Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Παπούς vs Μπετονιέρας

Παπούς vs Μπετονιέρας

Καλύβες Χανίων, περί ώρας 11 προ μεσημβρίας.
    Μπετονιέρα στρίβει αργά ερχόμενη από Τσιβαρά μέσα από Καλύβες για να "πιάσει" στο δρόμο που βγάζει έξω από το χωριό και περνά μπροστά από τις μάντρες του χωριού. Και ενώ ο οδηγός κάνει μπρός πίσω μανούβρες γιατί δε χωράει το βαρύ όχημα να πάρει όλη τη στροφή, μπάρμπας ετών ογδονταφεύγα μετά της συζύγου ερχόμενος από το δρόμο που ήθελε να μπει η μπετονιέρα και ευτυχώς με λίγα χλμ πάει και σκάει πάνω στα πίσω ελαστικά της μπετονιέρας.
    Φωνές-κακό από τον οδηγό του βαρύ οχήματος στον παπού.
    Κουφός (και προφανώς στραβός) αυτός βάζει όπισθεν, πατάει τέρμα γκάζι και αφήνει απομόνωση και σκάει με το χιλιομπαρουλιασμένο φορτηγάκι του στο δυσμοιρο Corolla που ήτανε πίσω του. Φωνές-κακό από τον οδηγό του Corolla. Ξαναβάζει πρώτη ο παπούς, τέρμα γκάζι, αφήνει απομόνωση και το τάρταλο απογειώνεται και σκάει ξανά στα πίσω λάστιχα της μπετονιέρας.
    Οι φωνές και οι χειρονομείες ανάμικτα με τα γέλια των κατοίκων και των περαστικών αναγκάζουν τον κάθιδρο παπού (επιτέλους) να σταματήσει το κινούμενο θέατρο σκιών.
    Ήμουνα με το μηχανάκι πίσω από το Corolla και κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να το προσπέρναγα λίγο πριν τη διασταύρωση που έγινε το σκηνικό.
    Έ ρε τι κυκλοφορεί στους δρόμους...
    Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έ ρε τι κυκλοφορεί στους δρόμους...

μπας και το δει και ο κηδείας μήπως γλυτώσουμε κανένα παλικάρι..

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Ερωτηση: Ποτε στο δια...λο παιρνουν τα διπλωματα απο τους εκαστοτε παππουδες-γιαγιαδες-φονιαδες ??????ποτε θα σταματησει αυτο???

ΕΛΕΟΣ και γω εχω παππου αλλα του το κοψαμε το σπορ εδω και πολυ πολυ καιρο και για αυτον και για αυτους που θα κυκλοφορουν γυρω του....

Η αστηνομια δεν κανει κατι εκει η τροχαια εστω ???δεν υπαρχει κανενας νομος????

Και μην μου πειτε για την περιθοριοποιηση των ανθρωπων στην τριτη ηλικια.......γιατι υπαρχουν αλλα πραγματα να ασχοληθουν αν θελουν
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
    Ερωτηση: Ποτε στο δια...λο παιρνουν τα διπλωματα απο τους εκαστοτε παππουδες-γιαγιαδες-φονιαδες ??????ποτε θα σταματησει αυτο???
    Ανανεωνουν τα διπλωματα τους...85χρονος τρακαρε,εγκληματισε,πριν 40 μερες ενα γνωστο μου 23 χρονων...Το παιδι ειναι ακομα εντατικη...Ο 85χρονος ανανεωσε το διπλωμα του πριν 2 χρονια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw

Η αστηνομια δεν κανει κατι εκει η τροχαια εστω ???δεν υπαρχει κανενας νομος????

Εχεις παει κρητη?

Πως δεν κανουν....γραφουν τσι τουριστες και τσι αθηναιοι....

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ανανεωνουν τα διπλωματα τους...85χρονος τρακαρε,εγκληματισε,πριν 40 μερες ενα γνωστο μου 23 χρονων...Το παιδι ειναι ακομα εντατικη...Ο 85χρονος ανανεωσε το διπλωμα του πριν 2 χρονια...

Μα καλα αυτοι που τους το ανανεωνουν ειναι τρελοι η απλα περνουν και αυτοι την μιζα τους??????κανα τεστ αντανακλαστικων η εστω ακοης και ορασης δεν περνανε????

Μα τι λεω ?????????που ζω σε αλλη χωρα????
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

την τρελα μου μεσα... κ εγω εχω παθει νηλες απο παππουδες.φταινε αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα.σκοινι κ σαπουνι ρε π@@στη μου σε ολους.
    ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 65.ΤΕΛΟΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    την τρελα μου μεσα... κ εγω εχω παθει νηλες απο παππουδες.φταινε αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα.σκοινι κ σαπουνι ρε π@@στη μου σε ολους.
    Σε παραφραση του "Οσο υπάρχουν ανθρωποι"

"Οσο υπάρχει η μίζα"(οχι η ηλεκτρικη...η...άλλη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg

Εσυ και γω και αρκετοι καλα τα λεμε και συμφωνουμε αλλα δεν γινεται κατι και δυστηχως δεν βλεπω να αλλαζει.....αν και αμα γινοταν αυτο θα ειχαμε λιγοτερα ατυχηματα

μονο και μονο που ειμαστε σε μια χωρα υπερηλικων αν τους βγαζαμε απο τους δρομους αναγκαστικα θα ειμασταν λιγοτεροι οδηγοι λιγοτερα αμαξια....
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

φαυλος κυκλος ειναι κ εδω.ολα για το χρημα.γιατι σιγουρα ολοι αυτοι οι αναλυτες/τροχαοι/ασφαλιστες κ λοιποι ξερολες εχουν στοιχεια που δειχνουν τον αριθμο των τροχαιων απο ατομα μεγαλης ηλικιας αλλα δεν κανουν τιποτα διοτι θα χασουν απο τα ασφαλιστρα/τελη/φορους.

Απλα Ε Λ Ε Ο Σ
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αν περιμενουμε απο το κρατος χαιρετα μου...

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις φταιμε και οι ιδιοι...

Να παει προσωπικα εμενα ο πατερας μου 70- 80 χρονων,να μην ακουει να μην βλεπει κλπ κλπ...
    κλειδια και αυτοκινητο δεν θα βλεπει που να χτυπαει τον κωλο του κατω...

Και στην τελικη καλυτερα να μην μου μιλαει...παρα να τρεχω για παρτη του αν βαλει κανα σβουρο απο κατω η δεν ξερω και γω τι...

ΕΛΕΟΣ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 141414141414414!!!!!!!!!!
    δεν θελει κ πολυ να σε στειλει αδιαβαστο ενας απο αυτους.

Υ.Γ κ μια ρητορικη ερωτηση..
    αραγε εχει τυχει σε καποιον απο εκεινους που ανανεωνουν τα διπλωματα να χασει το παιδι του απο παππου 80+?τι θα εκανε μετα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Να παει προσωπικα εμενα ο πατερας μου 70- 80 χρονων,να μην ακουει να μην βλεπει κλπ κλπ...

Και στην τελικη καλυτερα να μην μου μιλαει...παρα να τρεχω για παρτη του αν βαλει κανα σβουρο απο κατω η δεν ξερω και γω τι...
    +650

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

+1000 Αλλα δεν το κανουν ολοι.........γιατι βολευονται στο οτι αυτοεξηπηρετουνται οι μεγαλοι ανθρωποι και ετσι δεν τους το κοβουν γιατι θα πρεπει να τρεχουν για τις δουλειες τους τα παιδια τους και εκει παμε σε αλλο μεγαλο θεμα........
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100