Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: πόσο δίκιο έχει (δυστυχώς)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σορυ για το γελιο

Δεν προκειται να πω τι και πως απλα ολα φαινονται απλα μεσα σε forum...

To εξωτερικο,το αραλικι "μετα",η κονομα,το δημοσιο ...

Ειναι πολυ απολυτο αυτο που λες , βασιζεσαι στο οτι στο εξωτερικο σε εκτιμουν περισσοτερο-που ειναι αληθεια- αλλα αν δεις ψυχραιμα τα πραγματα υπαρχει παντα και αλλος τροπος ...
    Έχεις δίκιο,όντως τα'γραψα λίγο χύμα..
    Σαφώς και υπάρχει μέση λύση,απλά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να'ναι ιδιωτικός υπάλληλος(όχι σε δικιά του δουλειά) με μια ποιότητα ζωής(δύσκολο να τη βρεις Αθήνα) και με κάποιο εισόδημα που να του επιτρέπει να ζει χωρίς να σφίγγεται.
    Μπορείς επίσης να βγάλεις λ7,αλλά αν τρέχεις και ξεθεώνεσαι όλη μέρα ποιό το νόημα;Να τα κάνεις τί;

Σαφώς και στο εξωτερικό σε αντιμετωπίζουν πολύ πιο ανθρώπινα και παρέχουν απλά πράγματα(πχ διάλειμμα για φαγητό,σεβασμός του ωραρίου) την αξία των οποίων οι περισσότεροι εργοδότες στην Ελλάδα δε την καταλαβαίνουν.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    επιδη δεν κατανοω ορισμενα πραγματα και ψαχνω να βρω τι φταιει για την κατρακυλα μου ,οποιος εχει καλο βιωτικο επιπεδο-χρηματα, ειναι πολιτισμενος?η οποιος ειναι εξιδεικευμενος απο το σχολειο να κανει μια εργασια με εναν ορισμενο τροπο ειναι πολιτισμενος?
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Έχεις δίκιο,όντως τα'γραψα λίγο χύμα..
    Σαφώς και υπάρχει μέση λύση,απλά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να'ναι ιδιωτικός υπάλληλος(όχι σε δικιά του δουλειά) με μια ποιότητα ζωής(δύσκολο να τη βρεις Αθήνα) και με κάποιο εισόδημα που να του επιτρέπει να ζει χωρίς να σφίγγεται.
    Μπορείς επίσης να βγάλεις λ7,αλλά αν τρέχεις και ξεθεώνεσαι όλη μέρα ποιό το νόημα;Να τα κάνεις τί;

Σαφώς και στο εξωτερικό σε αντιμετωπίζουν πολύ πιο ανθρώπινα και παρέχουν απλά πράγματα(πχ διάλειμμα για φαγητό,σεβασμός του ωραρίου) την αξία των οποίων οι περισσότεροι εργοδότες στην Ελλάδα δε την καταλαβαίνουν.

Ηρθε στο μυαλο μου μια εικονα δημοσιου υπαλληλου που πιστεψε με ΞΕΠΑΤΩΝΕΤΑΙ 24 ωρες

γι αυτο και τα γελια...τι επαγγελμα ειναι αυτο και τι ευθυνες φερει ...αστο ...δεν ειναι της παρουσης

Τοσο δυσκολο ωστε ν αφησεις την Ελλαδα και να πας εξωτερικο
    αλλα να γυρισεις πισω με μπολικα εφοδια και λεφτα

Και ναι εχεις δικιο ελαχιστες επιχειρησεις σε σεβονται εδω στην Ελλαδα,θελει κουραγιο
    να ψαξεις ,αρκετα προσοντα και λιγη τυχη .
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ποιον να πρωτοαπαντησω....

αντε ας μη δωσω ιδιαιτερη εμφαση και εκταση....μαγε για αλλη μια φορα well said.

και οσο για τις αυτοκτονιες...μηδιωντας και με απολυτη γνωση και σιγουρια σας λεω οτι τα συμπερασματα δεν ειναι τοσο ευκολα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
    επιδη δεν κατανοω ορισμενα πραγματα και ψαχνω να βρω τι φταιει για την κατρακυλα μου ,οποιος εχει καλο βιωτικο επιπεδο-χρηματα, ειναι πολιτισμενος?η οποιος ειναι εξιδεικευμενος απο το σχολειο να κανει μια εργασια με εναν ορισμενο τροπο ειναι πολιτισμενος?
    Ο πολιτισμός δεν έχει να κάνει πάντα με τα χρήματα αλλά με το αν είναι κανείς ευτυχισμένος.Πχ αρκετές φυλές του Ειρηνικού δεν έχουν χρήματα αλλά έχουν αξιοσημείωτο πολιτισμό και είναι ευτυχισμένοι ζώντας αρμονικά.
    Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί με πολλά λ7 που συμπεριφέρονται απολίτιστα:απ'το να πετάνε σκουπίδια στο δρόμο μέχρι να καίνε τα δάση.
    Είναι ζόρικο αυτό που ρωτάς και δεν έχει εύκολη απάντηση ακριβώς επειδή η έννοια "πολιτισμός" είναι πολύ δύσκολο να οριστεί.
    Αυτό που σίγουρα έχουν οι προηγμένες χώρες σε σχέση μ'εμάς είναι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση,ανεξαρτησία και-ίσως-αξιοπρέπεια,δεν υπάρχει αυτό το χάλι που παρατηρόυμε εδώ:οι γονείς να συντηρούν τα παιδιά γι'αρκετό καιρό αφού ενηλικιωθούν.
    Ντε και καλά όλοι να σπουδάσουνε,κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!Καπάκι μεταπτυχιακό σε κάτι απίστευτες ειδικότητες που ξέρουν ότι θα πεινάσουν!Αλλά δε γίνεται το παιδί του γείτονα να'χει μεταπτυχιακό ενώ εμείς όχι!Δώστου βάρτου λοιπόν σπουδές,ιδρύστε παντού ΑΕΙ-ΤΕΙ να περνάνε όλοι,να πληρώνουν οι γονείς ενώ το παιδί τους δεν κάνει ρε παιδί μου για σπουδές,δε το'χει πώς να το κάνουμε!
    Μετά από χρόνια λοιπόν το παιδί άψητο σχεδόν 30 βγαίνει στην αγορά εργασίας...
    Μα δε γίνεται ρε γαμώτο σε μια αγορά 10.000.000 ανθρώπων να βρουν δουλειά στο αντικείμενό τους τόσοι πτυχιούχοι!Απλά μαθηματικά είναι!

Γι'αυτό έγραψα πριν(λίγο απότομα είναι αλήθεια) ή δικιά σου δουλειά,ή δημόσιο ή έξω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    wiredgr...
    Επιστήμονες ναι.. καταξιωμένοι όμως γίνονται σε δομές του εξωτερικού και σε άλλες χώρες. Εδώ μπορεί να δουλέψουν μέχρι και σε απορρίματα , μιας και δεν βρίσκουν θέση στο επάγγελμα τους, επειδή κάποιος είναι εκεί , έχοντας μπάρμπα στην Κορώνη (βλ. Αξιοκρατία).
    Για το θέμα Παιδεία... ψάχνουμε δικαιολογίες μου φαίνεται.
    Κάποτε λέγαμε για ποιότητα ζωής εν Ελλάδι. Ορίστε μου παρακαλώ τι σημαίνει για εσάς.
    1. Ποιότητα ζωής. Να χρωστάς 2 κάρτες και 3 δάνεια, ενώ δουλεύεις 6/7 μέρες 14 ώρες την ημέρα στην καλύτερη. Αλλά ο φραπέ... φραπέ...
    2. Κοινωνικές υπηρεσίες. Πολύ απλά αν είσαι τυχερός στο Ε.Σ.Υ την σκαπουλάρεις. Αν οχι ... σε κλαίνε οι ρέγγες. Μόνο με ιδιωτική πλέον για περίθαλψη. Για σύνταξη τώρα όσοι είστε σαν και μένα (36) θα σας δώσουν ενα γλυφιτζούρι και δύο χερούλια να σας τα κολήσουν την ώρα που θα είστε ανίκανοι "εργατικά". Άκου σύνταξη....
    3. Παιδεία... δωρεάν παιδεία;.. τι είναι αυτό; Όσοι γονείς εδώ δίνεται λιγότερα απο 3-4000 τον χρόνο σηκώστε το χέρι. Και αυτό μόνο για φροντιστήρια. Γιατί αν πιάσουμε Γλώσσες κτλ.. άστο καλύτερα.
    4. Υποδομές. Μην αρχίσουμε....
    Όσοι ζούν ακόμα στην Ελλάδα της δεκαετίας του 80 , που κατέστρεψε και ουσιαστικά την χώρα , καλό είναι να ξυπνήσουν γιατί θα τους πάρει το ρέμα.
    Ειδικότερα οι Σκανδιναυικές χώρες , ούτε καν πλησιάζονται απο πολύ πιο ανεπτυγμένες χώρες ... οχι απο την Ελλάδα και την "Ελληναράδικη" νοοτροπία μας.
    Όταν ξυπνήσουμε απο την σκέψη οτι είμαστε οι καλύτεροι ίσως τότε αρχίσουμε να παράγουμε και πολιτισμό κατά άτομο και οχι με προσκόληση και αναγωγή μόνο στο παρελθόν μας.
    Υ.Γ. α... και το enduro επιτρέπεται.. αλλά μόνο σε οργανωμένα μονοπάτια και με υποστήρικη κιόλας ακόμα και για νεαρούς του αθλήματος. Δείτε τα τοπικά τους πρωταθλήματα και κλάψτε.
    Ουσιαστικά δεν διαφωνουμε πουθενα. Η μόνη βασική διαφορά είναι οτι εχω την άποψη ότι πρωτα εξασφαλίζεις την επιβίωση και μετά τα όνειρα, και θεωρώ ότι για τα λάθη των επιλογών μου (εχόντας σαν δεδομένο την καθημερινότητα που ζούμε όλοι, και στην στοιχειώδη λογική για να την επεξεργαστώ) είναι μόνο ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Ούτε τις κακούργας κοινωνίας, ούτε του ζωδίου μου, ούτε της μάνας μου που δεν με έκανε με κανένα ζάμπλουτο.

Οσο για την παιδεία συμφωνώ απολύτως, αλλά τελικά έχουμε φτάσει στην υπερβολή χωρίς λόγο. Σε ποια χώρα έχει proficiency στα 13-14-15 το ποσοστό που έχει στην Ελλάδα. Και τελικά πόσο μιλάνε όλοι αυτοί τις γλώσσες που υποτίθεται πως γνωρίζουν και πόσο τους χρειάζοντε πραγματικά πριν τα 23-24. (εκτός αν κάνεις την σωστή κίνηση και στείλεις το παιδί σου να σπουδάσει εξωτερικό - γλυτώνοντας φροντιστήρια κλπ και αποκτώντας επαφή με κουλτούρες και πολιτισμούς)

Και πάλι φυσικά αν αποφασίσεις να σπουδάσεις 10 χρόνια ένα υπερκορεσμένο επάγγελμα και δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, τότε σόρυ αλλά είναι λάθος επιλογή ΣΟΥ.

Το ίδιο και για τις κάρτες και τα δάνεια. Πάντα χρωστάω την μισή αποζιμίωση που θα έπαιρνα αν με απέλυαν και τέλος. Δεν έχω κάρτες. Αγοράζω μόνο αν έχω λεφτά. Το μόνο καινούργιο πράμα που έχω αγοράσει στην ζωή μου είναι 2 μηχανάκια, και οι μόνοι που πραγματικά το χάρηκαν αυτό ήταν αυτοί που τα αγόρασαν απο εμένα.

Οσο για τους πολιτισμούς του παγωμένου βορράς, να σου θυμίσω΄για υποχρεωτικές στειρώσεις "διανοητικά καθυστερημένων"? Για στάση στους πολέμους? Για ρατσιστικές επιθέσεις? Και φυσικά για το ποσοστο των κατόχων πτυχίων ΤΕΙ και ΑΕΙ? (Το τελευταίο αφορά όλο τον δυτικό κόσμο) Για την ζήτηση μέσω πρεσβείας οδοντιάτρων από Ελλάδα, και όχι μόνο, γιατι οι δικοι τους την κάνουν για πιό προσοδοφόρες αγορές?

Και επειδη έχω προσωπική άποψη για Σουηδία, σόρυ αλλα ο μέσος όρος ναι μεν διαβάζει, ακούει και παίζει μουσικές, αθλείται, έχει κοινωνική και οικολογική συνείδηση όσο δεν πάει, αλλά ζουν στην νιρβάνα και την καθημερινή λούπα τους. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω εκεί, και όχι επειδή είμαι ελληνάρας (πραγματικά απέχω πολύ) αλλά επειδή δεν μπορώ την στασιμότητα και την ρουτίνα. (Ουτε για αστείο δεν θεωρώ την Ελλάδα καλύτερο μέρος να μεγαλώνεις παιδιά)

Υποδομές έχουμε για τα πάντα. Το μόνο κακό με αυτές είναι ότι τις διαχειρίζονται και τις λειτουργούν ελληνάρες.

Οσο για τις συντάξεις, ο ελληνικός μέσος όρος είναι απο τους ψηλότερους. Και όσο και αν ακούγεται περίεργο έτσι είναι. Τώρα κάτι ΟΓΑ κλπ, νομίζω ότι αφορούν πλέον λίγους που δεν πλήρωσαν (σχεδόν) ποτέ τους εισφορές και πιστεύουν ότι κάποιος τους χρωστάει. (αν και αυτό σηκώνει πολύ ανάλυση - όσο και περιπτώσεις όπως ΝΑΤ)

Και επίσης, αρνούμε να ακούω ένα παιδί 16 χρονών με γονείς που συμφώνησαν (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - και με ότι συμαίνει αυτό) να αποκτήσει ΚΤΜ, που ζεί σε ένα περιβάλλον Σουηδικό (Τρίκαλα) να είναι παραδομένο. Να είναι προβληματισμένο με το τι επιλογές πρέπει να ακολουθήσει ΟΚ. Παραδομένο ΟΧΙ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η Ελλάδα σαν κράτος υπάρχει 50 χρόνια, και σε τόσο μικρό χρόνο ούτε πολιτισμό κάνεις ούτε κράτος ούτε τίποτα, και το ότι έχουμε εθνική συνέιδηση είναι κατόρθωμα.
    Καλό είναι να θέλουμε να πάμε μπροστά αλλά με πορδές δεν βάφουμε αυγά.
    Οποιος γουστάρει σχολεία και κοινονικές παροχές και διάφορα τέτοια προχωρημένα ας περάσει απο το ΤΑΜΕΙΟ και να καταθέσει το 60% των πραγματικών εισοδημάτων όπως κάνουν στον Βόρειο πόλο αυτοί που ζηλεύετε και μετά να έχει απαιτήσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Η Ελλάδα σαν κράτος υπάρχει 50 χρόνια, και σε τόσο μικρό χρόνο ούτε πολιτισμό κάνεις ούτε κράτος ούτε τίποτα, και το ότι έχουμε εθνική συνέιδηση είναι κατόρθωμα.
    Καλό είναι να θέλουμε να πάμε μπροστά αλλά με πορδές δεν βάφουμε αυγά.
    Οποιος γουστάρει σχολεία και κοινονικές παροχές και διάφορα τέτοια προχωρημένα ας περάσει απο το ΤΑΜΕΙΟ και να καταθέσει το 60% των πραγματικών εισοδημάτων όπως κάνουν στον Βόρειο πόλο αυτοί που ζηλεύετε και μετά να έχει απαιτήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι οι κάτοικοί της δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασής τους.

Ζούμε σε μία φαντασίωση και νομίζουμε ότι περναμε καλά. Δυστυχώς αυτό δεν είναι θέμα πολιτικής βούλησης αλλά εθνικής νοότροπίας. Συνεπώς δεν μπορεί να αλλάξει και πολύ ευκολα.

Από τις απαντήσεις που είδα σε αυτό το thread οι περισσότεροι από εμάς αντί να αντιληφθούμε την κατάστασή μας και να κάνουμε κάτι για να την αλλάξουμε, είμαστε έτοιμοι να την υπερασπιστούμε.

Η ποιότητα ζωής στην χώρα μας δεν έχει καμία σχέση με οποιδήποτε χώρα της Ευρώπης. Είναι κατά πολύ χαμηλώτερη και μπορεί να συγκριθεί μόνο με χώρες των Βαλκανίων. Δυστυχώς έχουμε μάθει να βλεπουμε την μιζέρια μας σαν πλεονεκτημα και να την διαιωνίζουμε.

Και το εκνευριστικό είναι ότι πάντα θα υπάρξει κάποιος που θα πεταχτεί και θα πεί "Ναι αλλά εμείς οι Ελληνες ξέρουμε να περνάμε καλά".
    Είναι αυτό που δεν ξέρουμε καθόλου να κάνουμε. Μια ψευδαίσθηση είναι.

Ο πολιτισμός στην Ελλάδα έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η γνώση το ίδιο. Εισάγουμε πολιτισμό και γνώση αλλά δεν μπορούμε να τα εξελίξουμε. Μόνο τα αναπαράγουμε, άσχημα.

Παλαιό μέλος
    Τι να πρωτοπώ;

Όχι, το κείμενο δεν με ενθουσίασε, είναι ψέμμα και το γράφει κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται.... και φυσικά αντί να κάτσω να μάθω κάτι από αυτόν που είναι καλύτερος σε μένα σε κάτι (βλ. Ευρώπη) θα ψάξω να βρω όλα όσα κάνει στραβά για να δείξω ότι είμαι ανώτερος.......

Το post μου τελείωνει εδώ, όποιος βαριέται ας μη διαβάσει παρακάτω όπου αναλύω γιατί είμαι ανώτερος και περήφανος έλληνας.....

Είμαι ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό.... Είμαι ένας από αυτούς για τους οποίους γράφουν και λένε ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω, αισθάνονται υπερήφανοι και δυο φορές έλληνες.......

Εγώ θα σας πω ότι αισθανομαι δεκάπεντε φορές έλληνας, είμαι πολύ περήφανος και όλη μέρα κλαίω για να γυρίσω πίσω, μάλιστα αποφάσισα να κοιμάμαι λιγότερο για να έχω περισσότερο χρόνο για να κλαίω που ζω εδώ και όχι στον παράδεισο της ελλάδας.....

Εδώ κάνω παρέα μόνο με έλληνες γιατί είναι ανώτεροι από όλους τους άλλους λαούς μιας και είναι υπερήφανοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων...... Για τους ξένους τι να πω....... Μόλις βλέπουν ελληνικό διαβατήριο έρχονται σε οργασμό και μετά ανοίγουν τις αγκαλιές τους και τα πόδια τους για να υποδεχτούν τον έλληνα.... Μερικοί πέφτουν στα τέσερρα και αρχίζουν τις μετάνοιες..... Δύσκολο βέβαια να τους βρεις γιατί οι περισσότεροι είναι μεθυσμένοι ή αυτοκτονούν....

Στο πανεπιστήμιο που σπουδάζω είμαι ο καλύτερος φοιτητής γιατί έχω πολύ καλές βάσεις από την προηγούμενη μου ελληνική σχολή και φυσικά από τα δώδεκα χρόνια στο δημόσιο σχολείο...... Να φανταστείτε είμαι τόσο πολύ προχωρημένος σε γνώσεις που πολλοί καθηγητές μόλις μαθαίνουν ότι είμαι έλληνας καθονται κάτω και αφήνουν εμένα να κάνω το μάθημα.... Η ελληνική σχολή από την οποία αποφοίτησα έχει μεγάλη φήμη παντού...... 49 διαφορετικά πανεπιστήμια του εξωτερικού με παρακαλούσαν αν παρακολουθήσω έστω και ένα μάθημά τους για να έχουν να λένε ότι κάποιος έλληνας τους καταδέχτηκε....... Η εκπαίδευσή μου δείχνει και τον πολιτισμό μου....

Οι ξένοι δεν νιώθουν: έχουν δάση τα οποία δεν τα αξιοποιούν (κάψιμο και χτίσιμο), κρατάνε τα ποταμάκια και τη φύση μέσα στις πόλεις τους (τους τρώνε τα κουνούπια), αφήνουν τις παραλίες τους χωρίς ξαπλώστρες και δυνατή μουσική, οι δρόμοι τους δεν προσφέρουν καμιά συγκίνηση.....

Εμένα ο προ-προ-.........προ-παππούς μου έφτιαξε την ακρόπολη όταν ο αντίστοιχος ξένος προ-προ........προ- παππούς έτρωγε βελανίδια (η βαλανίδια, δεν ξέρω)....... Το τι είμαι τώρα και τι είναι αυτοί δεν έχει σημασία...... Το παρελθόν μετράει.....

Έγω σαν έλληνας είχα τον Τούρκο για τετρακόσια χρόνια και για αυτό δεν πρόκοψα, ενώ ο Γερμανός και ο Ευρωπαίος που καταστράφηκε η χώρα του ολοκληρωτικά δύο φορες από τους πολέμους είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση......

Είναι φανερή η ανωτερότητα μου σαν έλληνας, σε ότι κι αν σκεφτώ....... Για αυτό και εγώ κλαίω όλη μέρα και θέλω να γυρίσω πίσω...... οι ξένοι είναι κακοί και ρατσιστές...... δε με θέλουν γιατί είμαι έλληνας και πετάω τα σκουπίδια μου οπου βρω, φωνάζω όλη μέρα και θέλω να έχω δύο αυτοκίνητα και όχι ένα ποδήλατο, θέλω να αλλάξω τους κανόνες τους με πιο ελληνικούς,ακούω ποιοτική ελληνική μουσική, δουλεύω δεκαπέντε ώρες τη μέρα με τα μισά λεφτά, με αποτέλεσμα να καταστρέφω τα εργατικά δικαιώματά και των υπολοίπων που με κόπο απέκτησαν μέσα στην ίδια τους τη χώρα,............., είμαι έλληνας και με ζηλεύουνε......

Α, και για να μη ξεχάσω: ο Αϊνστάιν έκλεψε από έναν έλληνα, η καλύτερη επιστήμονας στο CERN είναι ελληνίδα, ο τραγουδιστής των κόκκινων καυτερών πιπεριών είναι έλληνας και η λίστα είναι ανεξάντλητη.... είμαστε παντού και εξαπλωνόμαστε σαν αρρώστια........

Αρκετά σας έπρηξα, πάω να κλάψω πάλι γιατί θέλω να γυρίσω πίσω..... ελλάδα σε αγαπώ- κι όποιος πει κακό για μας να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς........

Ζήτω η ελλάδα........ κι όποιος κατάλαβε...... κατάλαβε......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Και εγώ νομίζω οτι πρέπει να δώσουμε κίνητρα σε επιστήμονες απο το εξωτερικό να έρθουν να δουλέψουν στις Ελληνικές βοιομηχανίες μιας και εμείς δεν έχουμε καλή παιδεία ,η μάλλον όχι τόσο καλή όσο απαιτεί η βιομηχανία μας.
    Μου αρέσει που βρίσκουμε την καρδιά του προβλήματος.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    [B]Τι να πρωτοπώ;

γιαυτο τον λογο φιλε μου ιδρυθηκε η φιλομουσος εταιρια στην βιεννη και η φιλικη εταιρια στην οδησσο.εδω κοιταμε να ιδρυσουμε καμια αε μπας και κονομησουμε κανα φραγκακι
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Τι να πρωτοπώ;

Όχι, το κείμενο δεν με ενθουσίασε, είναι ψέμμα και το γράφει κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται.... και φυσικά αντί να κάτσω να μάθω κάτι από αυτόν που είναι καλύτερος σε μένα σε κάτι (βλ. Ευρώπη) θα ψάξω να βρω όλα όσα κάνει στραβά για να δείξω ότι είμαι ανώτερος.......

Το post μου τελείωνει εδώ, όποιος βαριέται ας μη διαβάσει παρακάτω όπου αναλύω γιατί είμαι ανώτερος και περήφανος έλληνας.....

Είμαι ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό.... Είμαι ένας από αυτούς για τους οποίους γράφουν και λένε ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω, αισθάνονται υπερήφανοι και δυο φορές έλληνες.......

Εγώ θα σας πω ότι αισθανομαι δεκάπεντε φορές έλληνας, είμαι πολύ περήφανος και όλη μέρα κλαίω για να γυρίσω πίσω, μάλιστα αποφάσισα να κοιμάμαι λιγότερο για να έχω περισσότερο χρόνο για να κλαίω που ζω εδώ και όχι στον παράδεισο της ελλάδας.....

Εδώ κάνω παρέα μόνο με έλληνες γιατί είναι ανώτεροι από όλους τους άλλους λαούς μιας και είναι υπερήφανοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων...... Για τους ξένους τι να πω....... Μόλις βλέπουν ελληνικό διαβατήριο έρχονται σε οργασμό και μετά ανοίγουν τις αγκαλιές τους και τα πόδια τους για να υποδεχτούν τον έλληνα.... Μερικοί πέφτουν στα τέσερρα και αρχίζουν τις μετάνοιες..... Δύσκολο βέβαια να τους βρεις γιατί οι περισσότεροι είναι μεθυσμένοι ή αυτοκτονούν....

Στο πανεπιστήμιο που σπουδάζω είμαι ο καλύτερος φοιτητής γιατί έχω πολύ καλές βάσεις από την προηγούμενη μου ελληνική σχολή και φυσικά από τα δώδεκα χρόνια στο δημόσιο σχολείο...... Να φανταστείτε είμαι τόσο πολύ προχωρημένος σε γνώσεις που πολλοί καθηγητές μόλις μαθαίνουν ότι είμαι έλληνας καθονται κάτω και αφήνουν εμένα να κάνω το μάθημα.... Η ελληνική σχολή από την οποία αποφοίτησα έχει μεγάλη φήμη παντού...... 49 διαφορετικά πανεπιστήμια του εξωτερικού με παρακαλούσαν αν παρακολουθήσω έστω και ένα μάθημά τους για να έχουν να λένε ότι κάποιος έλληνας τους καταδέχτηκε....... Η εκπαίδευσή μου δείχνει και τον πολιτισμό μου....

Οι ξένοι δεν νιώθουν: έχουν δάση τα οποία δεν τα αξιοποιούν (κάψιμο και χτίσιμο), κρατάνε τα ποταμάκια και τη φύση μέσα στις πόλεις τους (τους τρώνε τα κουνούπια), αφήνουν τις παραλίες τους χωρίς ξαπλώστρες και δυνατή μουσική, οι δρόμοι τους δεν προσφέρουν καμιά συγκίνηση.....

Εμένα ο προ-προ-.........προ-παππούς μου έφτιαξε την ακρόπολη όταν ο αντίστοιχος ξένος προ-προ........προ- παππούς έτρωγε βελανίδια (η βαλανίδια, δεν ξέρω)....... Το τι είμαι τώρα και τι είναι αυτοί δεν έχει σημασία...... Το παρελθόν μετράει.....

Έγω σαν έλληνας είχα τον Τούρκο για τετρακόσια χρόνια και για αυτό δεν πρόκοψα, ενώ ο Γερμανός και ο Ευρωπαίος που καταστράφηκε η χώρα του ολοκληρωτικά δύο φορες από τους πολέμους είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση......

Είναι φανερή η ανωτερότητα μου σαν έλληνας, σε ότι κι αν σκεφτώ....... Για αυτό και εγώ κλαίω όλη μέρα και θέλω να γυρίσω πίσω...... οι ξένοι είναι κακοί και ρατσιστές...... δε με θέλουν γιατί είμαι έλληνας και πετάω τα σκουπίδια μου οπου βρω, φωνάζω όλη μέρα και θέλω να έχω δύο αυτοκίνητα και όχι ένα ποδήλατο, θέλω να αλλάξω τους κανόνες τους με πιο ελληνικούς,ακούω ποιοτική ελληνική μουσική, δουλεύω δεκαπέντε ώρες τη μέρα με τα μισά λεφτά, με αποτέλεσμα να καταστρέφω τα εργατικά δικαιώματά και των υπολοίπων που με κόπο απέκτησαν μέσα στην ίδια τους τη χώρα,............., είμαι έλληνας και με ζηλεύουνε......

Α, και για να μη ξεχάσω: ο Αϊνστάιν έκλεψε από έναν έλληνα, η καλύτερη επιστήμονας στο CERN είναι ελληνίδα, ο τραγουδιστής των κόκκινων καυτερών πιπεριών είναι έλληνας και η λίστα είναι ανεξάντλητη.... είμαστε παντού και εξαπλωνόμαστε σαν αρρώστια........

Αρκετά σας έπρηξα, πάω να κλάψω πάλι γιατί θέλω να γυρίσω πίσω..... ελλάδα σε αγαπώ- κι όποιος πει κακό για μας να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς........

Ζήτω η ελλάδα........ κι όποιος κατάλαβε...... κατάλαβε......

χωρις ιχνος ειρωνιας total

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Είμαι ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό....
    ωραιος, πολυ ωραιος

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο δικιο εχουν....
    από fantacid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2008, 14:59
  2. Πόσο δίκιο είχατε...
    από Alx 84 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 00:21
  3. Ποσο σας έχει στοιχίσει η αγαπη σας εώς τώρα (χοντρικά)
    από MikeZ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 11:48
  4. Πόσο έχει το Ducati
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 11:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας