http://www.ducati.com/cover/main_en.html
αναμένουμε για λεπτομέρειες...
http://www.ducati.com/cover/main_en.html
αναμένουμε για λεπτομέρειες...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Ωραίο.....:o :o
You BETA believe...
900άρι είναι;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
![]()
![]()
![]()
![]()
4 μέρες και 22 ώρες ακόμα :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Λενε οτι εχει παρουσιαστει ηδη στους dealers, αλλα ειναι φαση Omerta και οποιος μιλησει θα του βαλουν desmo στον κ*λο, 150 κιλα χωροδικτυωμα στα ποδια και θα τον βουτηξουν ανοιχτα της Σικελιας για μπανιο....
Επισης λενε οτι απο εδω και μπρος μονο τα monster θα εχουν αεροψυκτα διβαλβιδα μοτερ και τα νεα αγριεμενα γυμνα streetfighter θα εξοπλιζονται με τους υγροψυκτους V2...
Λενε πως το streetfighter θα κινειται απο το περσινο 1098 μοτερ, ενω στα ss θα αυξηθει ο κυβισμος στα 1198 κ.εκ.
Τελος, λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι, πως ειμαι ενα αδιορθωτο ρεμαλι τελειωμενο...
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Λενε οτι εχει παρουσιαστει ηδη στους dealers, αλλα ειναι φαση Omerta και οποιος μιλησει θα του βαλουν desmo στον κ*λο, 150 κιλα χωροδικτυωμα στα ποδια και θα τον βουτηξουν ανοιχτα της Σικελιας για μπανιο....
Επισης λενε οτι απο εδω και μπρος μονο τα monster θα εχουν αεροψυκτα διβαλβιδα μοτερ και τα νεα αγριεμενα γυμνα streetfighter θα εξοπλιζονται με τους υγροψυκτους V2...
Λενε πως το streetfighter θα κινειται απο το περσινο 1098 μοτερ, ενω στα ss θα αυξηθει ο κυβισμος στα 1198 κ.εκ.
Τελος, λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι, πως ειμαι ενα αδιορθωτο ρεμαλι τελειωμενο...:rotflmao:
:rotflmao:
.......
![]()
Μαkis αυτό είναι απο παλιό προτζεκτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
δλδ στις 3 νοεμβριου θα το δουμε??![]()
καντε ξανα ενα up τοτε να δουμε και αυτον τον ματρακα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τελος, λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι, πως ειμαι ενα αδιορθωτο ρεμαλι τελειωμενο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αυτο που εξεχει εκει μονο του, πισω απο την μπροστινη ροδα, ψυγειο ειναι;
Το βλεπω για το νουμερο 1 αναλωσιμο. Η χαρα του πεζοδρομιου καιτης πουτ@νολακουβας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Καλά θυμόμουνα ότι κάπου τό'χα ξαναδεί, μα κι αυτή η Ducati τόση μυστικότητα πια ; Ούτ'ο Γκούγκλης δεν βρίσκει τ'απόκρυφά τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Μαkis αυτό είναι απο παλιό προτζεκτ...![]()
ΔΕΝ το λένε μόνο αυτές ..........................Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τελος, λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι, πως ειμαι ενα αδιορθωτο ρεμαλι τελειωμενο...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέρμα δηλ τα monster s4r???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μόνο διβάλβιδα???
Λένε επίσεις οτι ...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...