Ενώ ο άλλος που αναγνώρισε τη Μορφοράχη από μια φωτό 2x3cm βγάζει την ουρά του απ'όξω..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα δηλ. μας έβαλες avatar την φωτό από την Μορφοράχη και μας το παίζεις αλπινιστής ???
![]()
![]()
Ενώ ο άλλος που αναγνώρισε τη Μορφοράχη από μια φωτό 2x3cm βγάζει την ουρά του απ'όξω..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα δηλ. μας έβαλες avatar την φωτό από την Μορφοράχη και μας το παίζεις αλπινιστής ???
![]()
![]()
Και κανονικα η μορφοραχη εχει κατι ραδικια στα δεξια του μονοπατιου αλλα τα μαζεψα την τελευταια φορα που χα ανεβειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ενώ ο άλλος που αναγνώρισε τη Μορφοράχη από μια φωτό 2x3cm βγάζει την ουρά του απ'όξω..![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Μονο και μονο επειδη εχει μανιβελα ειναι δυσκολο να το πουλησεις.Ειναι και μονοκυλινδρο και πολυ εξειδικευμενο μηχανακι...Ειχα ΤΤR το οποιο αγορασα εντουρο 4500Ε τοτε.Το εκανα μοταρντ,του εβαλα σελιτσα,εξατμιση κλπ κλπ αξεσουαρ με κοστος καπου στο χιλιαρικο εξτρα.
Το εδωσα ανταλλαγη καπου στα 3200-3500 ευρω 2 χρονια μετα...Ολοι οι εμποροι κτλ το πρωτο που λεγανε
<<Το μανιβελατο ειναι?>>
Μεχρι και 2,000ευρω μου ειχε πει ενας παπαρας για ανταλλαγη...Εγω του απαντησα βεβαια οτι για 2,000 ευρω το καρφωνω με 5 σαρανταπενταρες στον τοιχο μονο να το βλεπω....
Εκτος αυτου φταιει και η ΚΤΜ...Ναι ναι η ΚΤΜ...Γιατι να παρω Χοντα 3ετιας και να μην περιμενω να βγουν τα ΚΤΜ του 09 ωστε η ΚΤΜ να βγαλει το στοκ του 08 καινουριο στα 7500-8000 ευρω.Οπως συνηθιζει αλλωστε.
Δεν πουλησε και πολλα το μοντελο σου...
Σου δινω 1500 ευρω,δεχεσαι?
![]()
Φίλε μου Fazer FZ6 του 2005 με 8500 χλμ και σε κατάσταση βιτρίνας το έδωσα 5000 Ε πριν ένα χρόνο (στην εγγύηση ακόμη) ........... και μάλιστα στην επαρχία που η προσφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ..............
Τώρα εσύ τι λες ..................
Ένα XRάκι είναι ΠΑΝΤΑ ένα XRάκι ................. είτε Dall'Ara είτε Bithi'Kotsi ..............
Δικό σου είναι κατά τα άλλα .............. όσο θέλεις το δίνεις ..................... αν το δώσεις !!!
Εσύ μαδάς τον κήπο μου ΡΕ ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Και κανονικα η μορφοραχη εχει κατι ραδικια στα δεξια του μονοπατιου αλλα τα μαζεψα την τελευταια φορα που χα ανεβει![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι
Αν σου φαινονται μικρα τα νουμερα που ειπαν οι αποπαΝ, ειτε το κρατας μεχρι να πουληθει στα εξηνταδυο κατοσταρικα ειτε αν βιαζεσε το πουλας χαμηλοτερα (οπου αντικειμενικα ειναι η πραγματικη του αξια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
είτε Dall'Ara είτε Bithi'Kotsi ..............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΤΟ αλπινιστης...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
Θανάση συνέχισε μη μας κρατάς σε αγωνία...
7500 για το άφρικα (100000 χλμ) είναι καλά;![]()
Φιλαρακο
πριν 3 χρονια πηρα το GT μου 19.600.....
σημερα δλδ χανω μονο 30% δλδ εσυ το αγοραζεις 13.600.....
εαν ναι παρε με τηλεφωνο...
Το μοτο σου ειναι γενικα ασχημο και οντως περασμενης δεκαετιας λοοκ...τι να κανουμε.
Με 6600 περνω καινουργιο 650...οκ δεν βγαζει 60 αλογα αλλα εχει 3 χρονια εγγυηση...
τι να κανεις...υπομονη...
μιας κ ανοιξες την συζητηση,
μια χαρα τιμη ειναι για καποιον που ζηταει να αγορασει XR που σημαινει οτι απευθηνεσαι με το μοτο που εχεις σε περιορισμενο κοινο, γιατι ο αναβατης που θελει απλα ενα sm δεν θα δωσει 6000 να παρει XR
το να κοιταξεις χρυση ευκαιρια δεν λεει κ τιποτα, ή το να συγκρινεις με τιμες του εξωτερικου, ειδικα στα συγκεκριμενα μοτο οτι γουσταρει ο καθενας ζηταει, γιατι θεωρητικα "κρατανε τιμη"
τελος ισως το να μην εισαι τοσο ανυπομονος μπορει να βοηθησει.
υσ.1 αναφορες του στυλ ξυριζει-δεν πιανεται παταει τα παντα σε καλα χερια κτλ δεν βοηθουν κ πολυ
υσ.2 9900 ειναι η τιμη του καινουργιου
υσ.3 κοντερ κ μπροστινο πχ ειναι αυτο που λενε οι αλλοι περασμενης δεκαετιας.
panta vromikoi panta laspomenoi
Eγω λεω να το αποθηκευσεις ομορφα να το κρατησεις καμια 20αετια και να το βαλει ο sapila στο κουιζ για να περναη η ωρα.![]()
Τοτε σιγουρα θα βρεθει καποιος που θα το ζηταη στα λεφτα αυτα γιατι θα ειναι εντελως κλασικο.![]()
![]()
Συμφωνώ και εγώ ότι 6000 είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ τιμή για ενα XR (ότι κι αν είναι αυτό).
Θα σε ρωτήσω ανάποδα:
Έχεις 6000 ζεστά και μετρητά. Τι μηχανάκι (αυτής της κατηγορίας) θα έπαιρνες? Θα αγόραζες το δικό σου σήμερα για 6000 ή θα προτιμούσες κάτι πιο σύγχρονο (και καλύτερο) που ΑΝΕΤΑ βρίσκεις με αυτά τα χρήματα?
Θα σε πάω και πιο χαμηλά. Με 5000 θα το έπαιρνες την ίδια στιγμή ή και πάλι θα το σκεφτόσουν ακόμη?
Στα 4000 σου λέω ότι μόνο τότε θα το σκεφτόσουν σοβαρά να το πάρεις αλλα και πάλι η εμφάνισή του που πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν είναι και η πιο σύχρονη θα σε έκανε να το σκέφτεσαι έστω και λίγο. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν στην κορυφή το συγκεκριμένο ούτε απο απόδοση κινητήρα ούτε και πλαισίου αναρτήσεων και γι αυτό και δεν πούλησε η έκδοση (που ήταν ακριβή για την κατηγορία).
Ααα, και με 6150 (αν θυμάμαι καλά την προσφορά) παίρνεις το ΧΤ motard του '07 καινούργιο. Πως την βλέπεις την σύγκριση?
Με 3700 γιατί να μην πάρω πάλι αυτό ?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
παλικάρι βλέποντας και κάνοντας , μην ξεχνάς ότι είναι και μια νεκρή περίοδος ,μπαίνει το φθινόπωρο, ο κόσμος δεν έχει λεφτά<γνώμη μου> κτλ κτλ
συμφορουμίτης εδώ μέσα ανέφερε να κοιτάξεις στις αγγελίες , για κοίτα για παράδειγμα street πόσο αγοράστηκαν και πόσο πουλιούντεκαι όχι μόνο δες και άλλα μοντέλα....έτους,μηνών κτλ στην πλειοψηφία τους ειναι σε κατασταση βιτρίνας,κάποιοι τα σκοτώνουν...κάποιοι βάζουν λογικες τιμές,δες τα και εδω ειμαστε.
![]()
Υπομονή κ ψυχραιμία μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής .Ολοι αγοράζουν καινούργια με απειρες δόσεις κ εγγύηση. Υπάρχει ο κατάλληλος αγοραστής και για σένα !
ξεκαθαρίζω οτι δεν ειμαι ουτε θυμωμενος ουτε εχθρικος.τα κεφαλαια δεν γνωριζα οτι ειχαν τετοια σημασια.το να θυμωνα δε θα μου εβρισκε πελατη.
τα περι ξυραφιου και λοιπα αν αναλογιστει κανεις το αγοραστικο κοινο που απευθυνομαι θα δει οτι σε μεγαλο βαθμο ταιριαζουν στην αγγελια.
τα ευρωπαικα μετα τα 10-15 χιλιαδες χιλιομετρα θελουν πολλα λεφτα.ειμαι 21 ετων.από 15 εχω motard.ΤΜ,ΚΤΜ,HUSABERG καθως και WRF,CRF.γνωμη σου φιλε,αλλα εγω εχω δωσει ατελειωτα € για ολα αυτα και οτι λεω ειναι αποσταγμα εμπειριων.ισως λιγων,μα πραγματικων.δεν συγκρινεται σε αξιοπιστια με κανενα αντιστοιχο ευρωπαικο.
επισης το προβλημα δεν ερχεται απο τον θεο.εχει σημαδια,που αν ξερεις τα βλεπεις.οσοι ξερουν λοιπον λενε οτι δεν εχει την παραμικρη πιθανοτητα ζημιας αυτη τη στιγμη.
και συμφωνω απολυτα οτι τα εξτρας στην μεταπωληση ειναι ενα τιποτα.
σε υπολοιπες αποψεις φιλων δεν εχω να αντιταξω κατι ή να συμφωνησω,γιατι πολύ απλα δεν βλεπετε με σωστο τροπο αυτη την μοτοσυκλετα.λετε για παραδειγμα:με 6500€ παιρνει καποιος street και θα παρει το motard του ΄05 ????????
ε αυτο ειναι λαθος τροπος σκεψης.αν θες motard τοσο εχουν.το βλεπετε σαν τιμη μοτοσυκλετας γενικως,οχι ως την συγκεκριμενη περιπτωση.οποιος θελει motard θα το παρει τοσο.
και αποδειξη ειναι οτι φιλαρακι μου που ειναι γνωστοτατο ονομα στα dragster και εχει και μαγαζι το παιρνει για παρτη του 5500€.αλλα ψαχνω το κατι παραπανω γιατι τα κατοσταρικα δεν ειναι πετσετακια.
εγω το δινω και κατι λιγοτερο απο 6 χιλιαρικα.
ολα αυτα ειναι αποψεις ενος εικοσαχρονου και κατι που αγαπαει τις δυο ρόδες και ασχολειται.
ουδολως εχθρικος προς οιονδηποτε.φιλικα οσο δεν παιρνει.
ναστε ολοι καλα ρε μαγκες