3 σελιδες μονο?
πανε οι παλιες καλες εποχες
![]()
3 σελιδες μονο?
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Καδρονια, ωραιο το σκεπτικο σου, αλλα αν συνεχισεις με τα γκρικλις θα μας καψεις και αυτο το λιγο μυαλο που εχουμε για να σπαμαρουμε.![]()
Ασε που θα σε μπαναρουν και μετα δεν θα εχουμε αντιπολιτευση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
βρε,βρε,βρε.....![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Σε παρακαλώ arxaie αν και δε γνωριζόμαστε, θα σου στείλω και πμ αν θες να σε θερμοπαρακαλέσω ό,τι κι αν πει ο kadronias μη τον μπανάρεις, δεν μπορείς να καταλάβεις ... Το φόρουμ έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία πλέον με τη Vespa AMG.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Δεν έχω διάθεση να "μπανάρω" κανέναν ................. άλλωστε δεν μπορώ κιόλας ........Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Σε παρακαλώ arxaie αν και δε γνωριζόμαστε, θα σου στείλω και πμ αν θες να σε θερμοπαρακαλέσω ό,τι κι αν πει ο kadronias μη τον μπανάρεις, δεν μπορείς να καταλάβεις ... Το φόρουμ έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία πλέον με τη Vespa AMG.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ο συγκεκριμένος μόνο βέσπα δεν έχει...![]()
ναι ...........οι γκριζοι λυκοι πηραν συνταξη .........Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
3 σελιδες μονο?
![]()
![]()
Τα καλυτερα εχω χασει ρε π@υστη μου με τους κ@λοπαροχους.Παντως το μοτο ειναι μικρογραφια του κοσμου μας(μοτοσυκλετιστικου και οχι μονο),οποτε υπαρχουν απ ολα τα καλα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ποιος σε καθυστερείΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τα καλυτερα εχω χασει ρε π@υστη μου με τους κ@λοπαροχους.Παντως το μοτο ειναι μικρογραφια του κοσμου μας(μοτοσυκλετιστικου και οχι μονο),οποτε υπαρχουν απ ολα τα καλα.![]()
![]()
![]()
Τι εννοει ο ποιητης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιος σε καθυστερεί![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Μπα! Αν ήταν θα έβλεπες πιο πολλά κράνη στο δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Παντως το μοτο ειναι μικρογραφια του κοσμου μας(μοτοσυκλετιστικου![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
ποιος πάροχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι εννοει ο ποιητης?
λογικα θα εννοει για τον παροχο του ιντερνετ θα αντιμετωπιζε καποια προβληματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιος πάροχος
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Τους θες αλφαβητικα?ΟΤΕ,Ον,χολ και παει λεγοντας.Ετσι τους εκανα περα και πλεον συνδεομαι ασυρματα.Προς το παρον σερνεται αλλα σε λιγο θα παιζει σφεντονα και χωρις παγια κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιος πάροχος
Λες οτι είστε άνθρωποι γιατί προσέχετε τον μουρλό της γειτονιάς αλλά από την άλλη γελάτε και με την ψυχή σας. Οξύμωρο δεν είναι;
Όσον αφορά το βεσπάκι εγώ δεν έκρινα το αν το πείραξες ή όχι δε με αφορά αλλά όταν αναφέρεις μια προσωπική εκτίμηση σχετικά με τη βέσπα και το TDM σκαλώνω κάπως, γιατί αν η βέσπα και ολόκληρο ιπποφορβείο να έχει στο μοτέρ άμα πέσει στη λακούβα ξέρουμε τι θα γίνει.
Επιπλέον όσον αφορά τα πειράγματα να ξέρεις ένα πράγμα : Πάρα πολλοί μπορούν να πειράξουν μια μηχανή και να την κάνουν γρηγορότερη από άλλες, αλλά ελάχιστοι μπορούν να τη ζυγιάσουν καλύτερα απο το εργοστασιακό στήσιμο κι εγώ ξέρω πως δεν ανήκω σε αυτούς. Επομένως προτιμώ τη στοκαρία μου γιατί εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα να τη φτιάξει ο μηχανικός. Αν δε μπορώ να τη φτιάξω εγώ προσωπικά δεν έχει αξία, μόνο για να το παίξω χεράς.
Το αν εσύ παίζεις μ' ένα κατσαβίδι και μπορείς μαγκιά σου και μπράβο σου που ξέρεις.