Το ανθρακί είδα εγώ πάντως οπότε τα πρώτα κομάτια είναι εδω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
ευχαριστουμε sabman 21
φασουλι το φασουλι γεμισε το σακουλι και ωρα να τα κσοδεψουμε ολοι στου Θαλλασουδι.....
καλο ετσι....
Σου βάζω τβία γιατί δεν ξέρω τον Θαλλασούδι...
και δεν έχουμε λ7 για πέταμα, εχουμε V-Strom να πάρουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Πολύ πιθανόν να έχουν έρθει κομμάτια παραεισαγωγής και να κυκλοφορούν,
εκτός και αν έχει ξεκινήσει η διάθεση από το Σφακιανάκη και δε μας το λένε!!!!!!!!!!!!
παντως στο λευκο χρωμα,το προστατευτικο της εξατμισης ειναι μεγαααααλο χαλι γκαλι ,χαθηκε ο κοσμος να το ειχανε και αυτο μαυρο?
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Το ίδιο σκεφτόμουνα κ γω αλλά..... τελικά του πάει καλυτερα με ασημι προστατευτικό λόγω ζάντας. μαυρο γυαλιστερο προστατευτικο εξάτμισης έχουν το ανθρακι κ το πορτοκαλι παντως, λευκα φλασάκια νέα αυτοκόλλητα κ κατι που δεν φαίνεται ειναι............ το χρωμα του κινητήρα. Όντως έχει αλλάξει... !!!
Που το είδες στο Βόλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Είδα χτες γκρι στον Βόλο σε μαγαζί....είναι ακριβώς ίδιο και η διαφορά είναι όπως πάντα στο αυτοκόλλητο.... κατά τα άλλα είναι ίδιο....
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
MOTOJAPAN ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ετοιμοπαράδοτα όλα 6.800...
Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
Σωκράτης
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=68649
ρε σεις κοντρα κανεται για το ποιος ανοιξε το καλητερο τοπικ;Αρχικά δημιουργήθηκε από subman21
http://www.moto.gr/forums/showthread...06#post1285606
ου ρε... αντε μην ανοιξω και εγω ενα ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fast gearΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Που το είδες στο Βόλο;
βαλτε μου ενα περτικαλι....παρακαλω!!!το ασπρο νομιζα θα ηταν καπως αλλα αστα...το δικο μου το μαυρακι το βλεπω να περτικαλιζι![]()
αληθεια καπου διαβασα οτι στην αδεια το χρωμα λεει το χρωμα του τεποζιτου,αληθευει???
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......