Τη σφεντόνα στην κωλότσεπη του Βύρωνα την είδες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πειτε κατι ακομα ρε παιδια, θα ζητησω την βοηθεια του κοινου. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Τη σφεντόνα στην κωλότσεπη του Βύρωνα την είδες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πειτε κατι ακομα ρε παιδια, θα ζητησω την βοηθεια του κοινου. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Mε μενα τα εχει βαλει ο αρχαιος; Δενθυμαμαι να μανουριασαμε πουθενα;![]()
![]()
![]()
Αυτόν έλεγα ..............Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
αν λέει για τον χάχα τον ντιρλαντανα συνεισφέρω και εγώ
Αν δεν λέει
συγχαρητήρια στον υπεύθυνο που τον μπάναρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά οι Κωστήδες είμαστε και πολύ μεγάλα μυαλά !!!![]()
![]()
![]()
Γιατί να τα έχω μαζί σου ;;; Η πλάκα και το χιούμορ είναι επιθυμητά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Mε μενα τα εχει βαλει ο αρχαιος; Δενθυμαμαι να μανουριασαμε πουθενα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φορα εσυ το καλο (καθαρο) σου σωβρακο (ξερεις εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
![]()
τι έγινε βρε παπαρα... τι γίνεται εδω μέσα... πάλι τοιχο τοιχο θα πηγαίνουμε![]()
) και θα την βρουμε την ακρη....
υ.γ.μην ξεχασεις να μου φερεις το ζελε στο ΔΣ σημερα εεεεεεεεεεεε.....![]()
γιατί ρε, τι σας έκανε το παλλικάρι...?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αυτόν έλεγα ..............![]()
![]()
![]()
ίσως κάποιοι είναι καλλίτερα να βάζουν μόνο εμόσιον. Ακόμα δεν καταλαβαίνω.
A τωρα καταλαβα!Ελα μωρε, τωρα, το παιδι μπορει να ητανε δυσλεκτικο και να ειχε προβλημα στην εκφραση.:rotflmao:
Η μπορει να ντρεποτανε για την ορθογραφια επειδη οι φιλολογοι του φορουμ ξεφωνιζουν συνεχεια:rotflmao: :rotflmao:
Μην κοιτατε που εμεις οι αγραματοι δεν εχουμε τσιπα κα γραφουμε οπως μας βγει, αλλοι ντρεποντε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Απ'οτι ειδα εγω παντως πουλαγε αρκετα προσλβητικο e-νταηλικι σε ενα παλικαρι που τον εκραξε
επειδη "ξεθαψε" ενα θεμα που ας πουμε δε θα επρεπε να ξεθαψει...
Αν ηταν γι αυτο κ οχι κατι που εχω χασει τοτε καλος επραξε με τη σφεντονα![]()
το σιγουρο ειναι οτι εχει ενα μονο λογοριασμο ,για το συγκεκριμενο φορουμ![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Κάπιοι απο εδο σίγουρα δεν γουστάρουν το μότο.γρ. Εγώ το γουστάρω αλλά αυτή δεν το γουστάρουν και δεν με πάνε κι εμένα ξερουν πιοι είναι. Εμέμα μου αρέση το πρόγραμα το μοτο μπράβο σας κανετε καλή δουλιά και τζάμπα κιόλας σας συχέρω για τη δουλιά που κάνετε ησαστε πολύ καλή!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
...... δεν γουστάρουν το moto.gr, δεν είναι υποχρεομένοι να βρίσκονται εδώ !!!
Μπορούν να γραφτούν σε άλλα φόρουμ και να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους .........![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Eπ σε πιασαμε . Παμε γρηγορα διπλα στις αντιπαραθεσεις και σε ψαχνει το μισο φορουμ να μιλησει μαζι σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Κάπιοι απο εδο σίγουρα δεν γουστάρουν το μότο.γρ. Εγώ το γουστάρω αλλά αυτή δεν το γουστάρουν και δεν με πάνε κι εμένα ξερουν πιοι είναι. Εμέμα μου αρέση το πρόγραμα το μοτο μπράβο σας κανετε καλή δουλιά και τζάμπα κιόλας σας συχέρω για τη δουλιά που κάνετε ησαστε πολύ καλή!![]()
Ωωωω εκλεκτε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Κάπιοι απο εδο σίγουρα δεν γουστάρουν το μότο.γρ. Εγώ το γουστάρω αλλά αυτή δεν το γουστάρουν και δεν με πάνε κι εμένα ξερουν πιοι είναι. Εμέμα μου αρέση το πρόγραμα το μοτο μπράβο σας κανετε καλή δουλιά και τζάμπα κιόλας σας συχέρω για τη δουλιά που κάνετε ησαστε πολύ καλή!![]()
σ' ωραίος ρε![]()
aaaaaaa...............και γω νομιζα ηταν ο FZR600R .........τι εγινε αυτη η ψυχη???
τι εγινε ρε παιδιά????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και στα λεγαμε....μην τον βλεπεις ετσι....με τοσους αιωνες στην πλατη του....τα κυνηγαει τα αγορακια....ειναι ''πονηρος'' αυτος ο ΤΑΙ......
υ.γ.ελπιζω εστω να το ευχαριστηθηκες.....και να μην πονεσες πολυ.....![]()
![]()
πήδηξα και δεν το θυμάμαι![]()
γαμώτο με αυτο το αλτσχάιμερ
ολα τα καλά τα χάνω![]()