Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: MP3 Piaggio με δίπλωμα Ι.Χ.;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    σιγα το μικροβιο που εχουν οι μοτοσυκλετιστες.

σε πανεληνια συναντηση του moto.gr ποσα μελη ηταν?

και οι σκουτεραδες οντως εχουν πιο πολυ αυτοκινιταδικη νοοτροπια αλλα μπειτε στο scooterclub να δειτε ποσοι μαζευονται σε βολτες πανω απο 500 χιλιομετρα αυθημερον.

την ειδαμε εμεις οι γρηγοροι και θα μας καθυστερησουν τα τρικυκλα.
    αληθεια η νοοτροπια των κουτακιδων ειναι χειροτερη απο αυτη των μοτοσυκλετιστων?

εγω γιατι οποτε κατεβαινω αθηνα βλεπω μηχανες να πηγαινουν με πανω απο 150 αναμεσα απο αυτοκινητα?
    το 636 ειχα και στις σφηνες δεν επιανα ουτε τα varadero.αν λοιπον αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια καλυτερα κουτακιδες με 3κυκλα.

Εγω παλι πιστευω πως θα ειμαστε καλυτερα να εχουμε κουλους με τρικυκλα που πιανουν λιγοτερο χωρο, παρα κουλους με τεραστια οχηματα οι οποιοι θωρακιζονται μεσα στον ογκο του οχηματος τους και δρουν ανεξελεγτα προς ολους.
    Επισης πιστευω πως η σχετικη αισθηση ανασφαλιας σε σχεση με το αυτοκινητο, θα τους κανει προσεκτικοτερους και πολλοι απ αυτους θα διορθωθουν οταν νιωσουν περισοτερο ευαλωτοι στις κυκλοφοριακες συνθηκες τις πολης.

συμφωνω και με τους ανωτερω 2!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

Αν εννοείς το Πανελλήνιο αίσχος της Θάσου, ελπίζω κανένας.

Στα άλλα που είπες, όπως και του vestroma +990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σιγα το μικροβιο που εχουν οι μοτοσυκλετιστες.

απο το 78 εχω δικο μου μηχανακι.
    μεχρι σημερα ανελλιπως οδηγω μηχανακια με ολους τους τροπους.
    και μ'αρεσουν τα ταξιδια.
    δεν εχω παει(και ουτε προκειται) να παω σε καμμια πανελληνια συναντηση του ΜΟΤΟ και σε μια της ΜΟΤΟΕ (91).
    πολλαπλασιασε το με 100νταδες μελη εδω μεσα και θα παρεις την απαντηση στο (σαθρο) επιχειρημα σου.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Μαγε,συμφωναμε την λογικη σου,πριν 13 χρονια που ξεκινησες να οδηγας θα ειχες να αντιμετωπισεις την "δικη" μου λογικη που ηταν αρκετα χρονια πριν απο σενα.
    και αυτο θα συνεχιζοτανε μεσα σε ενα φαυλο κυκλο γιατι μαλλον υπηρχαν και πριν απο μενα μοτ/στες.....

πρεπει να το παραδεχτουμε.
    ειμαστε ρατσιστες στην ιδια μας την φαρα.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    απο το 78 εχω δικο μου μηχανακι.
    μεχρι σημερα ανελλιπως οδηγω μηχανακια με ολους τους τροπους.
    και μ'αρεσουν τα ταξιδια.
    δεν εχω παει(και ουτε προκειται) να παω σε καμμια πανελληνια συναντηση του ΜΟΤΟ και σε μια της ΜΟΤΟΕ (91).
    πολλαπλασιασε το με 100νταδες μελη εδω μεσα και θα παρεις την απαντηση στο (σαθρο) επιχειρημα σου.
    το 79 γεννηθηκα οποτε μου ειναι δυσκολο να καταλαβω για πιο λογο να μην πηγαινεις σε συναντησεις παννεληνιες του moto.gr οταν προκειται να συναντησεις ανθρωπους με το ιδιο σημαντικο κατα πολλους μικροβιο.
    επισης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι πρεπει να πολλαπλασιασω με εσενα τα εκατονταδες μελη και οχι με τον αλλον που πηρε την μηχανη για να την απλωνει στην καφετερεια?

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    το 79 γεννηθηκα οποτε μου ειναι δυσκολο να καταλαβω για πιο λογο να μην πηγαινεις σε συναντησεις παννεληνιες του moto.gr οταν προκειται να συναντησεις ανθρωπους με το ιδιο σημαντικο κατα πολλους μικροβιο.
    επισης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι πρεπει να πολλαπλασιασω με εσενα τα εκατονταδες μελη και οχι με τον αλλον που πηρε την μηχανη για να την απλωνει στην καφετερεια?
    Το moto.gr κανει μια εκδρομη το χρονο (περιπου) οπου υπαρχει πολυ καλη οργανωση με ομαδες, ομαδαρχες, σκουπες, καραφλους κλπ.
    Η λεγομενη πανελληνια ειναι μια τραγικη διοργανωση (κατα την αποψη που εχω διαμορφωσει απο τα λεγομενα φιλων εδω μεσα),
    οπου μαζευονται χιλιαδες μοτοσυκλετιστες σε καποιο καμπιγκ, υπαρχουν συναυλιες κλπ, αλλα δυστυχως τα μετρα ασφαλειας ειναι ελεεινα, με αποτελεσμα καθε χρονο να υπαρχουν 4-5 νεκροι και πολλοι τραυματιες.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος
    Πολύ λυπηρό θέμα μπορώ να πω

Δεν περίμενα να διαβάσω τέτοια πράγματα από νέους κυρίως ανθρώπους

Δηλαδή ρε πεδία για να λέει κάποιος ότι είναι μοτοσικλετιστής θα πρέπει να οδηγάει υποχρεωτικά όχημα με 2 τροχούς και ταχύτητες.
    Τότε δηλαδή όσοι οδηγούν μοτοσικλέτα με said car τι είναι η μήπως δεν αισθάνονται τον αέρα την βροχή τον ήλιο όπως όλοι μας
    Μήπως δεν διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους με όλους

Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι επιλέγουν να μετακινούνται εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.
    Όσοι χαίρονται να νιώθουν την φύση γύρο τους ταξιδεύοντας
    Είναι μοτοσικλετιστές άσχετα αν το όχημα τους έχει ταχύτητες 2 ρόδες η ότι άλλο
    Δε έχει σημασία αν χωράει το mp3 η το bsa με said car να περάσει μέσα από τα αυτοκίνητα
    Ούτε αν το scooter δεν έχει ταχύτητες

Αυτό που έχει σημασία είναι αν θα σταματήσει να βοηθήσει κάποιων που έμεινε
    Αν θα γυρίσει στο φανάρι να σου πει φίλε έχεις ξεφούσκωτο λάστιχο

Συμπεριφορά που έχει αρχίσει να σπανίζει στης μέρες μας δυστυχώς

Το να κοιτάζουμε τον άλλο με κριτήριο την καθυστέρηση που θα μας κάνει στην μετακίνηση μας η με κριτήριο της δυνατότητες σαν οδηγό σε σχέση με εμάς μου θυμίζει κουτάκια να βρίζει μόνος του μέσα στο κουτί του μποτιλιαρισμένο στην κίνηση κάνοντας σφήνες δεξιά αριστερά μήπως κερδίσει 2 δευτερόλεπτα.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Πολύ λυπηρό θέμα μπορώ να πω

Δεν περίμενα να διαβάσω τέτοια πράγματα από νέους κυρίως ανθρώπους

Δηλαδή ρε πεδία για να λέει κάποιος ότι είναι μοτοσικλετιστής θα πρέπει να οδηγάει υποχρεωτικά όχημα με 2 τροχούς και ταχύτητες.
    Τότε δηλαδή όσοι οδηγούν μοτοσικλέτα με said car τι είναι η μήπως δεν αισθάνονται τον αέρα την βροχή τον ήλιο όπως όλοι μας
    Μήπως δεν διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους με όλους

Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι επιλέγουν να μετακινούνται εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.
    Όσοι χαίρονται να νιώθουν την φύση γύρο τους ταξιδεύοντας
    Είναι μοτοσικλετιστές άσχετα αν το όχημα τους έχει ταχύτητες 2 ρόδες η ότι άλλο
    Δε έχει σημασία αν χωράει το mp3 η το bsa με said car να περάσει μέσα από τα αυτοκίνητα
    Ούτε αν το scooter δεν έχει ταχύτητες

Αυτό που έχει σημασία είναι αν θα σταματήσει να βοηθήσει κάποιων που έμεινε
    Αν θα γυρίσει στο φανάρι να σου πει φίλε έχεις ξεφούσκωτο λάστιχο

Συμπεριφορά που έχει αρχίσει να σπανίζει στης μέρες μας δυστυχώς

Το να κοιτάζουμε τον άλλο με κριτήριο την καθυστέρηση που θα μας κάνει στην μετακίνηση μας η με κριτήριο της δυνατότητες σαν οδηγό σε σχέση με εμάς μου θυμίζει κουτάκια να βρίζει μόνος του μέσα στο κουτί του μποτιλιαρισμένο στην κίνηση κάνοντας σφήνες δεξιά αριστερά μήπως κερδίσει 2 δευτερόλεπτα.

kala re man kai pou vlepeis to lypiro???

SXEDON OLOI oi parpano to idio akrivos pragma thelon na poun. oti den exei simasia ti ogidieis oute poso empeiros eisai, exei simasia pou epilegeis na kinitheis me motosykleta anti gia to autokinito sou.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    Μάλλον έχεις δίκιο

Τι σκατά έχω πάθει τελευταία

Πάω να πάρω τα χάπια μου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Έγω πάντως ξέρω οτι πηγαίναμε μ' ένα φίλο χαλαρά με καμια εκατονπενηνταριά στην ΑΟ μ' ένα CBF και μας πέρασε αυτό το πράγμα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Έγω πάντως ξέρω οτι πηγαίναμε μ' ένα φίλο χαλαρά με καμια εκατονπενηνταριά στην ΑΟ μ' ένα CBF και μας πέρασε αυτό το πράγμα

Σύμφωνα με αυτό, "Piaggio Mp3 400 Max speed 148 km/h"

Aν η Cbfάρα κλέβει 2χλμ στα 150 του ταχυμέτρου απλά :a19: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Σύμφωνα με αυτό, "Piaggio Mp3 400 Max speed 148 km/h"

Aν η Cbfάρα κλέβει 2χλμ στα 150 του ταχυμέτρου απλά :a19: :rotflmao:
    1ον μπορεί αυτό το όχημα να ήταν 600. Και δεύτερον κανονικά δεν ξέρω αν κλέβει το χοντάκι αλλά με την καμινάδα που έχει βάλει ο φίλος μου και το χαμηλότερο προφίλ ίσως. Και είπα με καμια εκατονπενηνταριά υπολογίζοντας το, δεν οδηγούσα οπότε δεν ξέρω και με σιγουριά. Και δεν εννοούσα οτι μας ξεφτύλισε απλά οτι μας πέρασε:rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μακη, θα ηταν κολοφιαγμενο το τριροδο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως μπορω να καβαλησω Honda bros 400 με διπλωμα Α1?
    από giorgos5192 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 21:10
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22
  4. Ερωτηση σχετικα με διπλωμα
    από NUKE στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2007, 00:49
  5. Honda FMX 650 με δίπλωμα Α1