Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Την γνωμη σας?????

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Την γνωμη σας?????

Παιδες καλημερα καλη εβδομαδα και Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν εχθες!!!!
    Θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα σκουτερ.... Θελω να παρω ενα σκουτερ γυρω στα 200-250 κυβικα για λογους καταναλωσης και για να κυκλοφορω μεσα στην αθηνα και να μην κυκλοφορω το φορτηγο της δουλειας μονο αν ειναι αναγκη γιατι δεν την παλευω αλλο.... Ελεγα για beverly 250 αλλα με ενα γρηγορο search που εκανα στο ιντερνετ κατι ειδα για ακριβα σερβις κτλ. Να σημειωσω οτι ξανα ειχα beverly 200 και δεν μου ειχε βγαλει κανενα απολυτος προβλημα και ηταν και πολυ οικονομικο....!!! Θα θελατε να με βοηθησετε και να μου δωσετε τα φωτα σας?????
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Την γνωμη σας?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Παιδες καλημερα καλη εβδομαδα και Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν εχθες!!!!
    Θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα σκουτερ.... Θελω να παρω ενα σκουτερ γυρω στα 200-250 κυβικα για λογους καταναλωσης και για να κυκλοφορω μεσα στην αθηνα και να μην κυκλοφορω το φορτηγο της δουλειας μονο αν ειναι αναγκη γιατι δεν την παλευω αλλο.... Ελεγα για beverly 250 αλλα με ενα γρηγορο search που εκανα στο ιντερνετ κατι ειδα για ακριβα σερβις κτλ. Να σημειωσω οτι ξανα ειχα beverly 200 και δεν μου ειχε βγαλει κανενα απολυτος προβλημα και ηταν και πολυ οικονομικο....!!! Θα θελατε να με βοηθησετε και να μου δωσετε τα φωτα σας?????
    Αν μιλας για καινουργιο, SYM HD200 efi

Το πηρε η φιλη μου και το οδηγαω συνεχεια.

Πολυ καλο scooter και σχετικα φθηνο, λιγο κατω απο τα 3.000€

Ναι για καινουριο μιλαω... Εχει μεταπωληση ομως μετα αυτο?? Απο καταναλωση τι λεει???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ναι για καινουριο μιλαω... Εχει μεταπωληση ομως μετα αυτο?? Απο καταναλωση τι λεει???
    Ηδη κυκλοφορουν παρα πολλα στους δρομους...το μοντελο πουλαει αρκετα.

Η καταναλωση του ειναι απο οτι εχω υπολογισει, λιγο κατω απο 4λτ/ 100 χλμ.

Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    κανενα σκουτερ πλην του tmax και του μπερκμαν δεν εχει καλη μεταπωληση.

τωρα για ακριβα σερβις στα beverly.ποσο ακριβα να ειναι.
    εναμισι λιτρο λαδι που κανει 20ευρω και ενα φιλτρο που κανει 7 ευρω.

αντε και ενας ιμαντας καθε 12000χιλ που κανει 55 ευρω και ενα μπουζι.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    beverly 250 η xmax...

μη παρεις οτιδηποτε φτηνιαρικο που θα μετανιωσεις μετα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    beverly 250 η xmax...

μη παρεις οτιδηποτε φτηνιαρικο που θα μετανιωσεις μετα...
    Φιλε πανο ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης.... Αλλα δεν κανει κακο να το συζητησω και με καποια ατομα απο εδω περα που πιθανον εχουν καλυτερη εμπειρια σε τετοια θεματα!!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Φιλε πανο ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης.... Αλλα δεν κανει κακο να το συζητησω και με καποια ατομα απο εδω περα που πιθανον εχουν καλυτερη εμπειρια σε τετοια θεματα!!!!

κοιτα δε μπορω να σου πω τιποτα μιας και δεν εχω καποια απο αυτα που σου λεω αλλα τα εχω οδηγησει και τα δυο μαζι με πολλα αλλα σκουτερακια, μιας και τα εχει πολυς κοσμος...

και κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα...

το φτηνο το καταλαβαινεις με το που ανεβεις επανω του,και απο τον τροπο που κυλαει στο δρομο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    παρε 400 κανει τα παντα και γρηγορα

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ό,τι έχω κάνει κι όπου έχω πάει με το fazer το έχω κάνει και με το Xmax. Επαρκές γκάζι και κάλυψη απ' τον αέρα, ικανοποιητικά φρένα, καλή αν κι όχι άριστη ανάρτηση, προβλήματα εντός εγγύησης αλλά η Motodynamiki τα καλύπτει. Στρίβει πάρα πολύ καλά. Κινείται άνετα στην πόλη αν και σε έντονη κίνηση κατά τη διήθηση ζεσταίνεται πολύ. Η σέλα είναι ξεκούραστη. Καίει λιγότερο από το fazer μέσα στην πόλη και σε ταξίδι με μέση ωριαία τα 140 καίει λίγο παραπάνω. Δε στο συγκρίνω με άλλα αυτόματα γιατί αν και έχω οδηγήσει κάποια δεν έφτασα σε σημεία σύγκρισης. Χαρακτηριστικά πάντως εν συγκρίσει με τα majesty, burgman μπορείς να πεις οτι έχει ''ενεργό στρίψιμο'' με το τιμόνι μέρος του σώματος κι όχι ως ξεχωριστό όπως στα άλλα δύο που και γι' αυτό σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες στρίβουν σαν καρέκλες.
    Σ' ένα ιδανικό κόσμο όπου οι βενζίνες, τα διόδια, τα τέλη, οι φόροι θα ήταν αντίστοιχοι των μισθών και της ζωής μας τώρα πια που μένω κυρίως επαρχία θα χτύπαγα το Τ.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Πολύ μου αρέσει και το sportcity 250 της Αprillia, περισσότερο θα μπορούσε να σε βοηθήσει ο Βύρωνας ίσως που έχει ένα στην κατοχή του. Εγώ έχω απλώς ακούσει καλά λόγια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sportcity.jpg 
Προβολές:	410 
Μέγεθος:	25,6 KB 
ID:	146491

Καλημερα και ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας και τις χρησιμες συμβουλες σας!!
    Θα τα λαβω ολα πολυ σοβαρα υποψιν μου αν και η αληθεια ειναι οτι τεινω προς Beverly μερια δεν ξερω αν ειναι το απολυτα σωστο αλλα επειδη το εχω ξανα δοκιμασει σαν μηχανακι και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σκεφτομαι να παω να παρω ενα που εχω βρει σε πολυ καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα! Θελω να πιστευω οτι θα κανω το σωστο... Οσο για το Χmax δεν το εχω κοιταξει καθολου αλλα ειχα το Τ-max και ειχα μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος αλλα το μονο μειον του για την χρηση που το ηθελα εγω ηταν οτι ειχε πολυ καταναλωση... Οντως φιλε road67 αν ηταν διαφορετικες οι συνθηκες στην Ελλαδα το Τ θα ηταν μια παρα πολυ καλη επιλογη!!!!
    Ευχαριστω και παλι ολους οσους ειπαν την πολυτιμη γνωμη τους!!!

Τελικα πηγα και εκλεισα το Beverly το 250 το tourer με το στρογγυλο φαναρι μπροστα .... Καμμια διαφορα με το απλο Beverly μονο που εχει στρογγυλο φαναρι και καποια νικελ και μπεζ σελα.. Ειναι πιο κλασικο απο το απλο beverly. Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη και να μην χτυπαω το κεφαλι μου στον τειχο!!!! Αυριο το παραλαμβανω και αρχιζει το στρωσιμο...!!! Φωτο απο αυριο λοιπον!!!!

Καλο μεσημερι και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.!!!!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μεγιά και πάντα όρθιοι κι οι δυο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  2. Θα θελα την γνώμη σας
    από la_villa στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:08
  3. Θελω Την Γνωμη Σας!
    από aggelos_xr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 13:30
  4. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας