Απο μια προχειρη αναζητηση στις 73 σελιδες δεν ειδα πουθενα το τσοπερακι μου.
Το εχει καποιος απο εδω ?
Απο μια προχειρη αναζητηση στις 73 σελιδες δεν ειδα πουθενα το τσοπερακι μου.
Το εχει καποιος απο εδω ?
Καλησπέρα, επείδη μ' ενδιαφέρει ν' αγοράσω ένα venox, έχω βρεί με 1400 ευρώ, μοντέλο του 2003, ο τύπος μου είπε οτι εχει καινούρια λάστιχα, αλυσίδα κλπ. Εμφανισιακά ειναι ΚΟΥΚΛΙ, μηχανολογικά τι λέει; Ο μηχανικός μου, μου λέει μακριά λόγω Κίνας και μου είπε οτι δεν αναλαμβάνει το σέρβις του!!
Πόιές οι εντυπώσεις σου; Αξίζει η αγορά του;
Σ' ευχαριστω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GREGV33
Καλησπέρα, επείδη μ' ενδιαφέρει ν' αγοράσω ένα venox, έχω βρεί με 1400 ευρώ, μοντέλο του 2003, ο τύπος μου είπε οτι εχει καινούρια λάστιχα, αλυσίδα κλπ. Εμφανισιακά ειναι ΚΟΥΚΛΙ, μηχανολογικά τι λέει; Ο μηχανικός μου, μου λέει μακριά λόγω Κίνας και μου είπε οτι δεν αναλαμβάνει το σέρβις του!!
Πόιές οι εντυπώσεις σου; Αξίζει η αγορά του;
Σ' ευχαριστω.
Exo ena papi kymco ...... de leei pouthena made in China
Δυστυχώς φίλε μου, κινέζικο ειναι. Απ' ότι εχω ακούσει, μηχανικά δεν έχουν προβλήματα. Τα ηλεκτρικά τους βγάζουν συνήθως. Βέβαια ποιά μηχανή δεν βγάζει πλέον μικροπροβλήματα; Καμία. Για το venox το εχω ψάξει πάρα πολύ. Μέχρι και σε ξένα site μπήκα. Όλοι καλά λόγια λένε. Ένας απο Ελλάδα είχε μόνο πρόβλημα με τα ελαστικά, δεν έβρισκε την σωστή διάσταση.
TaiwanΑρχικά δημιουργήθηκε από GREGV33
Δυστυχώς φίλε μου, κινέζικο ειναι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GREGV33
Δυστυχώς φίλε μου, κινέζικο ειναι. Απ' ότι εχω ακούσει, μηχανικά δεν έχουν προβλήματα. Τα ηλεκτρικά τους βγάζουν συνήθως. Βέβαια ποιά μηχανή δεν βγάζει πλέον μικροπροβλήματα; Καμία. Για το venox το εχω ψάξει πάρα πολύ. Μέχρι και σε ξένα site μπήκα. Όλοι καλά λόγια λένε. Ένας απο Ελλάδα είχε μόνο πρόβλημα με τα ελαστικά, δεν έβρισκε την σωστή διάσταση.
Filaraki emena leei made in Tawain.... ti na po an ftiaxnetai sti Kina kai leei Tawain tote einai xontri paranomia kai paraplanisi to opoio apokleietai..... ara eisai lathos![]()
Ναι, μπορεί να κάνω λάθος. Το θέμα ειναι, να ειναι καλό μηχανάκι. Απο εκεί και πέρα, είτε ειναι Taiwan, είτε ειναι china, ένα και τ' αυτό ειναι! Αλλά δεν μου απάντησε κανείς: Ξέρει κάποιος ποιοτικά τι αξίζει; Πραγματικά μου αρέσει πολύ το venox. Και η τιμή του ειναι άκρως δελεαστική( 1400 ).
Σήμερα ειδα το keeway cruiser ( 250 κκ ), του 2008. Εμφανισιακά ειναι τέλειο. Είχε 1300 χλμ. Αλλά το πετάλ των ταχυτήτων έπαιζε σαν τρελλό. Δηλαδή με 10 - 15 έντονα πατήματα, θα μου έμενε στα χέρια!! Πολύ ψεύτικη κατασκευή. Μου είπε ο τύπος στην μάντρα οτι έχει τον κινητήρα της virago! Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά μούφα μου ακούγεται.
To venox εχει μοτερ απο Honda αυτο ξερω με σιγουρια.
Προς το παρον μου φαινεται καλο μηχανακι αλλα με τα ελαστικα ξερω οτι πρεπει απο τωρα να αρχισω να ψαχνω.
Ωραιο μηχανακι αλλα κανει πολυ θορυβο ρε γμτ :P
Το είχα και ποτέ δεν το γουστάρησα ιδιαίτερα. Πολύ θορυβώδες, αργό αλλά για την κατηγορία του έστριβε μέτρια προς καλά. Προβλήματα δεν έβγαλε.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο