Stamathse : Argyroupolh
Stamathse : Argyroupolh
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ!
Ν.ΨΥΧΙΚΟ.
ΚΑΛΑ.....ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.![]()
ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΤΣΑΡΚΑ............ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ.:ZZZ::ZZZ:
ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΕΜΥ MOY TO EXETE KANEI BREEEEEEEEEE
ΒΟΛΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ DONT WORRY ΛΕΜΕ![]()
That's the spirit!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΕΜΥ MOY TO EXETE KANEI BREEEEEEEEEE
ΒΟΛΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ DONT WORRY ΛΕΜΕ![]()
Θα πάμε, να πα να μαμηθεί ο καιρός!
![]()
![]()
![]()
καλημερα boys . στην χιλιαδου μολισ εβρεξε .... ΑΑΑΑΑ.......ξεχασα...... η χιλιαδου ειναι η πιο ομορφη παραλια τησ περιοχησ , δεκα λεπτο απο ναυπακτο ...ενα τεραστιο χωριο ....τυχαινει και ξερω καλα την περιοχη ... να ρωτησω κατιγιατι δεν το κανονιζετε να παμε απο καζα ???? ασφαλωσ , αν θελετε μαζι σασ ενα Ζ750 ???? η διαδρομη ειναι πολυ σφιχτη , μεσα στα δεντρα , βουνο και μασ βγαζει ακριβωσ πισω απο την θηβα . τρελη διαδρομη .... απο εκει και περα γνωστη ... ιτεα , γαλαξιδι , ερατεινη .... εκει πρωτοζουζουνισα το ΖΖΖΖΖΖΖΖ . βεβαια ο καιροσ ειναι αυτοσ που θα αποφασισει αλλα μιασ και δεν μπορω αυτο το σαβ/κο με συμφερει να σασ πω οτι θα ριξει καρεκλεσ ......
... λοιπον αγορια αν τελικα αναβληθει η βολτουλα και κανονιστει για το επομενο σ/κ ειμαι και εγω μεσα ... αν φυσικα θελετε ενα ζζζζζζζζζζζζζζ στην παρεα ....παρτε και μια φωτογραφια του μωρου στα χιονια .... το καναμε κι αυτο .......
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Η ΒΟΛΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-ΔΕΣΦΙΝΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10(ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) ΣΤΑ ΜΑΚ ΣΤΙΣ 28-5-05 ΓΙΑ STREET ΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ
καλα ντε .... καλα να περασετε παιδια .![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΤΕΡΜΕ ΓΚΑΖΙ.....![]()
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=122
Ο Τίγκας είναι τρελλός! Ακόμα και να βρέχει το Σάββατο το πρωί, θα μου πει στο τηλέφωνο ότι όλα ειναι ΟΚ...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ![]()
![]()
![]()
http://weather.yahoo.com/forecast/IZ...?force_units=1
ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΥΡΙΕΣ ΟΛΕΣ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ![]()
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ TO HONDA ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ:rotflmao:![]()
![]()
ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΕ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ![]()
ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ;;;
ΑΜΕΣΩΣ.![]()
![]()
![]()
http://weather.yahoo.com/forecast/BG...?force_units=1
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;![]()
ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ FAZERακι, ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ;![]()
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΛΕΜΕ![]()
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ![]()
![]()
![]()
ΑΧΧΧΧΧΧ! ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντώνη μου εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να το πάρεις το εργαλείο, και όσο μπορείς πιο σύντομα. Άσε το σπίτι, γυναίκα και παιδιά νηστικές και πάρτο το ρημάδι.
Μόνο μη πάρεις το πλοίο ρε γαμώτο... Δε τα πάει καλά στις πλαγιοδρομίες, και στα όρτσα-πρίμα όταν έχει Σορόκο... if you know what i mean...
Γιατί δεν παίρνεις ένα 1000RR ή έστω ένα 954 ????