http://www.youtube.com/watch?v=m7gsE...eature=relatedψυχοπαθής ρε..
http://www.youtube.com/watch?v=m7gsE...eature=relatedψυχοπαθής ρε..
τοχει ανετα![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
:rotflmao:
:rotflmao:
1. Το mourAtos οριακά χωράει.
2. Και το marbella από πίσω και το μπροστινό αυτοκίνητο έχουν παρκάρει υπερβολικά κοντά σε σήμα του ΚΟΚ.
3. Δεν είναι απαραίτητα κακή οδηγός, μάλλον μπλοκαρισμένη ή κανένας δεν της έδειξε πως γίνεται το παρκάρισμα ή της μάθανε με βάση το αυτοκίνητο της πως να παρκάρει σε συγκεκριμένα σημεία.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
αυτο ακριβως το εχω δει κατω απο το σπίτι μου απο την πλεον ηλιθια γκομενα ever!!!!!!
Ειχε μαζευτει ολη η γειτονια στα μπαλκονια και γελαγε κι εκεινη μας εκανε και κυρηγμα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βασικη διαφορα! Αυτη στο βιντεο ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..., ενω η "δικια" μας, χωραγαν +2 van!
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
2. Και το marbella από πίσω και το μπροστινό αυτοκίνητο έχουν παρκάρει υπερβολικά κοντά σε σήμα του ΚΟΚ.
3. Δεν είναι απαραίτητα κακή οδηγός, μάλλον μπλοκαρισμένη ή κανένας δεν της έδειξε πως γίνεται το παρκάρισμα ή της μάθανε με βάση το αυτοκίνητο της πως να παρκάρει σε συγκεκριμένα σημεία.Το ενδεχόμενο.. λέω εγώ τώρα.. να δοκιμάσει την τύχη της λίγο παρακάτω?? :rotflmao:
ρε φιλε στην Napoli ειναι....λες εκει να τηρουν το ΚΟΚ με ευλαβια????και εκει ΔΕΝ χωραγε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
3. Δεν είναι απαραίτητα κακή οδηγός, μάλλον μπλοκαρισμένη ή κανένας δεν της έδειξε πως γίνεται το παρκάρισμα ή της μάθανε με βάση το αυτοκίνητο της πως να παρκάρει σε συγκεκριμένα σημεία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΥΤΗ δεν χωράει με τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
στο βιντεο ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
η θέση είναι οριακή, αλλά ο δρόμος είναι πλατύς και έχει άνεση για μανούβρες. Απλά αυτή δεν ξέρει τί να κάνει ...
πάντως ειχε υπομονή η κοπέλα.
επί 4 ολόκληρα λεπτά προσπαθεί....![]()
![]()
![]()
εγώ θα την είχα κάνει στο λεπτό![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρά χωράειΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βασικη διαφορα! Αυτη στο βιντεο ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..., ενω η "δικια" μας, χωραγαν +2 van!
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά άμα ξεκινάει να στρίβει από την κολώνα της άστα να πάνε
ρε παιδια, δεν χωραει λεμε εκει, μη μου το παιζετε ολοι πιλοταρες τωρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχάστε το. Απλά δε χωρά. Στο σημείο που φαίνεται πως θα χώραγε οριακά, έχει καβαλήσει το πίσω.
(και έχει αρχίσει να ξηλώνει και το μπροστά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ξεχάστε το. Απλά δε χωρά. Στο σημείο που φαίνεται πως θα χώραγε οριακά, έχει καβαλήσει το πίσω.
Μιλα κι εσυ που εισαι επαγγελματιας! Εμενα δε με ακουνε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νωρίτερα είχε δει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=REpXf...eature=related
![]()
![]()