συμφωνώντας με το σκεπτικό σου και προσπαθώντας να συμπληρώσω.,Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ότι είπαν οι hymador και οι υπόλοιποι ... ΑΝ... ΑΝ... ο τύπος όντως βγήκε με ύφος καρδιναλίων και δήθεν και καλά είσαι τώρα και πάω να φύγω. Αν ισχύουν αυτά ... οχι μόνο ξαπλώνεις κάτω, αλλά του λές οτι στο τέλος έχασες και μεροκάματο, και φταίει η πτώση.
Το ΑΝ το βάζω γιατί δεν ήμουν μπροστά για να κρίνω.. Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που σε χτυπάει και σε ρίχνει , και θεωρεί ο θιγμένος οτι τραυματίστηκε ή δεν νιώθει καλά... ή στην τελική έκλασε στραβά , πρέπει να έρθει ΤΟΤΑ και να γίνει αναφορά τροχαίου.
Το οτι είναι δικηγόρος, δικαστής, αστυνομικός κτλ.. δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Γιατί την επόμενη που μπορεί να τον πάρεις τηλέφωνο να σου φτιάξει το scooter αφού καλή τη πίστη τον άφησες να φύγει, θα σου πεί είμαι δικηγόρος και πήγαινε δικαστικά.
Καλά του έκανες λοιπόν φίλε μου... άλλη φορά αν βιάζεται να φεύγει νωρίτερα απο εκεί που είναι για να προλαβαίνει και οχι όποιον πάρουμε σβάρνα στον δρόμο για να προλάβουμε... τι λέμε τώρα;
΄Και όντως απορώ και εγώ με ποιο σκεπτικό οι προηγούμενοι είπαν πως κακώς έπραξε ο φίλος..
ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.. και λίγα έκανε.. Πάντα όμως με το ΑΝ ... αν ισχύει η στάση του τύπου.
Gandalf
Αν βλέπεις οτι ειναι πρόθεση του άλλου να σε "γράψει στα @@ "
ναί!!
ξάπλα κάτω και θυμήσου και το κτύπημα στο καλάμι που έπαθες στα 10.
το τρακάρισμα φταίει για τα πάντα
ΑΝ ΔΕΝ είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ετσι, και η στάση του "δικηγοράκου" ΔΕΝ ηταν τοοοσο εριστική στα μάτια των επαναστατημένων υπερασπιστών την νομιμότητας, ειναι λάθος, το να μην φέρεις την τροχαία το ΤΟΤΑ ή τα ΕΚΑΜ??
δλδ, αν κάποιος εχει ενα ατύχημα και δεν προκύψουν ζημιές, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΗ τα "βρεί" πολιτισμένα και να λήξει το συμβάν με ενα "γεια", ώστε να μην καταστρέψουμε την μέρα μας??
χαλαρώστε ρε παιδιά
Ναι, υπάρχουν οι καφροι, που θα μας σκότωναν για να κερδίσουν 2δευτερα,
αλλά, υπάρχουν και αυτοί, που δεν θέλουν το κακό μας, και από απλή απροσεξία (ΟΛΟΙ το παθαίνουμε κάποτε) μας χτυπάνε.
Ας προσέχουμε σαν να μην φαινόμαστε (ΑΟΡΑΤΟΙ δλδ) και μην τους σταυρώσουμε όλους σωρηδόν.