Nα σε ρωτήσω κάτι gcrook? Επειδή ο μηχανικός μου και ένας άλλος εξουσιοδοτημένος στον πειραιά που πήγα δν αναλαμβάνει κάτι άλλο πέρα από το να μου εγκαταστείσει ένα ίδιο ψυγείο ξερεις κάποιον μηχανικό που θα μου έφτιαχνε νέες βάσεις και γενικά θα το έψαχνε λίγο παραπάνω με το θέμα μου??
Τι να σε πω τωρα.
Και εγω θα την εψαχνα ρωτωντας στο φορουμ και σε φιλους,και στο ιντερνετ στα φορα για SV(κυρια πηγη ενημερωσης).
Κλασσικα πραγματα δηλαδη.
Αν και ο μηχανικος μου (ο πρωην...)![]()
ολα και καποια πατεντ θα εβρισκε.
Απλα ψαχτηνα ιντερνετικα,και ψαχτηνα πολυ απο ξενα φορουμ ολο και καποιος θα εχει κανει πατεντα για ψυγειο στανταρ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το ψυγείο πρέπει να πιάνει λογικά από την πάνω του πλευρά με αξονάκι η με βίδες από το κάθε "αυτάκι" (δεν κουβαλάω manual στη δουλειά) και ίσως και από την κάτω πλευρά από κάποιο λαμάκι που το σταθεροποιεί ....
Επίσης διαφορά μπορεί να έχουν και τα λαμάκια που πατάει το βεντιλατέρ πάνω τους τσεκάρεις τις βάσεις που πατάνε και το καβούκι του ανεμιστήρα μήπως δεν αφήνει την έλικα να γυρίσει σωστά ...
Αν το μέγεθος αλλάζει πολύ πρέπει να τσεκάρεις και τους σωλήνες παροχής αν είναι στο σωστό μήκος ...
Πας λοιπόν και μετράς το δικό σου ψυγείο , που βρίσκονται τα λαμάκια και ότι σου είπα πάνω .. βρίσκεις ένα μετάχειρο ψυγείο από στρωματέξ (με η χωρίς το βεντιλατέρ- αυτό είναι θέμα ταιριάσματος και μόνο) και πας με το μαμά ψυγείο και το μετάχειρο σε ψυγειά και στο φτιάχνει ..
Μετά σε όποιο μηχανικό και να πας κάνεις και μια αλλαγή παραφλού και θα στο βάλει στο μηχανάκι ..
(θυμίσου να κάνεις δοκιμή στο συνεργείο και να αφήσεις να μπει μπροστά το βεντιλατέρ για να τσεκάρεις ότι ο ανεμιστήρας δεν βρίσκει πουθενά .. )
![]()
Thanks guys.. A και κάτι άσχετο αλλα ενδιαφερον! πως θα γίνει να μεζευτούμε οι σχιστομάτιδες διατάξεως V ?? Εσείς απ ότι διαβάζω βρίσκεστε απλά για να σας γνωρίσω και γω..![]()
![]()
Οπου δεις συναντησεις, παντος τυπου...ορμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από elbob
Thanks guys.. A και κάτι άσχετο αλλα ενδιαφερον! πως θα γίνει να μεζευτούμε οι σχιστομάτιδες διατάξεως V ?? Εσείς απ ότι διαβάζω βρίσκεστε απλά για να σας γνωρίσω και γω..![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να σημειώσω ότι το ψυγείο νερού είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στο γυμνό απ'ότι στο φαιρινγκάτο.
Αν πάρεις καινούριο πάρε μόνο το ψυγείο και πάρε ανεμιστηράκι από e-bay.
Η τιμή καινούριου βεντιλατέρ ήταν όταν το χρειάστηκα εγώ γύρω στα 200€![]()
(που 200 να ναι οι ώρες του Sfakianakis).Στο e-bay το πήρα με 30€ (μεταφορικά included).
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Υπαρχει μια μάντρα ονόματι ΜΟΤΟ ΚΑΡΑΣ κόπου στον Νέο Κόσμο . Ετυχε να περάσω από την αποθήκη του ψάχνοντας μια ζάντα κάποτε και έμεινα μακακας από τα πράματα που έχει κει κάτω . Κάνε μια προσπάθεια . 2109230688 .
![]()
Modenas Kriss 125
Θα δω τι παιζει thanks![]()
ειμαι "σχεδον" σιγουρος οτι μπορουσε να ταιριαξει και απο bandit...στο SVrider ενας τυπος εβαλε απο R6 με μικρη μετατροπη(αποστατες)
τελοσ παντων σιγουρα θα χει βρει την ακρη....![]()
ΑΠΟΡΙΑ ΤΗ΅ς 1ης γενναιας τι διαφορες εχουν τα φυγεια S απο των N????![]()
mhn agxwneste re....
h kalh mas h suzuki einai h monh marka pou exei to xarakthristiko
ta diafora antallaktika na mpainoun se diaforetika montela...
shkw8hte oloi apo trepezia karekles ntibania anaklhntra kai pante stis mantres gia antallaktika.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: