Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Μου πατησε το ποδι το γαμωκουτο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Ο καημενος αργω να ξεκινησω στα φαναρια οπως μου εχετε υποδειξει..

Που να το φανταστω οτι 8α περασει απο πανω μου

Τεσπα ολα καλα,ευχαριστω για τις απαντησεις σας..(παντως πηρα τα στοιχεια του μηπως και..)

kai mallon ka8os perimenes dipla tou eixes kai to podi sou kato apo tin grammi pou 8a akolou8ouse o troxos tou...auto simainei oti isoun para poli konta sto autokinito...

Νέο μέλος
    Με είχε πατήσει βαν μεσαίου μεγέθους (μάλλον ..άδειο -μου φάνηκε πολύ ελαφρύ!). Σε μποτιλιάρισμα είχα απλωθεί πολύ είναι αλήθεια και δεν τον κυνήγησα. Φορούσα στρατιωτικό άρβυλο (του ναυτικού συγκεκριμένα) το οποίο δεν είναι και ότι σκληρότερο υπάρχει αλλά δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα :smilea:

Μάλλον τη γλύτωσες φίλε, αν δεν έχεις άλλες ενοχλήσεις μετά από τόσες ώρες...

Με έχουν πατήσει και μένα παλιότερα, αλλά δεν έπαθα τίποτα αν και δεν φορούσα τις μπότες. Τελικά δεν ξέρω ρε παιδιά τι είναι πιο επικίνδυνο, να περιμένεις ένα τσακ το μαλάκα που θα περάσει με κόκκινο ή το μαλάκα δίπλα σου που θα περάσει πάνω απ' το πόδι σου ή θα σου πάρει το τιμόνι/αγκώνα με τον καθρέφτη του...

βολτάδικο μέλος
    Νομίζω αν έχουμε το νου μας στο φανάρι και ξεκινάμε χωρίς καθυστέρηση στο πράσινο δεν διατρέχουμε κίνδυνο να μας πατήσει κανείς! Αλλά και εμένα που με είχε πατήσει νορμάλ μεγέθους αυτοκίνητο και ήμουν με τα πουμάκια τα αθλητικά, δεν έπαθα κάτι ιδιαίτερο!
    ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    ξεκινάμε χωρίς καθυστέρηση στο πράσινο δεν διατρέχουμε κίνδυνο να μας πατήσει κανείς!
    Διατρέχουμε όμως κίνδυνο να μας πατήσει ο καθυστερημένος του άλλου φαναριού της διαστάυρωσης ...

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Με έχει πατήσει η θεία μου με το παλιό της το 2CV! Μιλάμε για πολύ ελαφρύ αυτοκίνητο - δεν κατάλαβα τίποτα! :P

Όσο για αυτά που λένε ότι ήσουν κοντά του κτλ... τι σημασία έχει; δηλαδή επειδή είσαι κοντά του να περάσει και από πάνω σου αν μπορεί; Άν ήσουν με αυτοκίνητο και είχες σταματήσει λίγο λοξά στο φανάρι κοντά του τι θα έκανε; Θα περίμενε να ξεκινήσεις πρώτος ή θα ερχόταν και θα σε χτυπούσε γιατί "βιάζεται"; Δεν την καταλαβαίνω την λογική σας... Που είναι ο σεβασμός;
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πώς κατάντησε το πόδι και ο εξοπλισμός μου...
    από TOLISTOLAROS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 11:08
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  3. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF