Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: Σ ώ σ τ ε τα λίτρα σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Δεν αμφιβαλω,αλλα δεν ασχολουμε και με mg :a019:

AAA...και αν σου σπαει τα ρουθουνια...υπαρχει προβλημα "με την ταπα σου"..και καλα θα κανεις να πας να φτιαξεις γιατι η βενζινα ειναι flameable!!!! (no offence)

αναφερόμουν στη φάση που γεμίζεις βενζίνη στο βενζινάδικο, όχι μετά, αλοίμονο

Παλαιό μέλος
    Και μετά μερικές φορές η τάπα του ντεπόζιτου ( κλάνει ) λίγο αέρα κορεσμένο με εξατμισμένη βενζίνη.

Επειδει δεν εχω ασχοληθει με το"θεμα" θα πω οτι συμφωνω εν μερη με ολους και για μενα
    Κατι αλλο εχω να ρωτησω για το συγκεκριμενο topic μιας και μιλαμε για οικονομια Vs καταναλωση...αυτα τα παπαρακια που βαζουν πανω στα σωληνακια καυσιμου..κανουν δουλεια? Εχει δοκιμασει καποιος να πει? Στα λογια που εχω διαβασει, λενε (η εταιρεια που το κατασκευαζει) πως κανει δουλεια. Στην πραξη?..?..?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fuek saver.jpg 
Προβολές:	925 
Μέγεθος:	15,3 KB 
ID:	146494

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Στα λογια που εχω διαβασει, ?
    Καπου ειχαν γραφτει κατι αραδες σχετικα με αυτο.Θα το θυμαται ο ολντμαν εκτος και αν προσπαθει να το ξεχασει.
    Στειλτου κανα πμ καλου κακου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Προσωπικά δεν μπορώ να πω κατά πόσο κάνει κάτι

Αλλά αν υποθέσω ότι στοιχίζουν γύρο στα 100 ευρω και η μείωση κατανάλωσης που προσφέρουν είναι 10% ( πράγμα που με κάνει να αμφιβάλω )

Τότε σύμφωνα μα την κατανάλωση της μηχανής μου θα έχω κέρδος 0.5 του λίτρου κάθε 100 χλμ.

Και θα κάνω απόσβεση της επένδυσης μου μετά από 20000 χλμ χρήσης.

Ελπίζω και εγώ να βρεθεί καπιος άλλως να τα δοκιμάσει

Υγ εύχομαι να έχω κάνει σωστά της πράξεις και να μην γίνω ρόμπα

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    ...αυτα τα παπαρακια που βαζουν πανω στα σωληνακια καυσιμου..κανουν δουλεια?
    αν πρόκειται για μαγνητάκια κλπ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. Δεν υπάρχει κάτι στη βενζίνα που να μαγνητίζεται ή να παθαίνει το οτιδήποτε περνώντας από ένα μαγνήτη. εσύ έχεις δει διαφορά;;;;

κ σου εφιστώ την προσοχή σε κάτι γιατί μια φίλη της μάνας μου με κούφανε μια φορά επιμένοντας πως όταν έβαζε ένα σηματάκι γιν-γιαν στο κλουβάκι της είχε περίπου 15-20% παραπάνω αυτονομία.... κ επέμενε πάρα πολύ!!!

στην καλύυυυυτερη περίπτωση έχει δίκιο ο toulis, αλλά όχι με τόσο φουσκωμένα νούμερα θα'λεγα.

για διάφορα θαυματουργά μπιχλιμπίδια (κ την εξολόθρευσή τους) δες κ τον carbibles.com

ορισμένοι κουτάκηδες είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για τέτοια κομπογιανίτικα μαραφέτια...

...αλλά την πίεση των ελαστικών τους που έχει πέσει και τους κόβει αυτονομία (και ασφάλεια) δεν μπαίνουν στον κόπο να την τσεκάρουν αν δεν κλατάρει εντελώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ορισμένοι κουτάκηδες είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για τέτοια κομπογιανίτικα μαραφέτια...

...αλλά την πίεση των ελαστικών τους που έχει πέσει και τους κόβει αυτονομία (και ασφάλεια) δεν μπαίνουν στον κόπο να την τσεκάρουν αν δεν κλατάρει εντελώς...
    Τι είπες τώρα ΤΟΥΜΠΑΝΑ τα έχουμε κάνει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    .Θα το θυμαται ο ολντμαν εκτος και αν προσπαθει να το ξεχασει.
    Προσπαθεί ... προσπαθεί...

(μην αρχίσουμε πάλι για "πολωμένα μόρια καυσίμου" plz ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κατι αλλο εχω να ρωτησω για το συγκεκριμενο topic μιας και μιλαμε για οικονομια Vs καταναλωση...αυτα τα παπαρακια που βαζουν πανω στα σωληνακια καυσιμου..κανουν δουλεια? Εχει δοκιμασει καποιος να πει? Στα λογια που εχω διαβασει, λενε (η εταιρεια που το κατασκευαζει) πως κανει δουλεια. Στην πραξη?..?..?

:a31: :a31: :a31:

Χάζευα προχθές σε μικρό κανάλι μια τέτοια διαφήμιση ενός "μαγικού εξοικονομητή καυσίμου"...

Αύξηση ιπποδύναμης έως 35%
    Περιορισμό ρύπων έως 80%
    Μείωση κατανάλωσης έως 25% (εδώ είναι λιγότερο γενναιόδωροι... )

Μάλιστα έκανε και επίδειξη του συστήματος, Είχε περασμένο στην εισαγωγή ένα σωληνάκι και ένας αναπτήρας έδινε σπινθήρα που άναβε ως απόδειξη... :rotflmao:

Πέρα από την πλάκα και πέρα από το αν κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να τα σκάσουν πιστεύοντας αυτές τις τερατολογίες...εεεε καλά να πάθουν, είναι ένα θέμα πως επιτρέπονται από το Υπουργείο Εμπορίου να κυκλοφορούν τέτοια προιόντα και ΚΥΡΙΩΣ....να διαφημίζονται με τόσο τραγικά παραπλανητικό τρόπο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    :

Πέρα από την πλάκα και πέρα από το αν κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να τα σκάσουν πιστεύοντας αυτές τις τερατολογίες...εεεε καλά να πάθουν, είναι ένα θέμα πως επιτρέπονται από το Υπουργείο Εμπορίου να κυκλοφορούν τέτοια προιόντα και ΚΥΡΙΩΣ....να διαφημίζονται με τόσο τραγικά παραπλανητικό τρόπο...
    Εδω υπαρχουν ολοκληρα καναλια αφιερωμενα σε παραφυσικες τερατολογιες, επικινδυνες επιστημονικοφανεις θεωριες, και γιατροσοφια με οξυγονο.
    Περιμενεις καποιος να ασχοληθει με τριτοκλασσατες διαφημισεις;

Σημ. Το συγκεκριμενο συστημα (η καποιο παραπλησιο) ξερω τουλαχιστον 3-4 ατομα που το εχουν βαλει στα αυτοκινητα τους.
    -..Not Yet!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...αυτα τα παπαρακια που βαζουν πανω στα σωληνακια καυσιμου..κανουν δουλεια?
    Όχι.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Σ ώ σ τ ε τα λίτρα σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
    μου το στείλαν με e-mail και το βρήκα ενδιαφέρον,

Aπ' τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ Ιουλίου 2008 :

Σ ώ σ τ ε τα λίτρα σας (για όσους/όσες οδηγούν συχνά πυκνά και τα
    έξοδα ßαραίνουν… ) :

1. Γεµίστε το όχηµά σας νωρίς το π ρ ω ί . Γιατί η θερµοκρασία εδάφους είναι χαµηλή. Σ' όλα τα πρατήρια ßενζίνας οι δεξαµενές είναι υπόγειες. Άρα , όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο µεγαλύτερη είναι η π υ κ ν ό τ η τ α του καυσίµου.
    Αν γεµίσετε απόγευµα, ή ßράδυ, το λίτρο σας δ ε ν θα είναι ακριßώς 1 λίτρο.

2. Όταν γεµίζετε ο ίδιος-ίδια σε self service-πρατήριο, µην ßάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Απ' τις τρείς ταχύτητες/στάδια, - χαµηλό στάδιο, µεσαίο κι υψηλό,-
    το χ α µ η λ ό ελαχιστοποιεί τους ατµούς που δηµιουργούνται απ' την ßενζίνη. Σ' όλες οι µάνικες προκαλείται µια επιστροφή ατµού. Εάν γεµίζετε στο γ ρ ή γ ο ρ ο, ένα µέρος του καυσίµου, που πηγαίνει στο ρεζερßουάρ γίνεται ατµός ßενζίνης. Αυτός ο ατµός απορροφάται επάνω, γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαµενή του ßενζινάδικου κι έτσι στην πραγµατικότητα παραλαµßάνετε λ ι γ ό τ ε ρ ο καύσιµο.

3. Ένα απ' τα σηµαντικότερα είναι να κάνετε ανεφοδιασµό, όταν το απόθεµα ßενζίνης σας είναι περίπου στη µ έ σ η . Διότι, όσο περισσότερο καύσιµο έχετε στο ρεζερßουάρ, τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιµο χώρο του. Η ßενζίνη εξατµίζεται γρηγορότερα απ' ό,τι µπορείτε να φανταστείτε.

4. Εάν την ώρα που εισέρχεστε, δείτε ότι γίνεται ανεφοδιασµός του ßενζινάδικου από ßυτιοφόρο, µ η ν γεµίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιµο να έχει ανακατευτεί κατά τον ανεφοδιασµό και να πάρετε µαζί τα ακάθαρτα συστατικά, που συνήθως κάθονται στον πάτο της δεξαµενής.

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Σημ. Το συγκεκριμενο συστημα (η καποιο παραπλησιο) ξερω τουλαχιστον 3-4 ατομα που το εχουν βαλει στα αυτοκινητα τους.

Μιας και απ' ότι φαίνεται έχεις πολλούς τέτοιους γνωστούς μήπως να κάναμε καμμιά εισαγωγούλα και να πουλούσαμε τέτοιους θαυματουργούς εξοικονομητές ???

ένα έξτρα εισοδηματάκι δεν θα μου κακόπεφτε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς... :a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μιας και απ' ότι φαίνεται έχεις πολλούς τέτοιους γνωστούς μήπως να κάναμε καμμιά εισαγωγούλα και να πουλούσαμε τέτοιους θαυματουργούς εξοικονομητές ???

ένα έξτρα εισοδηματάκι δεν θα μου κακόπεφτε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς... :a13:
    Ζηλευεις που εγω εχω φιλους
    -..Not Yet!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 15:28
  2. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 15:46