Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: savourwthika

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Φυσικά και είναι μια άποψη σε νυχτερινό ταξίδι να είσαι πίσω από τουτού αλλά όχι κολλητά του στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση ώστε να βλέπεις και ποτέ νοητά ανάμεσα στα φανάρια του αλλά είτε δεξιά και προς το κέντρο, είτε αριστερά. Κι επειδή ανέφερες τα ζωάκια έχε υπ' όψη σου οτι είναι πιθανό σε τέτοια περίπτωση το προπορευόμενο όχημα είτε να κάνει ελιγμό είτε να τσαρουχώσει φρένο και να βρεθείς ιπτάμενος ειδικά αν είσαι πολύ κοντά.
    Τέλος δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά όπως φαίνονται αυτά που ονομάζεις λακούβες στις φωτό σωνόταν η κατάσταση. Πιστεύω οτι χειρίστηκες άριστα το θέμα της πτώσης αλλά την πορεία απ' το πρώτο ψαράκι μέχρι και πριν την πτώση μάλλον έκανες λάθος χειρισμούς.
    Μου έχει συμβεί το πλέον χειρότερο χωρίς σήμανση να έχουν κάνει αυτό το σαγρέ στην άσφαλτο για να κάνουν μετά μπάλωμα και να το έχουν αφήσει έτσι και μάλιστα να ξεκινάει από λακούβα και δεν έπεσα. Κι όχι μόνο μια φορά.
    Μια τελευταία ερώτηση : Μήπως έχασες την προσήλωση σου;
    Να 'σαι καλά παλικάρι και να προσέχεις πολύ.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    nasai kala
    Road67 gia thn apopsh sou kai gia ta kala sou logia. Auta pou onomazw lakoubes den mou afhsan kai polla perithwria gia opoiadhpote kinhsh. Endxwmenos kapoios poio empeiros odhgos na kataferne sthn thesh mou na swsei thn katastash. Egw apla prospathisa na xalarwsw ta xeria mou kai na afhsw thn mhxanh na statheropoihthei meta apo ta apanwta trantagmata sto timoni. Etsi eixa diavasei oti einai swsto na kaneis , na afhseis thn mhxanh na statheropoihthei monh ths, xwris na askeis dunameis sto timoni . Ostoso an kai xalarwsa oso mporousa , sto trito xtuphma tou timoniou , eixe kleidwsei aristera kai den epanerxwtan mono tou , me apotelesma na me riksei deksia .

Thn proshlwsh mou den thn exasa se kammia stigmh , den eimai kanenas kagkouras , den exw kanei pote souza , pote ento , kai den odhgw pote me ena xeri . Panta eimai sugkentrwmenos sthn odhghsh kai skeftomai endexomenous kindunous .

To oti odhghsa pisw apo toutou nuxta , to anagnwrizw san lathos to opoio den tha epanalavw.(kalutera kanena gataki sto dromo , para autes oi lakoubes)

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    έχε υπ' όψη σου οτι είναι πιθανό σε τέτοια περίπτωση το προπορευόμενο όχημα είτε να κάνει ελιγμό είτε να τσαρουχώσει φρένο και να βρεθείς ιπτάμενος ειδικά αν είσαι πολύ κοντά.
    σωστά όλα αυτά αλλά κ τα ζώα πολλές φορές κάνουν τις μλκιες τους. Έτυχε μια φορά να "κυνηγάω" ένα φίλο κ να είμαι 15-20μ πίσω του. Περνόντας αυτός κοντά από ένα σκύλο, πηδαει ο βλάκας (σκύλος) στο δρόμο να τον κυνηγήσει..... ο φίλος βέβαια του ξέφυγε αμέσως, οπότε έμεινε ο σκύλος στη μέση του δρόμου σταματημένος, καμαρώνοντας που τον έδιωξε τον κάγκουρα κ εγώ που έχω κόψει τη φάση από την αρχή της να κοντεύω να κάνω έντο! Κ όλα αυτά μέσα στην πόλη με 50χαω.

επίσης έχω δει σκύλο να περνάει αμέριμνος το δρόμο κ να κοιτάει προς μια κατεύθυση, ενώ τουτου που ερχόταν από την άλλη κάνει αλόκληρο ελιγμό για να περάσει αρκετά μπροστά του κ να τον αποφύγει (ο σκύλος κοντά στο πεζοδρόμιο ακόμα) όταν όμως γύρισε κ είδε με την άκρη του ματιού του το τουτου πετάχτηκε από την τρομάτα του ΜΠΡΟΣΤΑ, διασχίζοντας 3 μ δρόμο μπροστά από το τουτου, ενώ η ουρά του ήταν ακόμα στο πεζοδρόμιο της άλλης πλευράς! φτηνά τη γλίτωσε....

να πω τώρα κ μια μλκία ίσως.... δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό, αλλά αν άνοιγες τέρμα το γκάζι στο tankslap και αποφορτιζόταν το μπροστινό, μήπως είχες ελπίδα να το σώσεις;;;; με κάθε επιφύλαξη πάλι, κ πάντα όρθιος στο εξής!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
    Etsi eixa diavasei
    Και γενικά να διαβάζεις όσο ανούσιο κι αν σου φαίνεται το τι μπορεί να σου προσφέρουν μερικές γραμμές στο χαρτί ή στην οθόνη μένουν στο μυαλό σου και στην πορεία σου συγκρίνονται με αυτά που ξέρεις και όσα δεν ξέρεις και τελικά τα κάνεις. Έτσι θυμήθηκα σε κάτι που μου έτυχε μια φράση που μου είχε πει ο Sniper και βοήθησε αφού το επεξεργάστηκα αρκετά πιο πριν κι έτσι όταν μου έτυχε ήξερα οτι ήταν κάτι που έπρεπε να χρησιμοποιήσω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Ηταν τοσο βιαιο το tankslap που εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεσα να το κρατησω το γκαζι . Ειχα στο μυαλο μου , να χαλαρωσω τα χερια μου για να μην τα κανω χειροτερα τα πραγματα , και πρεπει να μου εφυγε τελειως το χερι απο το γκαζι , αρα λογικα πρεπει να φρεναρε με τις στροφες του κινητηρα .

Ο απολογισμος της μηχανης , γυρω στα 500 e ανατλλακτικα , και θα παω να ρωτησω για εσωτερικο καθαρισμο του κινητηρα , γιατι εχει παρει χαλικια κ χωματα μεσα. Ολη η δεξια πλευρα εχει σπασει , μαζι και το καπακι του κινητηρα απο οπου πηρε τα χωματα .
    Ξερει κανεις ποσο περιπου θα παει το μαλλι ???

Φαινομενικα δεν εχει παρει το σασι , αρα πιστευω οτι ειναι 100% επισκευασιμη .
    Συνολικα παντως δεν νομιζω να ξεπερασει τα 1000 ε η επισκευη .

Θα πρεπει να μαζεψω κ λεφτα για κρανος , μπουφαν , γαντια , μιας και τα παλια γινανε αγνωριστα .

Περαστικά σου,και για την μηχανή μην στεναχωριέσαι,αφού την έβγαλες καθαρή εσύ.Ξεκουράσου λίγο και θα τα φτιάξεις όλα σιγά σιγά

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF