Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οσα είπατε είναι κατανοητά, και ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Ας μην γίνει προσωπικό το θέμα.

Καλα

ΥΓ Εμαθα παντως οτι αμα ποτε με πανε κανα δικαστηριο θα πω στον δικαστη οτι εχουμε δημοκρατια και οι 2 εχουμε τις αποψεις μας,εστω αν διαφωνουμε, οποτε ολα καλα

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οσα είπατε είναι κατανοητά, και ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Ας μην γίνει προσωπικό το θέμα.
    ΟΚ!
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Με εχει σταματησει τροχαια και τους το εχω πει και δν μου εκαναν τιποτα! Μην επιμενεις υπαρχει νομος πανω σε αυτο που σου λεω!!!!

Φιλικα!

Υ.Γ Η μητερα μου ειναι ασφαλιστρια...!!
    Μην δινεις λαθος συμβουλες στον κοσμο που μπορουν να εχουν σοβαρες συνεπειες, αυτο που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ εδω και πολυ καιρο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Εγώ είμαι στην Υδρόγειο και πληρώνω 193? το χρόνο.

Στις παροχές συμπεριλαμβάνονται:

Σωματικές βλάβες τρίτων 500.000
    Υλικών ζημιών επι πραγμάτων τρίτων μη μεταφερόμενα με το.. 100.000
    Αστική ευθύνη έναντι τρίτων στο πορθμείο του καλυπτόμενου 15.000
    Κάλυψη νομικής προστασίας 15.000
    Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα 9.000
    Φροντίδα στο τόπο του ατυχήματος
    Προστασία Bonus-malus (κατηγορία 2)

Δοκιμασμένη, εφόσον τα περίπου 2.500 ? ζημιά που έπαθε πέρυσι το Toyota Yaris http://www.moto.gr/forums/showthread...hlight=Respect πληρώθηκαν στην ώρα τους και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.-!

Ανεξαρτητως τιμης η Υδρογειος ειναι οχι μονο απο τις ποιο υγειεις αλλα και απο τις πλεον [ μακραν] αξιοπιστες.

Re: ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μπαινω αμεσως στο ψητο μιας και καιγομαι!

Θελω, να φυγω απο την εταιρια που ειμαι και ψαχνω ασφαλιστική που να ειναι οκ αλλα να μη μου πιανει το κ@λο!!!

Σε ποιά ειστε και πόσα δίνεται?

Με ενδιαφερει για μοτο άνω των 1000 cc

Βonus Malus 5 max...

Αμεσες απαντησεις παρακαλω γιατι το ξεχασα οτι ληγει!

Σε οποιον ασφαλιστη και να πας να θυμασαι οτι [τωρα πλεον] μπορει να σε ξεκινησει απο το χαμηλοτερο [Προσεξτε] της εκαστοτε Εταιρειας.
    Το Β/Μ εχει εμμεσα καταργηθει, και η μπλοφα ειναι οτι μπορεις να καμαρωνεις για το Β/Μ 2 της AIG π.χ. και ο αλλος με Β/Μ 4 της Υδρογειου να ειναι φθηνοτερος!

Και να θυμαστε οτι στο τελος καθε χρονιας οι ασφαλιστικες αποτιμουν τις ζημιες τους και τις ριχνουν στο τιμολογιο της επομενης χρονιας.
    Αυτο πρακτικα σημαινει οτι η "φθηνη" Ασφαλιστικη του σημερα και που καμαρωνες οτι ξετρυπωσες ειναι η ακριβη του αυριο. Αυτα

Re: Re: ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Σε οποιον ασφαλιστη και να πας να θυμασαι οτι [τωρα πλεον] μπορει να σε ξεκινησει απο το χαμηλοτερο [Προσεξτε] της εκαστοτε Εταιρειας.
    Το Β/Μ εχει εμμεσα καταργηθει, και η μπλοφα ειναι οτι μπορεις να καμαρωνεις για το Β/Μ 2 της AIG π.χ. και ο αλλος με Β/Μ 4 της Υδρογειου να ειναι φθηνοτερος!

ΕΘνικη και Αγροτικη,παραδειγμα,δεν ισχυει αυτο.Δεν ριχνουν b/m χωρις αντικατασταση αυτοκινητου ή μεταφορα συμβολαιου σε αυτες κτλ κτλ.Καινουριο αυτοκινητο λοιπον ειναι b/m 10.Οποτε πας το αυτοκινητο σε μια μικρη,το βαζεις στο χαμηλοτερο και το πας το αλλο 6μηνο οπου θες.

Δεν υπαρχει κοινη κλιμακα b/m και για αυτο δεν σημαινει οτι τα ασφαλιστρα της ΕΘνικης,πχ,με b/m 2 θα ειναι τα ιδια με της General Union,πχ,παλι σε b/m 2...Το b/m ειναι συνδεδεμενο με την τιμολογιακη πολιτικη της καθε εταιρειας ξεχωριστα και δεν ειναι κατι κοινο.Η Interamerican πχ δεν εχει καν b/m στα πακετα Autosystem.Ενας <<δεικτης>> ζημιων θα ηταν και οχι κοινη τιμολογιακη πολιτικη.

Δεν εφαρμοστηκε ποτε στην πραγματικοτητα εκτος απο περιπτωσεις που εκαναν πολλες ζημιες.

Ακομα...Η επισημη αναλογια εσοδων-ζημιων στον κλαδο αυτοκινητων στο συνολο της ελληνικης αγορας ειναι 100-120,συμφωνα με εναν διευθυντη της Εθνικης που ηταν προσφατα στο γραφειο μου,και αυτο ισχυει λιγο πολυ για ολες τις εταιρειες.Ελαχιστοτατες ειναι αυτες που θα επιβιωναν απο ασφαλιστρα αυτοκινητων μονο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι,γιατι ο Μητσος εβαλε ενα ποστ με μεγαλη βιασυνη-αναγκη και δεν εχει μπει καν στον κοπο να απαντησει ή να ευχαριστησει οσους ενδιαφερθηκαν.

Nα ρε κι ενας που ενδιαφερθηκε!

Παιδια σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις απαντησεις, βρηκα την ακρη μου, ας ειναι καλα καποιοι φιλοι απο δω μεσα!

Δεν απαντούσα γιατί έλειπα στην ξενητιά!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ......., βρηκα την ακρη μου, ας ειναι καλα καποιοι φιλοι απο δω μεσα!
    Σίγουρα πήγες στην ασφαλίστριά μου εεεεε ;;;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σίγουρα πήγες στην ασφαλίστριά μου εεεεε ;;;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μη μου βαζεις ιδεες!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2009, 11:54
  2. Απαντήσεις: 2