Κακώς κρατάς το κάγκελο γιατί θα πάρεις μαζί σου και ολόκληρη την σκάλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν βλεπεις πως κραταω το καγκελο μην ξεκινησει μονο του;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κακώς κρατάς το κάγκελο γιατί θα πάρεις μαζί σου και ολόκληρη την σκάλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν βλεπεις πως κραταω το καγκελο μην ξεκινησει μονο του;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tι ειναι αυτο που εγραψες φιλαρακι νεφελιμ μοντ; Κοροιδεμα ειναι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΓΤΠΚ![]()
:rotflmao:
![]()
Οντως:rotflmao:
όπως και τα κίτρινα
![]()
Όχι, ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Tι ειναι αυτο που εγραψες φιλαρακι νεφελιμ μοντ; Κοροιδεμα ειναι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Εννοεί ότι του αρέσει τρελά.
![]()
![]()
![]()
Προσφέρω αμοιβή για φωτογραφία Vestroma με Transalp k7..
Αν φοράει και το ρολόι ακόμα καλύτερα :rotflmao:
Για παρτι σου θα βρω ενα και θα ανεβω να βγαλω μια φωτο να την ποσταρο να γελαμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Οπως και ολα τα αλλα...απλα δεν το βλεπουμε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
To λευκο το vstrom πως το βλεπετε συμφορουμιτες;![]()
![]()
Πες το ψέμματα.. εδώ κατάφερε να κάνει το B king να φαίνεται σαν παπί..Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Οπως και ολα τα αλλα...απλα δεν το βλεπουμε!!!!![]()
![]()
Τα μεν είναι της τροχαίας τα δε των ΕΛΤΑ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Οντως:rotflmao:
όπως και τα κίτρινα
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Γιατί όταν ανέβηκα εγώ πάνω του έμοιαζε με νταλίκα κι όταν ανέβηκες εσύ έμοιαζε με πόνυ ; :rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Το τρωω ολο το φαι μου γι αυτο ψαχνωμε συνεχεια για αναρτησεις και πατεντες ψηλωματος.![]()
![]()