πετα εκκεντροφορο και ζιγκλερομα και θα δεις διαφορα !
πετα εκκεντροφορο και ζιγκλερομα και θα δεις διαφορα !
εγω παλι θα ελεγα αν δεν υπαρχει προβλημα σοβαρο μη κανεις τιποτε απολυτως
οπως προανεφερε κι ενας φιλος αξιοπιστια μηδεν θα εχεις σιγουρα, απο γκαζια δε το βλεπω παλι χτ600 θα ειναι....
οσο για το οτι σου φαινεται οτι δε παει μηπως το εχεις συνηθισει τοσο πολυ που
ολα ειναι της φαντασιας σου?
γιατι ετσι ειμαστε φτιαγμενοι ολοι μας να μη μας ικανοποιει τιποτε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από babis italo
εγω παλι θα ελεγα αν δεν υπαρχει προβλημα σοβαρο μη κανεις τιποτε απολυτως
οπως προανεφερε κι ενας φιλος αξιοπιστια μηδεν θα εχεις σιγουρα, απο γκαζια δε το βλεπω παλι χτ600 θα ειναι....
οσο για το οτι σου φαινεται οτι δε παει μηπως το εχεις συνηθισει τοσο πολυ που
ολα ειναι της φαντασιας σου?
γιατι ετσι ειμαστε φτιαγμενοι ολοι μας να μη μας ικανοποιει τιποτε...
![]()
ίσως είναι και αυτό, έχω πάνω λαιμούς φίλτρο και εξάτμιση...λέω να χτυπήσω και ενα ζιγκλέρωμα και τέλος ακούω γνώμες![]()
καλο θα του κανει το ζιγλερωμα
αλλα εσυ δε προκειται να καταλαβεις τιποτε απολυτως
αυτο φοραει 130 απο τη μανα του σε γνησιο υπαρχει μονο 140
παρε και το κωδικο του 288-14343-70
τελικα μαλλον εφτασε η στιγμη...εχουν αρχισει να δακρυζουν η φλαντζα κυλινδρου και δεξιου καπακιου...αν διακρινω σωστα...εγω λεω μιας και θα αλλαξω φλαντζα κυλινδρου....να αλλαξω και ελατηρια...και ενα πιστονι γιατι αυτο, ψιλοσκαμπιλιζε...και πειτε μου μιας και θα ανοιξω τι αλλο πρεπει να αλλαξω για να ειμαι τελειος..μου ειπαν οτι η υπαρχει μαμα yamaha πιστονι...να το κανω μεχρι 610cc λεω να βαλω αυτο,..τι λετε..? η μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι μεχρι 620cc σφυριλατο...ποσο θα μου κοστισει περιπου?![]()
δεν ξερει κανεις να με βοηθησει?
Το πιστόνι που εννοείς, είναι μάλλον από srx6 που έβγαινε στα 608cc. Το 3ο ρεκτιφιέ του srx πρέπει να είναι κοντά στα 615cc.Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
τελικα μαλλον εφτασε η στιγμη...εχουν αρχισει να δακρυζουν η φλαντζα κυλινδρου και δεξιου καπακιου...αν διακρινω σωστα...εγω λεω μιας και θα αλλαξω φλαντζα κυλινδρου....να αλλαξω και ελατηρια...και ενα πιστονι γιατι αυτο, ψιλοσκαμπιλιζε...και πειτε μου μιας και θα ανοιξω τι αλλο πρεπει να αλλαξω για να ειμαι τελειος..μου ειπαν οτι η υπαρχει μαμα yamaha πιστονι...να το κανω μεχρι 610cc λεω να βαλω αυτο,..τι λετε..? η μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι μεχρι 620cc σφυριλατο...ποσο θα μου κοστισει περιπου?![]()
Διαφορά δεν πρόκειται να δεις ούτε στον αιώνα τον άπαντα με αυτή τη αλλαγή.![]()
με 1 δοντι μπροστα λιγοτερο σιγουρα εχεις καλυτερες επιταχυνσεις αλλα χανεις (λιγο) σε τελικη.
εγω θα σου λεγα αφου φορας εξατμιση κ γραναζι ,να αλλαξεις ζιγλερ ( περιπου σου λεω ειναι ενα μικρο κομματι μεταλλο με μιαμικρη τρυπα που περναει το καυσιμο) με ενα πιο μεγαλο ( για περισοτερο καυσιμο) ,καρμπυρατερ μετα κ ρυθμισμα,ισως κ φιλτρο, κ νομιζω πως θα εισαι κομπλε.
αμα δε σου φτανει αυτο,μετα πας στα πολλα λεφτα,αν θες να αλλαξεις πραματα στο μοτερ.
το μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα αλλα οχι τοσο οσο φανταζεσε.
αν το χεις καυλα καντο,αν οχι ,παρε κατι αλλο (ΚΤΜ :smilea: )
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Ρε ΄σεις, τι λέτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
,να αλλαξεις ζιγλερ ( περιπου σου λεω ειναι ενα μικρο κομματι μεταλλο με μιαμικρη τρυπα που περναει το καυσιμο) με ενα πιο μεγαλο ( για περισοτερο καυσιμο) ,καρμπυρατερ μετα κ ρυθμισμα,ισως κ φιλτρο, κ νομιζω πως θα εισαι κομπλε.
![]()
Αν αρχίσει να αλλάζει ότι κομματι μετάλλου με μικρή τρύπα με ένα με μεγαλύτερη, θα κόψει φλέβες ο apsogos...
τα εχω κανει αυτα....(ζιγκλερ)-γραναζιΑρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
με 1 δοντι μπροστα λιγοτερο σιγουρα εχεις καλυτερες επιταχυνσεις αλλα χανεις (λιγο) σε τελικη.
εγω θα σου λεγα αφου φορας εξατμιση κ γραναζι ,να αλλαξεις ζιγλερ ( περιπου σου λεω ειναι ενα μικρο κομματι μεταλλο με μιαμικρη τρυπα που περναει το καυσιμο) με ενα πιο μεγαλο ( για περισοτερο καυσιμο) ,καρμπυρατερ μετα κ ρυθμισμα,ισως κ φιλτρο, κ νομιζω πως θα εισαι κομπλε.
αμα δε σου φτανει αυτο,μετα πας στα πολλα λεφτα,αν θες να αλλαξεις πραματα στο μοτερ.
το μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα αλλα οχι τοσο οσο φανταζεσε.
αν το χεις καυλα καντο,αν οχι ,παρε κατι αλλο (ΚΤΜ :smilea: )
για το χτ600 μιλαμε
byron τι εννοεις θα κοψει φλεβα? δεν γινεται στο χτ600?
απσογε μαλλον σε κοβω για κτμ....![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
αν δεν κανω ανακατασκευη....με βλεπω παλι για yamaha....Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
byron τι εννοεις θα κοψει φλεβα? δεν γινεται στο χτ600?
απσογε μαλλον σε κοβω για κτμ....![]()
αλλα κατι που αρχιζει απο f....και εχει 4 κυλινδρους...στα ιδια κυβικα.. και τελιωνει με r
Άψογε ακόμα δεν έχεις απαντήσει αυτό που σε είχα ρωτήσει στο γρανάζια και κιβώτια χτ 550 και χτ 600
Τι ζιγκλερ σου έβαλε ο μάστορας σου ?
Μέτρησες συμπίεση ? (κανονικά πρέπει να είναι γύρω στο 11 με όρια τα 9 -12 )
Και καινούργιες ερωτήσεις που όταν απαντήσεις, θα σου πω πως θα πάρεις τα χιλιόμετρα που θέλεις, χωρίς να λύσεις μοτέρ :a13:
Η μηχανή κουνάει στα πολλά?
Γέφυρα στο πιρούνι έχει ?
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση