Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ποιον "κάποιον" ρε Κρούκη ..???
ΔΥΟ είστε όλοι κι όλοι !!
Εμ αμα σου λεω οτι ΔΕΝ ενημερωνεσαι σωστα![]()
![]()
![]()
Ποιον "κάποιον" ρε Κρούκη ..???
Εμ αμα σου λεω οτι ΔΕΝ ενημερωνεσαι σωστα![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αυτο το σετακι που ειπες gcrook , της Hyperpro , μου φαινεται δελεαστικο.
Θα ηθελα κατι που να μη χρειαστω μια βδομαδα μεσα σε πιστα για να το ρυθμισω σωστα.
Κοινως θελω ενα ''σβελτο'' σετακι που να μπορω να το ρυθμισω μονος μου και να μη χαθω στις ρυθμισεις του.
Οι τιμες που λες για τα Hyperpro ειναι ελληνικες ή ιντερνετικες?Για ελληνικες καλουλες μου φαινονται.
.....ο Alexioannides πως και δεν απαντησε![]()
![]()
περιμενω να ακουσω και την αποψη του master![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Καλα σωθηκες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.....ο Alexioannides πως και δεν απαντησε![]()
![]()
περιμενω να ακουσω και την αποψη του master![]()
![]()
Αυτος θα σου προτεινει να πουλησεις το σπιτι σου, (μαζι με τους ενοικους) ,και να πας να πεταξεις 2 χιλιαρικα για USD μπροστινο και πολυριθμιζομενο Ohlins αφου πρωτα φας τα νιατα σου μεχρι να καταλαβεις οτι οι λαιμοι των aftermarket εξατμισεων που εβαλες ακουμπανε στο δοχειο αζωτου με αποτελεσμα να μην εχεις ποτε αποσβεσεις.....:rotflmao: :rotflmao:
Και αμα μπορεσεις και τα σεταρεις ποτε σωστα σφυρα μου αγοραρε:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εεεε οχι και δυο....
έχει μαζευτεί κόσμος και είναι στις πίστες....![]()
kala re giati me 8abete??? de ntrepeste??? exw piksei sthn douleia
sas exw olous xalara leme....
Λοιπόν..ας το ξεθάψω για να σας πλεροφορήσω ότι από τον Ιούνιο φοράω πλέον μπροστινό σετάκι ελατηριών Hyperpro.
Κόστος αγοράς ,145€ με τα λάδια μαζί και 50€ η τοποθέτηση.
Καμιά τρελή διαφορά δεν είδα.Λίγο πιο στοιβαρό βέβαια είναι το μπροστινό.
Εμπειρία από πίστα δεν έιχα ακόμα με τα καινούρια ελατήρια.Βέβαια κάποιες συγκεκριμένες στροφές στις οποίες έμπαινα με κάποια χλμ/ώρα και κούναγε το μπροστά(βλέπε υπόγεια διάβαση της Μεσογείων,την χρησιμοποιώ ως κριτήριο λόγω ασφάλτου-παγοδρομίου ),πλέον κουνάει αν μπορώ να το πω "πιο αναμενώμενα" και σε (λίγα) παραπάνω χλμ/ώρα.
Την καλύτερη βελτίωση την είδα στον τομέα του φρεναρίσματος.Σε άγρια φρένα δεν βυθίζεται τοσο πολύ το μπροστινό και μπορείς να "στίψεις" κι άλλο.
Αυτά...
(οσονούπω ακολουθεί αμορτισέρι...σε κάνα δυο χρόνια...![]()
)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ρε Άγγελε,ξέθαψες ενα θρέντ 1,5 έτους για να μας πείς οτι εδω και μισώ σχεδόν χρόνο φοράς ελατήρια....![]()
αα μην ξεχάσεις του ΧΡΟΝΟΥ να ποστάρεις για εκείνη την βόλτα...πού πήγες ΠΕΡΣΙ!
:rotflmao:
:rotflmao:
λένε τίποτα τα ελατήρια?
δεν αξιωθεί ακόμα να τα βάλω τα δικά μου ΡΠΜ....και τα έχω αγοράσει απο τον Μάρτιο :a13:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
λένε τίποτα τα ελατήρια?
δεν αξιωθεί ακόμα να τα βάλω τα δικά μου ΡΠΜ....και τα έχω αγοράσει απο τον Μάρτιο :a13:
![]()
Aν τα βάλεις μέχρι το τέλος του 2008 τότε σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα,πρέπει να μας το ανακοινώσεις τον Σεπτέμβρη του '09 και να μας πεις εντυπώσεις από το 2010 έως το '11:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ έγραψα τις εντυπώσεις μου κι εσύ ρε αλιιιιητήριε με ρωτάς αν λένε τίποτα..??![]()
Είπα,η πιο φανερή εκ πρώτης όψεως βελτίωση που είδα ήταν στο φρενάρισμα.Στην πίστα δεν έχω μπει με τα καινούρια ελατήρια για να εντοπίσω κάποια φοβερή διαφορά.Απλά τις πρώτες μέρες μου έδινε μια λίγο μεγαλύτερη αίσθηση στοιβαρότητας,μέχρι που το συνήθισα.
ΒΑΛ'ΤΑ!
Υ.Γ. Θα γράψω σε κάνα εξάμηνο ότι πριν ένα μήνα έβαλα και φιλτράκι DNA:rotflmao: :rotflmao:
ΠΩΠΩ...ειδες ...οι κατοχοι των SV την ψαχνουν πολυ πριν ακουμπησουν γκαφρα για βελτιωσεις...ρωτανε ,ζηταν γνωμες ...εντυπωσεις ...
και δεν ποσταρουν αυθαιρετες αποψεις...γινεται επεξεργασια , και μετα απο πολυ σκεψη και ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ δοκιμες σε πιστες και commuting σε εφοδιαζουν με τις καλυτερες συμβουλες..!!!
![]()
![]()
(ο Σαλλονικιός εξαιρείται, λόγω της γνωστής εγκεφαλικής βλάβης ..)!!!
..πλέον ΔΕΝ είστε δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Λοιπόν..ας το ξεθάψω για να σας πλεροφορήσω ότι ...
...μπα..δύο είμαστε...και μάλιστα χωρίς τοπικό mod να καθαρίζει...![]()
![]()
giati re paidia de me bazetai kai mena mesa se autous tous 2??????????![]()
Τι ρε γιατι σε βαζουν αναμεσα???ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SV ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ?![]()
stamata na klegese gerompismpiki... kai grapse kai tipota
oxi mono na bazeis mia fatsoula gia na mh leme oti exeis eksafanistei.......
![]()