Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: track days beginner

track days beginner

meta apo erota keraynovolo me tin aisthisi pou sou xarizoun oi 2 aytoi atimoi troxoi, meta apo 4 xronia scootermanias,scootertaxidiou kai scooterpaixnidiou, irthe i ora pou ta thelo mou deixnoun to dromo gia sigginisi ypo symplekti...varethika tis ksistres twn moliviwn kai epitelous thelo na geyto tis ksistres twn dromwn alla kai....tis pistas...

eygenika kai tapeina loipon sas zito na mou ipodeixete poio einai to sofotero vima mou stin katigoria twn 600cc sb wste na xaro kai go to mixaniko stolidi tis polis mou, tin pista twn serrwn.

filika kai anypomona idealgel
    Β.Χ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    r6, rr

Οτι σου αρεσει να κοιτας και να πλενεις!!!

Σοφοτερη επιλογη χμμμ

Ισως κατι που να σε μπασει καλυτερα στα ΣΣ.

Κανα cbr600F

κολλητε κοιτα...αναλογως!!!!ενα πολυ καλο μηχανακι με πολυ γκαζακι ειναι το zx636r κ σε πρασινο τα σπαει
    μηχανακι πιο ευκολοδηγητο,ευεληκτο κ ομορφο απο gsxr δεν θα βρεις...
    παιζει κ το cbrακι που ειναι αθανατο μοτερικα...
    κ τελος το r6 που σορυ guys δεν εχω καποιο ιδιαιτερο λογο να προτεινω...απο προσωπικης φυσης παντα!ΑΝΤΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!

papoy Το avatar του/της Viking
    Είναι τόσο καλά όλα τα καινούρια 600 (και τα παλιότερα βεβαίως βεβαίως).Άποψή μου είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.Προσωπικά θα κοιτούσα RR και R6 αλλά σίγουρα θα δοκίμαζα και ΖΧ6 και gsxr.Καλές γύρες!!!

etsi....apantiseis kai protaseis me epixeirimita....tha simfoniso me to kawa.... pragmati eixa mia epafi me to sigekrimeno montelo kai marese...mou dose embistosini...

alla perimeno kai alles protaseis!! px mia ducati 750s thatan voliki se arxaria odigisi k sintirisi?
    Β.Χ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idealgel
    etsi....apantiseis kai protaseis me epixeirimita....tha simfoniso me to kawa.... pragmati eixa mia epafi me to sigekrimeno montelo kai marese...mou dose embistosini...

alla perimeno kai alles protaseis!! px mia ducati 750s thatan voliki se arxaria odigisi k sintirisi?
    edit:749 εννοείς?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    προσπαθησε να κανεις test ride στα μοντελα που σε ενδιαφεροιυν και αποφασισε...

υ.γ: εισαι πολυ τυχερος!!

oxi 750s tou 2002!!

eida k ena vfr se kali timi se mia aggelia...alla peri orexews.... prepei na ginei test ride ontos !!!!
    Β.Χ

oxi 750s tou 2002!!

eida k ena vfr se kali timi se mia aggelia...alla peri orexews.... prepei na ginei test ride ontos !!!!
    Πάντως το VFR πάει πολύ καλά στις Σέρρες

Πρέπει να κατασταλλάξεις σε κατηγορία και μετά να επιλέξεις μηχανή,είναι η άποψή μου.SS,naked ή sport-touring?Ή μήπως κάτι άλλο??

Αν θες και καθημερινή χρήση ένα naked είναι μάλλον πιο καλό.

Αν θα έχεις και συχνά ταξιδάκια ένα SS ή ένα sport touring θα σε καλύψει!

Και φυσικά μην ξεχάσεις να υπολογίσεις και χρήματα για τον εξοπλισμό!

Νέο μέλος Το avatar του/της md6teo
    Daytona 675, γιατί αν δε παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει και θα μας κάψει!!! Πέραν της πλάκας,πιστεύω ότι είναι ιδανικό μηχανάκι για να ΣΕ ΜΑΘΕΙ να στρίβεις..βέβαια δεν έχω μπεί Σέρρες,ίσως να χρειάζεται ένα πιο "στιβαρό" μηχανάκι,αλλά σε γενικές γραμμές..675!!!
    this aiin't Jim Beam..

κοιτα για ιταλικα,αγγλικα κτλ μηχανακια παμε αλλου..αντεχει η τσεπη σου?το μονο που σου προσφερουν ειναι φινετσα,μειωνονται τα γκαζια γιατι αλλο 125-130 αλογακια κ αλλο 95-100!!
    :a24: οσο για το στριψιμο οκ στριβουν σα στραβα οχι ομως για καποιον που μαθαινει
    να μην μιλησω για αξιοπιστια μοτερ.....παει περιπατο!!!!
    εχω καποιους φιλους με 749,ξεροκαμπανα ετσι?1-2 χρονων μηχανακια κ εκαψαν κατι εδρες εσπασαν κατι καλαθια καμπανας.....:a31: ...καλα κ γω αν ειχα ενα 1098 :rotflmao: θα γουσταρα!!!!!!αλλα σαν κοινος θνητος μεσαιας κοινονικης ταξης το Κ6 μου ειναι υπεραρκετο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
    κοιτα για ιταλικα,αγγλικα κτλ μηχανακια παμε αλλου..αντεχει η τσεπη σου?το μονο που σου προσφερουν ειναι φινετσα,μειωνονται τα γκαζια γιατι αλλο 125-130 αλογακια κ αλλο 95-100!!
    που το ειδες αυτο???

το 675 εχει λιγα αλογα σε σχεση με τα τζαπαν 600??

ή μηπως με τα αλογα που εχει το 1098 δεν μπορει να πιασει στις Σερρες ενα Κ7 ή ενα Κ8??

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    oxi 750s tou 2002!!

Πολύ καλό το 750 της Ducati. Το έχω βολτάρει αρκέτα και μου έχει αφήσει καλές εμπειρίες. Γκαζάκι καλούτσικο, αλλά στρίβει τρελά!
    Δεν θα στο πρότεινα όμως γιατί θα το παντρευτείς αλλά κυρίως γιατί μια ενδεχόμενη πτώση με αυτό στην πίστα σημαίνει πολλά λεφτά...

Το VFR μάλλον θα δυσκολέψει κάποιον αρχάριο στην πίστα παρά θα τον βοηθήσει.. Αλλά είναι απίστευτο μηχανάκι..

Στην θέση σου θα ήταν μάλλον πιο σοφό να κοιτούσες ένα japan 600 αλλά λίγο παλαιότερο μοντέλο. 2002-2004 για να το βρείς σε καλή τιμή και να μην το λυπάσαι τόσο πολύ. Στα γκάζια μην κολλάς έχουν άπλετο..!

ποσα βγαζει το 675?κατσε ρε ψηλε δεν μιλαω μονο για χρηση πιστας,γενικα μιλαω!!!μηπως ο φιλος θελει να γινει αναβατης αγωνων κ το θελει μονο για πιστα?αν ειναι ετσι αλλαζει το θεμα!!
    :hypnotize
    οσο για το 1098 ειναι σαφως γρηγοροτερο μεσα στην πιστα,2κυλινδρο κολλητε,τρελη ροπη
    .δεν ισχυει το ιδιο για παραεξω..........μολις βαλει ο japan 3η αντε βρες τον!!!
    οσο για το 1098 εξεφρασα τη γνωμη μου πιο πριν..................κ δεν υποτιμαω καποιο μηχανακι,την ταπεινη μου προσωπικη γνωμη εκφραζω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    mouts είσαι βαθιά νυχτωμένος...

95-100 άλογα...αναξιόπιστα μοτέρ..ρε τι άλλο θα διαβάσω...:hypnotize

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Prive Track Day @ Μεγαρα - Κυριακη 24/4
    από SF στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2005, 22:32
  2. track day
    από idi στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 52