Σημερις το πρωι, δλδ πριν απο λιγο άναγκαστηκα να κανω την πρωινη μου βολτα μεσα στο μπουρ.... χμ... με συγχωρειτε στο κεντρο (οχι πολυ κεντρο στο περιπου δλδ.)
Και ερωτω εσας ρε παιδια που μετακινηστε σχεδον καθημερινα, Την παλευετε καθολου? με τόση κινηση τα νευρα σας και η ψυχικη σας ηρεμια πως ειναι?
Ρωταω γιατι εγω απολαυσα μια υπεροχη διαδρομη και η πιεσή μου χτυπαγε κοκκινα, ουτε μπαρομετρο απο κανενα κολοφτιαγμενο σαξοραλο να ηταν... Που πανε ολοι αυτοι πρωι-πρωι? Στις Δουλειες τους? Το μετρο Δεν το εχουν ανακαλυψει ακόμα? ολοι στο κεντρο πανε, ε και το μετρο στο κεντρο παει και σε αρκετα σημεια.
Τωρα θα μου πειτε τι σας λεω και αν τωρα γεννηθηκα και θα εχετε και δικιο, αλλα το σημερινο πολιτισμικό σοκ ηταν μεγαλο...
Απο που να αρχησω?
Απο την Ηλιουπολεως? Την Ηλια Ηλιου(ή πως στο διαλο την λενε)? Απο την χαμοστερνας? Καλα να μην μιλησω και για την Αθηνων-Κορινθου ή καβαλας ή και γω δεν ξερω πως αλλιως την λενε...
Μετα για άλλαγη είπα να μην φαω όλη αυτη την κινηση παλι και λεω "ας το κοψω απο εθνικη που 'χει και 'απλα" τι το 'θελα? απο τον κηφησο μεχρι να μπω στην Α.Ο. ενα μεγαλο παρκινγ. Αμ στην Α.Ο. ηταν καλυτερα? Σκατα!
Αντε περαστικα μου να μην σας κουραζω αλλο... και να προσεχετε οσοι ειστε εκει εξω τετοιες ωρες γιατι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ με τίποτα !!!
![]()