Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 130

Θέμα: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Αδερφέ 1ον αρπάζεσαι και 2ον βιάζεσαι...και μόνο αυτό προσωπικά με αποθαρρύνει να αγοράσω και τέλος πάντων με προδιαθέτει αρνητικά...το να ζητάς 6000 ευρώ (σεβαστό και γω μαζύ σου,δε μ'αρέσει να ξεφτιλίζω τα μηχανάκια μου) για ένα μηχανάκι α) όχι και τόσο εμπορική επιτυχία,β) ΠΑΡΑ πολύ εξειδικευμένο,σημαίνει πως ψάχνεις για έναν αγοραστή συγκεκριμένο που να μπορεί να εκτιμήσει το είδος...από κει και πέρα είναι θέμα προτεραιότητας:θες να φύγει γρήγορα; ρίξε τη τιμή θες να κρατήσεις χαρακτήρα;άραξε και περίμενε!τόσο απλά! το να ζητάς 6κ και να διαμαρτύρεσαι που δεν το παίρνει κανείς,τι να πω...μάλλον υπερβάλλεις...δεν ζεις και στη χώρα των μοταρντ...ούτε η δική σου επιλογή ήταν η καλύτερη..αλλιώς δε θα το πούλαγες στη 3ετία...κι αν σε ένοιαζε η μεταπωλητική αξία λάθος μηχανάκι διάλεξες....και εδώ μέσα θα δεις πολλά μηχανάκια με τρελλές τιμές...μη κοιτάς που δε μιλάμε...το τι γέλιο πέφτει δε λέγεται...

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    φιλε νασο επαναλαμβανω οτι δεν αρπαζομαι.και δεν ειμαι τοσο ανυπομονος.απλα τσαντιζομαι με τηλεφωνηματα που θελουν επιτοπου συναντηση και με 4-4,5 χιλιαρικα να το πουλησω και να λεω παλι καλα.εκει παει το ημαρτον.εγω το ξερω απο οταν το αγορασα οτι θα ηταν δυσκολο να το πουλησω.γιατι απευθυνομαι σε λιγους.δεν βιαζομαι.ξερω,εχω ακομα...

να'σαι καλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ψάχνεις 20χρονο που θέλει motard και μπορεί να καταλάβει και κάτι απο μηχανάκια ώστε να εκτιμήσει ένα xr και να έχει και 6κ.
    Κράτα το.Θα το σκοτώσεις τζάμπα για να το πουλήσεις.

Ε συγνώμη κιόλας , δε είνα και μηχανάκι πίστας!!!!!!
    Υπάρχουν πολλά πιο "ΑΠΟΛΥΤΑ" μηχανάκια και με τέτοια λεφτά , τα κάνεις και πετάνε!!!!
    Όσο για την αξιοπιστία , πάλι φίλε μου είσαι εκτός!!!Έχεις κολήσει με την αξιοπιστία και αξιοπιστία και αξιοπιστία.....
    Φτάνει πια!!
    Ποιός σου είπε εσένα ότι τα υπόλοιπα μηχανάκια της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι αναξιόπιστα , μου λές!??!?!?
    Μήπως δουλεύεις σε συνεργείο και τα βλέπες κάθε μερα κολλημένα>????
    Κάτσε ρε φίλε γιατι εσυ θα μας τρελάνεις στο τέλος!
    Σε λίγο θα μας πεις οτι το ΧR είναι το forever & ever μηχανάκι.
    Όλα είναι θέμα συντήρησης και λειτουργίας!Ξεκόλα πια με την αξιοπιστία και έχεις θάψει ΟΟΟΟΟΛΑ τα άλλα μηχανάκια που δεν είναι XR.

Αντε τώρα ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Καλά είναι και τα άλλα αξιόπιστα αλλά στο δρόμο δεν βλέπω πλέον και τόσα LC4 ας πούμε...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
    φιλε νασο επαναλαμβανω οτι δεν αρπαζομαι.και δεν ειμαι τοσο ανυπομονος.απλα τσαντιζομαι με τηλεφωνηματα που θελουν επιτοπου συναντηση και με 4-4,5 χιλιαρικα να το πουλησω και να λεω παλι καλα.εκει παει το ημαρτον.εγω το ξερω απο οταν το αγορασα οτι θα ηταν δυσκολο να το πουλησω.γιατι απευθυνομαι σε λιγους.δεν βιαζομαι.ξερω,εχω ακομα...

να'σαι καλα
    Τώρα συννενοηθήκαμε!...αδερφέ κάποτε είχα ένα BROS το 400άρι σαν πρώτη μου μηχανή...έριξα κάποια λεφτάκια το χάρηκα,ε,και κάποτε είπα να φύγει...το τι άκουσα; από ανταλλάγή με 50άρι παπί μέχρι με....αμάξι!!!έλεος!(τελικά δώθηκε στα λεφτά που ήθελα)..φίλε, αν είναι να ακούς τη παπαριά του καθένα και να νευριάζεις θα είσαι με ηρεμιστικά σε λιγο καιρό!άσε το κόσμο να λέει τη μαλακία του!τζάμπα είναι!έχω αλλάξει αρκετά μηχανάκια έχω λυπηθεί για μερικά,απλά σε κάθε συναλλαγή κοιτάζω με ψυχρό μάτι τι παίζει στη πιάτσα αλλά και τι παίζει με...μένα...βιάζομαι; σκοτώνω το μοτορι...αραχτός; χαλαράά τότε...καλοκαίρι; πες πως έφυγε κιόλας!χειμώνιάζει;χμμμμ...χλωμιάζει λίγο το πράμα...όποτε φύγει...κάποτε έκανα βόλτες με το πωλητήριο 6 μήνες...μη σκας!
    ...όσο για την αξιοπιστία,είναι μεγάλο κεφάλαιο..έχω δει ΚΤΜ με την τακτική συντήρηση να περνάει τα 60000 κμ (για πολεμικό μοτέρ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) χωρίς να κάνει τσικ,έχω ΚΤΜ (LC-4)που δεν ράγισε η κεφαλή του ποτέ,αλλά και έχω φίλο πρώην κάτοχο DOMINATOR-αγορά καινούργιο-που μέχρι να το δώσει χτίκιασε στις βλάβες...όλο αυτό βέβαια σχετικό: το ΤΑ που έδωσα είχε 90000 κμ το BROS πάνω από 200000....και γενικά δεν είχα πρόβλημα με τα ιαπωνικά και με τα ευρωπαικά...πέρα από τη συντήρηση είναι το πως το "ακούς"το μοτόρι...αν διαβάσεις ποτέ το βιβλίο του Ορφανού θα δείς πως τερμάτιζε με τα Μπεργκ στο παρατσάκ πριν καρφώσουν βαλβιδες....που έδινε,που έκοβε ρυθμό...
    υπεμονή!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εβγαλα πολλα συμπερασματα απο αυτο το thread.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    φιλε μου δικο σου ειναι κ το βαφτιζεις οπως θες, ξυραφι /εξαρχο/ ελενη, εγω την γνωμη μου ειπα...

γενικα παντως μην περιμενεις να βγαλεις ακρη, αλλος θα σου πει οτι ειναι το ιδιο με vor σε θεμα συντηρησης κ αξιοπιστιας κ αλλος θα στο συγκρινει με 3 crypton r 135(παιρνεις ενα για το χωμα ενα για την καφετερια κ ενα για να μοιραζεις πιτσες)που κανουν 6600

κ αξιοπιστια εχει το xr μαλλον περισσοτερο απο καθε αλλο,στην κατηγορια του κ μεταπωλητικη αξια(3 εχω πουλησει χωρις να νιωθω οτι σκοτωνω) αρκει να εχεις υπομονη..:
    panta vromikoi panta laspomenoi

Νέο μέλος
    φιλε Prestige περαν του οτι δουλευα μεχρι τον ιουνιο σε συνεργειο επι τρια και χρονια και εχω βαρεθει να μονταρω ΚΤΜ εχω να σου πω πως οταν θες να τονισεις κατι στην ελληνικη γλωσσα με θετικη χροια ,απεναντι σε κατι αλλο που θεωρεις κατωτερο,τονιζεις τις σημαντικες διαφορες.
    και η σημντικη του διαφορα με τα αλλα ειναι στην αξιοπιστια.δεν ειμαι τοσο μαλακας να επαιρνα το xr κι οχι τον μουναρο τον μπεργκο αν δεν ειχαν διαφορα στην αξιοπιστια.
    ή ακομα και το prestige...καυλα ειναι.αλλα οταν εγω με τα χερια μου εχω δεσει 3 Prestige και ποσα lc4 και πόσα smc και οτι αλλο,ε τι να παω να παρω..
    ειναι το πιο αξιοπιστο απτα δυνατα.
    και παλι γνωμη μου.ισως λαθος

Κατέβασε την τιμή αν βιάζεσαι να το δώσεις ή οπλίσου με υπομονή μέχρι να βρεις αγοραστή. Σημασία δεν έχει το τι ζητάει ο πωλητής αλλά ένα σωρό άλλοι παράγοντες της αγοραίας (ας μου επιτραπεί η έκφραση) αξίας μιας μοτό.
    Αφού να φανταστείς ζητάνε 3.500-3.700 για ΧΤ 600 και κάποιες φορές ειλικρινά μένω μακάκας που βρίσκουν αγοραστές στο τσακ-μπαμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Καλά είναι και τα άλλα αξιόπιστα αλλά στο δρόμο δεν βλέπω πλέον και τόσα LC4 ας πούμε...
    Ίσως να φταίε η περιοχή στην οποία μένεις , ίσως να παίζει ρόλο του οτι ο ανταγωνισμός έχει ανέβει , ίσως πολλά!Δεν είπα εγω LC4 παντού , λογικό είναι και ανάλογα τα χρήματα που θες να διαθέσεις , ανάλογα για την δουλειά που το θές και πάει λέγοντας!

φιλε Prestige περαν του οτι δουλευα μεχρι τον ιουνιο σε συνεργειο επι τρια και χρονια και εχω βαρεθει να μονταρω ΚΤΜ εχω να σου πω πως οταν θες να τονισεις κατι στην ελληνικη γλωσσα με θετικη χροια ,απεναντι σε κατι αλλο που θεωρεις κατωτερο,τονιζεις τις σημαντικες διαφορες. και η σημντικη του διαφορα με τα αλλα ειναι στην αξιοπιστια.δεν ειμαι τοσο μαλακας να επαιρνα το xr κι οχι τον μουναρο τον μπεργκο αν δεν ειχαν διαφορα στην αξιοπιστια. ή ακομα και το prestige...καυλα ειναι.αλλα οταν εγω με τα χερια μου εχω δεσει 3 Prestige και ποσα lc4 και πόσα smc και οτι αλλο,ε τι να παω να παρω.. ειναι το πιο αξιοπιστο απτα δυνατα. και παλι γνωμη μου.ισως λαθος
    Φίλε antoma , η αξιοπιστία είναι ενα κεφάλαιο πάρα πολύ μεγάλο με ακόμα περισσότερους παράγοντες όπως , λειτουργία της μηχανής , συντήρηση αυτής,λάδια που χρησιμοποιείς , βενζίνης,εαν το έχεις σε κλειστό χώρο , εαν το έχεις κάτω απο τις ελιές , εαν δεν έχεις πατήσει ποτέ την μπροστινή ρόδα κάτω και είσαι μόνιμα στον αέρα,εαν κλειδώνεις το γκάζι και πας 500χλμ διαδρομή,εαν το αφήνεις και δουλεύει ρελαντί - πας κάνεις μπάνιο , ξυρίζεσε-βλέπεις ταινία και την επόμενη μέρα το παίρνεις , εαν στο άπειρο...............
    Όλα αυτά είναι παράγοντες που δεν μπορείς να μην τους λάβεις υπόψην σου.
    Ότι κυκλοφορεί η "ρετσινιά" για τα Ευρωπαικά να σου πω , ναι.
    Φίλος έχει το ίδιο με το δικό μου με 57500 χλμ και ξέρεις τι έχει αλλάξει?
    3 καμμένες λάμπες απο το πίσω φανάρι λόγω κραδασμών και μια μπαταρία!!!!Τίποτα απολύτως άλλο.Και το μηχανάκι , κελαηδάει!!
    Τέσπα , νά'σαι καλά φίλε , τίποτα το προσωπικό μαζί σου αλλά να μην διαμαρτύρεσαι γιατι δε μπορείς να το δώσεις στην τιμή που θες.

Επειδη αρχισα κ εγω να αισθανομαι οτι το vstrom μου αξζει πολυ περισοτερα απ οτι λεει η αδικη πιατσα, και επειδη εχω κανει απο το 2005 παραπανω απο 30000 απροβληματιστα χλμ. και το εχω φυλαγμενο σε γκαραζ με καγκελα βαλιτσες χουφτες ποδιες λαστιχιες κερεες στερεωφωνικα φωτακια αετους κομπολογια ματοχαντρα κλπ,
    το ανταλασω με χαγιαμουσα κ8 καινουρια και θελω και 4χιλιαρικα μετρητα, να παω να δω τον Μαργαριτη και να κανω ζημια καλη, με λελουδα και να βαλω φωτια στην πιστα με ουισκι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    τα λεφτα ειναι λιγο πολλα,

αλλα ρε μαγκες, χωρις να ξερω καλα απο XR(μου αρεσει πολυ οπτικα) αλλα δεν μπορει η χοντα το 600 να το πουλαει 9+ χιλιαρικα οταν τα αλλα ειναι στα 6500-7000 αν δεν υπαρχει λογος, και καποιοι να το αγοραζουν.

σιγουρα δεν ειναι μηχανακι να χτυπησει κτμ 400 αλλα νομιζω δεν εμπιπτει σε αυτην την κατηγορια επιδοσεων,

πιστευω οτι το XR ειναι ποιο αξιοπιστο απο <<αγωνιστηκα>> μηχανακια, και ποιο δυνατο απο αντιστοιχα πολιτικα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Επειδη αρχισα κ εγω να αισθανομαι οτι το vstrom μου αξζει πολυ περισοτερα απ οτι λεει η αδικη πιατσα, και επειδη εχω κανει απο το 2005 παραπανω απο 30000 απροβληματιστα χλμ. και το εχω φυλαγμενο σε γκαραζ με καγκελα βαλιτσες χουφτες ποδιες λαστιχιες κερεες στερεωφωνικα φωτακια αετους κομπολογια ματοχαντρα κλπ,
    το ανταλασω με χαγιαμουσα κ8 καινουρια και θελω και 4χιλιαρικα μετρητα, να παω να δω τον Μαργαριτη και να κανω ζημια καλη, με λελουδα και να βαλω φωτια στην πιστα με ουισκι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δημήτρη, να μου έχεις Μαργαρίτη τσίτα στα στερεοφωνικά του V-STROM και τι στο κόσμο, πέτα και κανά Μάκη με τα στέφανα για το τελείωμα κι έτσι. :rotflmao:

Οταν βρω καλη πατεντα να στηριξω τα εικονισματα, θα βαλω και τα στεφανα.
    Αν τα βαλω απο μεσα ομως δεν θα μπορω να βλεπω καλα τα οργανα, γιατι ειναι μεγαλα. :rotflmao:
    Δεν πειραζει ομως γιατι θα τα στηριξω μεχρι εκει που καλυπτει το 200 γιατι απο εκει και πανω κοιταω με το 650.: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 20:10
  2. Ξέρουμε τιμή για ......
    από mencham στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 08:43
  3. Τιμη για μποτες
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 15:38