To βιντεακι το ειχα βρει παλαιοτερα σε DVD απο ενα περιοδικο με μοτο,τωρα θα σας γελασω πιο ακριβως...θα το ψαξω!
To βιντεακι το ειχα βρει παλαιοτερα σε DVD απο ενα περιοδικο με μοτο,τωρα θα σας γελασω πιο ακριβως...θα το ψαξω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συγνώμη ρε σεις? Ο παπασταύρου του δίνει και χρήματα για να τραβήξει αυτό το έγκλημα?
Ο "άνθρωπος" είναι απίστευτος μαλάκας !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Εγω γιατι αραγε αν ημουν εισαγγελεας,αυτου του Παπασταυρου shop θα του το ειχα κλεισει το σπιτι και το μαγαζι??
ναι,οταν βλεπετε το RC8 ή τον σουπερ δουκα στις επισημες διαφημισεις της KTM να κανουν τα απιστευτα καγκουριλικια μεσα στις πολεις δεν σας νοιαζει...![]()
και να προωθουνται με σλογκαν στυλ "Κυριαρχος της Πολης"...
και οχι μονο η ΚΤΜ,αλλα και αλλες...
any publicity,it's good publicity!
![]()
Re devil´s πλάκα κάνεις;Τι σχέση έχουν τα βιντεο των επίσημων διαφημίσεων της ΚΤΜ της aprilia κλπ με αυτή την επίδειξη παράνοιας;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι,οταν βλεπετε το RC8 ή τον σουπερ δουκα στις επισημες διαφημισεις της KTM να κανουν τα απιστευτα καγκουριλικια μεσα στις πολεις δεν σας νοιαζει...![]()
και να προωθουνται με σλογκαν στυλ "Κυριαρχος της Πολης"...
και οχι μονο η ΚΤΜ,αλλα και αλλες...
any publicity,it's good publicity!
![]()
Ποιός σου είπε ότι καταδικάζω τις καγκουριές ή την γρήγορη οδήγηση που δεν βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους αλλα μόνο εμένα;
Που στον φούτσο είδες καγκουριές στο βίντεο; Ενα παρανοϊκό είδα εγώ που κότσαρε μια κάμερα και περνάει με 300 ανάμεσα στην μπαριέρα και στο αμάξι, ή από δεξιά τον μοτοσυκλετιστή δίπλα στην δεξιά μπαριέρα.
Θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν;
Λοιπόν, τώρα που το ξαναείδα έχω να επισημάνω τα εξής :
Δεν είναι το ίδιο βίντεο
Δεν έχει χορηγό
Ξεκινάει μετά τα διόδια δεξιά, μαζί με άλλα δύο gixxer
Ειναι σαφώς το ίδιο άτομο και το ίδιο μηχανάκι
Στο τέλος αφού κάτεβαίνει κάνει κάτι καγκουριές μπροστά στην κάμερα.
Σηκώνει τα χέρια, κάνει το σήμα της νίκης και τέτοια.
και καλά, σας γ@μησα όλους
Αναφέρει τέλος, ότι διενυσε 49χλμ, σε 11 λεπτά και με μέση ωριαία ταχύτητα 272χλμ
Τέλος να επισημάνω ότι αυτό που μου έδωσε είναι το VOL III, άρα ειχε και προηγούμενα ''επεισόδια'' η τριλογία. Απλά πολύ φοβάμαι ότι η τριλογία, κάποια στιγμή θα καταλήξει ''τραγωδία''. Ειτε για αυτόν είτε για τους άλλους.
Ενταξει μωρε....υποψήφιος για ηλεκτρονικο μνυμόσυνο κιαυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Re devil´s πλάκα κάνεις;Τι σχέση έχουν τα βιντεο των επίσημων διαφημίσεων της ΚΤΜ της aprilia κλπ με αυτή την επίδειξη παράνοιας;
Ποιός σου είπε ότι καταδικάζω τις καγκουριές ή την γρήγορη οδήγηση που δεν βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους αλλα μόνο εμένα;
Που στον φούτσο είδες καγκουριές στο βίντεο; Ενα παρανοϊκό είδα εγώ που κότσαρε μια κάμερα και περνάει με 300 ανάμεσα στην μπαριέρα και στο αμάξι, ή από δεξιά τον μοτοσυκλετιστή δίπλα στην δεξιά μπαριέρα.
Θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν;![]()
Τουλάχιστον...αμα φαει τα μουτρα του...ας τα φαει για τα καλα....μην χρεωνει τον φορολογουμενο πολίτη με 10.000 ευρω την ημερα που στοιχίζει η νοσηλεία στην εντατική.
Απορώ γιατί δεν έχει ''φύγει'' ακόμη.
Μήπως για να παίρνουν καλό παράδειγμα ολοένα και περισσότεροι...?![]()
![]()
Διώξτε το, κύριοι. Τι ακριβώς περιμένουμε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Απορώ γιατί δεν έχει ''φύγει'' ακόμη.
Μήπως για να παίρνουν καλό παράδειγμα ολοένα και περισσότεροι...?![]()
![]()
Διώξτε το, κύριοι. Τι ακριβώς περιμένουμε?![]()
![]()
What?
:wacko:
προφανως εννοει το λινκ και οχι τον ανθρωπο !Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
What?
:wacko:
πλάκα μου κάνετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
προφανως εννοει το λινκ και οχι τον ανθρωπο !
ούτε το λινκ εννοώ, ούτε τον άνθρωπο...( τον ποιόν...?)
ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΕΝΝΟΩ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πλάκα μου κάνετε?
ούτε το λινκ εννοώ, ούτε τον άνθρωπο...( τον ποιόν...?)
ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΕΝΝΟΩ.
Ναι βρε παιδί μου, και εγώ το θρεντ κατάλαβα
Αλλά γιατί?
Δεν μπορεί δλδ να σβηστεί ή να επεξεργαστεί μονο το ποστ με το βίντεο???
μη διαδίδετε φήμες χωρίς να γνωρίζετε .....
κανείς δεν πληρώνει κανένα, για να γυρίζονται τέτοια βίντεο ....
όσον αφορά το βιντεο του αι γιάννη, δεν έχει καμια σχέση σε βαθμό επικινδυνότητας και δε συμμετέχει ο συγκεκριμένος οδηγός ...
Εγω λέω να μείνει
όποιος είναι ικανός να παει να μιμηθεί τον τύπο, επειδη ειδε το βιντεο, να παει να το κανει και να φαει το κεφαλι του. Αν ειναι επειδη βλεπουμε ενα βιντεο, να παμε να σκοτωθουμε, να παμε να γ@μηθουμε κιολας
και εγω λεω να μεινει,μπας και το βλεπει κανεις καμια φορα και καταλαβει
Εγω ανατριχιασα παντως οταν περναγε ξυστα
Για φαντασου να εισαι και ο τυπος που οδηγουσε ενα απο τα αυτοκινητα
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Re devil´s πλάκα κάνεις;Τι σχέση έχουν τα βιντεο των επίσημων διαφημίσεων της ΚΤΜ της aprilia κλπ με αυτή την επίδειξη παράνοιας;
Θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν;
δεν εχεις δει εσυ στις διαφημισεις των ΚΤΜ, aprilia, να κανουν σουζες, παντηλικια, εντο κλπ??
εγω θυμαμαι συγκεκριμενα για το σουπερ δουκα οτι ο τυπος εμπαινε παντου με αναποδα, εβγαινε με power drift και μολις ισιωνε το σηκωνε και μια καντηλατη!![]()
και ολα αυτα μεσα στην πολη!
αν μιλαμε για προβολη politically correct πραξεων, τοτε μπορουμε να καταδικασουμε και τις 2 εταιρειες διοτι μας προτρεπουν με τις διαφημισεις τους να κανουμε τα ιδια μεσα σε περιβαλλον πολης. σωστα?
και μιλησα καθαρα για το βιντεο που (προφανως) σπονσοραρισε ο παπασταυρου και εξελισσεται στον γνωστο Αγιο.
εχω δει και τον τυπο που πηγαινει με 300 και ειναι στο ιδιο dvd...αλλα δεν μου εκανε καμια εντυπωση. αυτα τα κανουμε ολοι μας,ισως με λιγοτερα χλμ...
![]()
Σταύρο, κι ο Σβαρτζενέγκερ γαμεί και δέρνει όταν βγαίνει με τον ανώδυνο στο Νιου Γιορκ και σκορπάει τον θάνατο, γαμώ τους τυπάδες πσσσσσ μάγκα μου κι ουάου !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν εχεις δει εσυ στις διαφημισεις των ΚΤΜ, aprilia.......![]()
Εγώ και με φλόμπερ να βγω να κάνω το ίδιο πράγμα στο Σύνταγμα θα είμαι οπωσδήποτε μαλάκας..![]()