οποίο όταν στρίβει δε νιώθεις κανένα βάρος και πλαγιάζει τόσο πολύ που αν κοιτάξεις το δρόμο μπορείς να διακρίνεις τις μικρές οπές στην άσφαλτο.
Και μετά μονολογούσα πάλι πως το θηρίο σε προδιαθέτει να πηγαίνεις τρέχοντας και μόνο κι απλά κατέβασα ταχύτητα και ελλάττωσα το γκάζι και απλά μεταμορφγώθηκε σ' ένα όχημα που αν δεν κοίταγες και δεν ήξερες τι είναι θαρρείς πως βρισκόσουνα σε κάτι άλλο0 σχεδιασμένο να πηγαίνει μόνο αργά που παρόλ' αυτά ένα απλό άνοιγμα μπορεί πάλι να το κάνει τέρας όχι απότομα όμως και χωρίς να με φοβήσει.
Καλά μέσα στην πόλη ήταν πολύ άστοχο να κινηθώ αλλά δε με νοιάζει κι ιδιαίτερα να την οδηγώ μέσα στην πόλη, τώρα που μένω επαρχία κι έρχομαι Αθήνα μια στο τόσο δε θα πάθω τίποτα αν παρκάρω σ' ένα parking και πάω με τα πόδια.
Και όσον αφορά τον κώλο της εμένα μ' αρέσει απλά και καθαρά. Αλλά και να μη μου άρεσε με κερδίζουν όλα τ' άλλα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ Κ5 ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Κ8 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ8 ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΑΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑΙ ΤΟ Κ8 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΤΕΡ,ΕΛΑΤΕ ΟΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ POWER COMMANDER,K&N,ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ Κ8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ Κ8 ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ,THAT`S ALL.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Επιτελους κοντρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑΙ ΤΟ Κ8 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΤΕΡ,ΕΛΑΤΕ ΟΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ![]()
![]()
pap.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα τι λέει ....
εγω γι' αυτόν τον κώλο το αγόρασα .... χρειάζομαι γιατρό .....
..δε βρίσκω κια καμια καλη φωτο ρε γμτ .......ΛΕΩΝΙΙΙΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΑ!!!!!!θα το φτιάξουμε το γαμω pc φέτος??????
ωραιο δεντρο....
![]()
Ναι αλλά να έχει και το Κ8 τα ίδια πραγματάκια έτσι; Η και τα δύο στοκ ή και τα δύο στον ίδιο βαθμό γαργαλημένα. Στοκ κ5 δεν παίζει να το περνάς. Από 'κει και πέρα είναι θέμα οδηγού. Αν ο άλλος είναι τυρί ή αν δεν είναι τυρί αλλά εσύ είσαι τρελός (δε σε λέω τρελό, υποθετικό είναι) και βαράς απίθανα χωσίματα κι ο άλλος λογικά κολώνει γιατί στο δρόμο παίζει και κάτι που λέγεται κουτί και οι κουτάκηδες είναι στην κοσμάρα τους ε τότε μπορεί. Αλλά στοκ και τα δύο ή ακριβώς στα ίδια σημεία γαργαλημένα, απλά ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ Κ5 ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Κ8 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ8 ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΑΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑΙ ΤΟ Κ8 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΤΕΡ,ΕΛΑΤΕ ΟΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ POWER COMMANDER,K&N,ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ Κ8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ Κ8 ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ,THAT`S ALL.
ΒΑΣΙΛΗΣ
EDIT :
Δεν έχω καβαλήσει το Κ5 αλλά από Κ1 που θα το πάρω και Κ7 κάτι ξέρω κι εγώ.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο