Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Nikko Racing. Για DL 1000

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
    Μην αφηνετε τους εμπορους να παιζουν μπιλιαρδο στις πλατες μας!!! Υπαρχουν σχεδια για TRE στο διαδικτυο και για οποιον το κατεχει και λιγο το κοστος ειναι μικροσκοπικο. Το δυσκολο ισως ειναι να βρεθουν οι φυσσες που εχει το καθε μηχανακι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο πανακριβες που να δικαιολογει τετοιες τιμες. Η μαρκα γι αυτο που εβαλα φωτογραφια ειναι τελειως ξεκαρφωτη Α&S racing η κατι τετοιο, απο ιντερνετ εκανα αγορα το εβαλα στο BUSA ενος φιλου και παιζει μια χαρα.

Έχω διαβάσει κι εγώ με πολύ λεπτομέρεια όλα τα σχέδια που κυκλοφορούν στο Internet, όπως αυτά με τις αντιστάσεις, ακόμα και για παρεμβάσεις απευθείας στην μία από τις 2 πεταλούδες.

Σε όλες τις περιπτώσεις όμως, κανένα από τα σχέδια που βρήκα, δεν δικαιολογούν αυτό που κάνει το Over 3 μοντέλο της Nikko. Δηλαδή την απότομη απόκριση στο γκάζι.

Επομένως, με τις αντιστάσεις σίγουρα θα ξεγελούσα το σύστημα ανάφλεξης πως έχουμε πάντα 4η. Δεν θα έδινα όμως την έκρηξη ισχύος που παρατήρησα από την πρώτη κιόλας ταχύτητα (είπαμε δεν αύξησε ισχύ αλλά σου δίνει την εντύπωση πως τα δίνει όλα απότομα). Άλλωστε το κολπάκι με τις αντιστάσεις το παρουσιάζουν ως συμβατό για όλα τα μοντέλα Κ1-Κx. Αντίθετα το Nikko είναι μόνο από 04 και πάνω, που ως γνωστόν άλλαξαν το σύστημα ψεκασμού και χαρτογράφησης.

Που οφείλεται όμως η συμπεριφορά του Nikko Over 3? Δεν είμαι σίγουρος. Ένα σύστημα ανάφλεξης σίγουρα δεν είναι μόνο μείγμα. Είναι και ρεύμα. Και έχω αρχίσει να πιστεύω (μετά από κουβέντα και με τον πολύ ικανό μηχανικό που φτιάχνει το μηχανάκι του φίλου Respect), πως υπάρχει παρέμβαση του Nikko κυρίως στο ρεύμα που αφορά την ανάφλεξη ή την χαρτογράφηση της μοτοσυκλέτας.

Οδηγούμε στο θέμα της χαρτογράφησης, επειδή μετά την εφαρμογή του Nikko, πάω σημειωτών μέσα στην πόλη, με ακραίες θερμοκρασίες, με αρύθμιστο εντελώς μηχανάκι (έχει παραπάνω από 1 χρόνο να μπει στη φίσα) και ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ εντελώς τα ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ, σκασίματα κλπ, τα οποία έκανε σαν τρελό πριν την ίδια ημέρα πριν το τοποθετήσω. Δεν στάθηκα όμως ποτέ σε αυτό γιατί ήθελα πρώτα να το τσεκάρω. Μετά απο 15 ημέρες άδεια και καθημερινή χρήση εντός πόλης, τώρα μπορώ να το πω εγγυημένα.

Επομένως θέλω να υποστηρίξω το Nikko Over 3, λέγοντας πως είναι προφανές πως δεν κάνει ότι και το TRE (το οποίο το δοκιμάσε ο Respect και με πολλά προβλήματα όπως σκασίματα στις υψηλές, αρρυθμίες κλπ).

Τώρα αν τα 200 ευρώ είναι πολλά ή ακόμα και δεν μπορείτε να το πιστέψετε, προσφέρω για Test Ride τη δική μου μοτοσυκλέτα σε όποιον ενδιαφερόμενο (με 1000άρι πάντα ώστε να δει τις διαφορές) θα ήθελε να το δοκιμάσει.
    I had a dream ...

Ριξε μια ματια και εδω http://wotid.com/tls/content/view/17/57/ . Εχω g-pack στη μηχανη μου κι εχω καβαλησει πριν και μετα ενα GSX1400 ενα DL1000, το δικο μου φυσικα αλλα και το BUSA που σου λεω με το TRE κι απλα το 200αρι που ξαλαφρωσε την τσεπη μου , ηταν δυσκολο στην πεψη!!!
    I warned you then and I'm warning you now
    If you mess with me you're playing with fire...

Ριξε μια ματια και εδω http://wotid.com/tls/content/view/17/57/ . Εχω g-pack στη μηχανη μου κι εχω καβαλησει πριν και μετα ενα GSX1400 ενα DL1000, το δικο μου φυσικα αλλα και το BUSA που σου λεω με το TRE κι απλα το 200αρι που ξαλαφρωσε την τσεπη μου , ηταν δυσκολο στην πεψη!!!
    Σε βρίσκω πολύ ψαγμένο. Το Site το έχω δει στο παρελθόν.

Πρόσεξε όμως στην σελίδα
    2nd Page

Θα δεις πως αλλάζει άρδην η συνδεσμολογία, ανάλογα με το μοντέλο.

Επομένως θα πρέπει να τσεκάρουμε πολλά πραγματάκια πριν πάμε να το φτιάξουμε μόνοι μας.

Επιπρόσθετα, EU και US έχουν διαφορετικά Specs αναφορικά στα καυσαέρια. Ίσως να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Θέλουν όλα αυτά μεγάλη προσοχή.

Το Smart TRE είναι ένα προϊόν. Το Nikko Over 3 είναι ένα προϊόν επίσης. Προσωπικά γνωρίζω το ένα καθώς και μια έκδοση του Smart TRE. Μεταξύ τους η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.

Ίσως το Smart TRE πλέον να έχει βελτιωθεί. Εδώ εσύ έχεις τον πρώτο λόγο μια και προφανώς κατέχεις κάποια καλύτερη έκδοση.
    I had a dream ...

Τι να σου πω ισως σταθηκα τυχερος γιατι ψαχνοντας για το tre αφου ειχα χασει τα λεφτα μου με το g-pack που ποτε δεν ηρθε, βρηκα στις προδιαγραφες των περισσοτερων τα ιδια με τη nikko, και η τιμη με τα μεταφορικα σηκωνε πειραματισμους. Παρ ολο που δεν σκοπευω να αλλαξω συντομα μηχανη θα το ψαξω παλι παρα πολυ γιατι εχω βρει εξωφρενικες διαφορες στις τιμες πχ. λαστιχα 110ευρω φθηνοτερα απ'οτι τα παιρνω εδω, μανιταρια, τακακια,σαμαρια,γαντια κι οτι φανταζεσαι πως χρειαζεσαι. Αρα δεν αναρωτιεμαι τι κερδιζουν αλλα ποσο μας κλεβουν!!! Εχουμε ενα εισαγωγεα ανα προιον και μαρκα σε καθε τι και απολυτως μονοπωλιακη συμπεριφορα. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος η επαρκης ανταγωνισμος για να οδηγησει σε πτωση τιμων σε προιοντα που αγοραζονται τσαμπα και πωλουνται τρεις φορες πανω.Ηδη δινουμε παρα πολλα παντου (διοδια τελη κυκλοφοριας βενζινες service λαδια κτλ)χωρις πολλες φορες να παιρνουμε την ποιοτητα που απαιτουμε, κι αν δεν μας ενδιεφερε η ποιοτητα μαλλον κανεις μας δεν θα ασχολιοταν με μηχανες η θα συμμετειχε στο παρον φορουμ

Τι να σου πω ισως σταθηκα τυχερος γιατι ψαχνοντας για το tre αφου ειχα χασει τα λεφτα μου με το g-pack που ποτε δεν ηρθε, βρηκα στις προδιαγραφες των περισσοτερων τα ιδια με τη nikko, και η τιμη με τα μεταφορικα σηκωνε πειραματισμους. Παρ ολο που δεν σκοπευω να αλλαξω συντομα μηχανη θα το ψαξω παλι παρα πολυ γιατι εχω βρει εξωφρενικες διαφορες στις τιμες πχ. λαστιχα 110ευρω φθηνοτερα απ'οτι τα παιρνω εδω, μανιταρια, τακακια,σαμαρια,γαντια κι οτι φανταζεσαι πως χρειαζεσαι. Αρα δεν αναρωτιεμαι τι κερδιζουν αλλα ποσο μας κλεβουν!!! Εχουμε ενα εισαγωγεα ανα προιον και μαρκα σε καθε τι και απολυτως μονοπωλιακη συμπεριφορα. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος η επαρκης ανταγωνισμος για να οδηγησει σε πτωση τιμων σε προιοντα που αγοραζονται τσαμπα και πωλουνται τρεις φορες πανω.Ηδη δινουμε παρα πολλα παντου (διοδια τελη κυκλοφοριας βενζινες service λαδια κτλ)χωρις πολλες φορες να παιρνουμε την ποιοτητα που απαιτουμε, κι αν δεν μας ενδιεφερε η ποιοτητα μαλλον κανεις μας δεν θα ασχολιοταν με μηχανες η θα συμμετειχε στο παρον φορουμ
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν έχεις κανα αξιόπιστο link καλό θα ήταν να το μοιραστείς μαζί μας. Διαφορετικά καλό είναι και το ebay
    I had a dream ...

Ως επι το πλειστον e-bay γιατι μετα το χουνερι με τη nikko αποφευγω να παραγγειλω με καρτα απο αλλου. Για δες http://www.moto-endisi.gr/ γαι λαστιχα και εδω http://www.trade-wind.gr/index.php?c...ts&prod_id=479 για λιπαντικα.

Τελικα να το βαλουμε σε 650 στρομακι η τσαμπα τα λεφτα...?
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
    Τελικα να το βαλουμε σε 650 στρομακι η τσαμπα τα λεφτα...?

Δεν είναι το ίδιο και για το 650
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. hotbodies racing για cbr 1000 05
    από riddle στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 18:10
  2. Ψαχνω εξατμισεις για Dl 1000
    από sotos DL 1000 στο forum Suzuki V-Strom series