Ωραία τα δίχρονα γιατί
- Είναι ελαφρια στον χειρισμό και στην αίσθηση. Εντελώς παιχνίδι.
- Έχουν εύκολη και φθηνή συντήρηση
- Παίρνουν εύκολα μπροστά με μανιβέλα και όσες μανιβελιές και να δώσεις δεν κουράζεσαι
Αλλα και τα τετράχρονα μ'αρέσουν γιατί
- Έχουν περισσότερο ροπή χαμηλά και σε βγάζουν πιο εύκολα σε μεγάλες και παρατεταμένες ανηφόρες όπου στο τελείωμά τους τα δίχρονα ψυχοραγούν
- Έχουν φρένο κινητήρα που βολεύει σε κατεβάσματα αργά και τεχνικά
- Εχουν διπλάσια αυτονομία
- Στα πολλά είναι πιο σταθερά και σε ανοιχτά εύκολα κομμάτια κουράζουν σαφώς λιγότερο
- Τα καινούργια έχουν μίζα
Πλεονεκτήματα που προσωπικά μου αρέσουν αλλα εξαρτάται πάντα και από την χρήση τους καθώς και ο πως αξιολογεί ο καθένας τα πράγματα. Εγώ θα έψαχνα για τετράχρονο 250-400
Εαν έπαιρνα καινούργιο πάντως νομίζω ότι θα έπαιρνα το νέο Husqvarna 310. Μου φαίνεται σαν η χρυσή τομή για εμένα.
310cc τετράχρονο. Ούτε να μου βγάζει τα χέρια από την δύναμη ούτε και ψόφιο ούτε και πολύ βαρύ (νομίζω 92kg dry)
Ως προς την ερώτησή σου θα έπαιρνα ότι θα χρησιμοποιούσα πιο πολύ. Εαν σου αρέσει και θα μπεις περισσότερο σε πίστα ΜΧ τότε ΜΧ. Εν θα κάνεις περισσότερο enduro τότε πάρε το εντουράκι. Εαν δεν ξέρεις θα έλεγα να πάρεις το εντουράκι που και πιο all-around μου φαίνεται και πινακίδα βγάζει για να φτάνεις κοντά χωρίς τρειλερ και πιο εύκολα θα το δώσεις εαν κάνεις λάθος στην επιλογή σου τελικά.