Δε το πιστευω οτι παει ετσι λετε ψεμματα...
![]()
![]()
![]()
κανα test ride απο καμια αντιπροσωπια παιζει?
![]()
Δε το πιστευω οτι παει ετσι λετε ψεμματα...
![]()
![]()
![]()
κανα test ride απο καμια αντιπροσωπια παιζει?
![]()
Αλλάζετε λάδια κάθε 1000 χιλ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πάτε καθόλου καλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αλλάζετε λάδια κάθε 1000 χιλ?
Δεν πάτε καθόλου καλά.
+1
ki εγω στο ΧΤ καθε 3,000-3,500 τα αλλαζω και τα λυπαμαι κιολας που τα πεταω...
![]()
![]()
![]()
Εκτός από σπατάλη είναι και ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αλλάζετε λάδια κάθε 1000 χιλ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πάτε καθόλου καλά.![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
παιδια μου εχουν φυγει ματια και αυτια.
δεν υπαρχουν αυτα που λεγονται.
εδω ο αλλος λεει οτι θα επαιρνε μηχανακι που κανει σερβις καθε ποτε σκιζετε αντι για προσεγμενο.αυτα που κανω στο xr μου βγαινουν το μηνα στα 60-70€.κι οποιος θελει πιστολι motard να ξερει οτι λιγοτερα δε θα δινει για κανενα λογο.και αυτα ειναι προληπτικα!!!!προληπτικα τα κανεις και ξερεις οτι δε θα σου βγαλει τιποτα.
κι ο αλλος λεει οτι τα κτμ ειναι δυνατοτερα.ποιο ειναι δυνατοτερο απτα αναλογα μοντελα???το smc??ρε με δουλευετε?αλλο γνωμη κι αλλο πραγματικο γεγονος.
και οταν μιλαμε για μια μηχανη ειναι καλο να την εχουμε οδηγησει.το sxv οποιος το οδηγησει θα καταλαβει οτι δεν ειναι ιδια κατηγορια με το dall'ara.καμια σχεση!ειναι μονο για να ανοιγει.δε μπορεις να κυκλοφορησεις.ουτε στο πορτο ραφτη δεν παει.θα σπασει λιαν συντομως.και επειδη το εχω εξετασει ανοιγμενο εκτος απτο να το οδηγησω,ομολογω σαν τον βαλαντη οτι ειναι οχι απλως ευαισθητο αλλα αλλα αντι για sxv επρεπε να το λενε soupline.και μιας και αναφερθηκε το συγκεκριμενο μηχανακι γνωμη μου ειναι οτι δε θα μεινει σαν μοντελο.γιατι παντα θα υπαρχει ενα crf να το κερναει.ή ενας μπεργκος.που ειναι πολυ καλυτερα απο καθε αποψη σαν μηχανακια.αυτο θα χαθει συντομα.και πριν παει κανεις στο αγιον ορος ας παει μια βολτα απο καναν ξεναριο να παρει μια βολτα το crf ή απο οποιοδηποτε αλλον και μας αφηνει μετα..
εγω παντως πλεον πιστευω πως η σωστη τιμη για το xr ειναι κατι λιγοτερο απο 6.τοχα αρκετα τσιμπημενο ομολογω.αλλα γιαυτο μιλαμε.
και παλι αποψεις μου,ισως λανθασμενες
Στο moto catalog του 2006 αναφερει...Ρυθμιση βαλβιδων καθε 1000χλμ και Αλλαγη λαδιων η πρωτη στα 150χλμ και μετα καθε 1000χλμ....
μια η αλλη μας ερχετε ... εγω αλλαζω καθε 1000χλμ και παιρνει ενα λιτρο ... αν ενα χτ που παιρνει 3,5 αλλαζει καθε 4000χλμ ..δεν ειναι μια η αλλη και απο πλευρας κοστους και οικολογιας
PROzacRIDER
ολα τα 690 ας πουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
κι ο αλλος λεει οτι τα κτμ ειναι δυνατοτερα.ποιο ειναι δυνατοτερο απτα αναλογα μοντελα???το smc??ρε με δουλευετε?αλλο γνωμη κι αλλο πραγματικο γεγονος.
παμε παλι απο την αρχη..
...
ε δε με ακουτε απο την αρχη..να βγαλουμε βασιλια των σμ το χρ να μη μας σκοτιζουνε και τα αρχιδια μεσημεριατικο παρασκευης...
τα κτμ τα 690 ειναι απο 58! εως 63 αλογα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΗΝΕΣ ΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ???
ΤΟ SXV ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΓΩ ΕΙΧΕ 68 ΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ CRF ME TA 53 ..ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ.
εγω θα περνα μηχανακι που θα ταν αξιοπιστο??
![]()
μακρυα απο μας φιλε εγω αμα δε χαλαει μια φορα το μηνα δε μπορω.
εσυ το προσεχεισ και του δινεις το μηνα 70 ε ετσι..για να λες ..και εμεισ θες να το πληρωσουμε αυτο??
τεσπα που να χτυπας το κωλο σου κατω να με πεισεις οτι θα δινα 6 και για να παρω χρ...
δε παιζει..πες εσυ οτι ειναι αξιοπιστο..πες οτι γαμα και δερνει το μηχανακι..και καλες πωλησεις..
ωχου ντε και καλα να το βγαλουμε καλυτερο ρε μπας το πουλησει...δωσε 19% επι του ποσου που θα πιασει και στο πουλαω αυριο λεμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παμε παλι απο την αρχη..
...
ε δε με ακουτε απο την αρχη..να βγαλουμε βασιλια των σμ το χρ να μη μας σκοτιζουνε και τα αρχιδια μεσημεριατικο παρασκευης...
τα κτμ τα 690 ειναι απο 58! εως 63 αλογα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΜΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΗΝΕΣ ΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ???
ΤΟ SXV ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΓΩ ΕΙΧΕ 68 ΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ CRF ME TA 53 ..ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ.
εγω θα περνα μηχανακι που θα ταν αξιοπιστο??
![]()
μακρυα απο μας φιλε εγω αμα δε χαλαει μια φορα το μηνα δε μπορω.
εσυ το προσεχεισ και του δινεις το μηνα 70 ε ετσι..για να λες ..και εμεισ θες να το πληρωσουμε αυτο??
τεσπα που να χτυπας το κωλο σου κατω να με πεισεις οτι θα δινα 6 και για να παρω χρ...
δε παιζει..πες εσυ οτι ειναι αξιοπιστο..πες οτι γαμα και δερνει το μηχανακι..και καλες πωλησεις..
ωχου ντε και καλα να το βγαλουμε καλυτερο ρε μπας το πουλησει...δωσε 19% επι του ποσου που θα πιασει και στο πουλαω αυριο λεμε!
Το πόσα έχει το ένα και το άλλο δεν παίζει ρόλο, το θέμα είναι πιό είναι πιο γρήγορο στα χέρια σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το πόσα έχει το ένα και το άλλο δεν παίζει ρόλο, το θέμα είναι πιό γρήγορο στα χέρια σου.οχι ρε δε παιζει ρολο :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
ειναι ο βασιλιας των πολιτικων sm κατεμε.και τα 690 ειναι μοντελα επομενων ετων.και 58-60 μοτερ βγαζει το δαλλ'αρα απο την μανα του.ισως το μπερδευεις.ειναι απτην μανα του motard.ειναι το srl.παμε οποτε θελεις να μετρησουμε.και σου μιλησα για "οπλισμενα" crf.οχι οτι ναναι.και οποτε θελεις πραγματικα μπορω να σου στειλω την δυναμομετρηση του crf του νικολοπουλου που τρεχει dragster με το ζετακι που δειχνει ροδα 69
νασαι καλα
Παίζει ρόλο γιατί μάλλον με το crf θα είσαι πιο γρήγορος.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι ρε δε παιζει ρολο :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
και εννοειται οτι και σαν γεωμετρια δεν συγκρινονται...σαν οδηγηση γενικως.αυτο πουπε πιο πανω ο φιλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
και εννοειται οτι και σαν γεωμετρια δεν συγκρινονται...σαν οδηγηση γενικως.αυτο πουπε πιο πανω ο φιλος
Του τα λεω χρόνια αλλά δεν ακούει.
Βέβαια το ξεφορτώθηκε το ΚΤΜ και ησύχασε![]()