Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Ο δικηγορακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ότι είπαν οι hymador και οι υπόλοιποι ... ΑΝ... ΑΝ... ο τύπος όντως βγήκε με ύφος καρδιναλίων και δήθεν και καλά είσαι τώρα και πάω να φύγω. Αν ισχύουν αυτά ... οχι μόνο ξαπλώνεις κάτω, αλλά του λές οτι στο τέλος έχασες και μεροκάματο, και φταίει η πτώση.

Το ΑΝ το βάζω γιατί δεν ήμουν μπροστά για να κρίνω.. Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που σε χτυπάει και σε ρίχνει , και θεωρεί ο θιγμένος οτι τραυματίστηκε ή δεν νιώθει καλά... ή στην τελική έκλασε στραβά , πρέπει να έρθει ΤΟΤΑ και να γίνει αναφορά τροχαίου.

Το οτι είναι δικηγόρος, δικαστής, αστυνομικός κτλ.. δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Γιατί την επόμενη που μπορεί να τον πάρεις τηλέφωνο να σου φτιάξει το scooter αφού καλή τη πίστη τον άφησες να φύγει, θα σου πεί είμαι δικηγόρος και πήγαινε δικαστικά.

Καλά του έκανες λοιπόν φίλε μου... άλλη φορά αν βιάζεται να φεύγει νωρίτερα απο εκεί που είναι για να προλαβαίνει και οχι όποιον πάρουμε σβάρνα στον δρόμο για να προλάβουμε... τι λέμε τώρα;

΄Και όντως απορώ και εγώ με ποιο σκεπτικό οι προηγούμενοι είπαν πως κακώς έπραξε ο φίλος..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.. και λίγα έκανε.. Πάντα όμως με το ΑΝ ... αν ισχύει η στάση του τύπου.

Gandalf
    συμφωνώντας με το σκεπτικό σου και προσπαθώντας να συμπληρώσω.,
    Αν βλέπεις οτι ειναι πρόθεση του άλλου να σε "γράψει στα @@ "
    ναί!!
    ξάπλα κάτω και θυμήσου και το κτύπημα στο καλάμι που έπαθες στα 10.
    το τρακάρισμα φταίει για τα πάντα

ΑΝ ΔΕΝ είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ετσι, και η στάση του "δικηγοράκου" ΔΕΝ ηταν τοοοσο εριστική στα μάτια των επαναστατημένων υπερασπιστών την νομιμότητας, ειναι λάθος, το να μην φέρεις την τροχαία το ΤΟΤΑ ή τα ΕΚΑΜ??

δλδ, αν κάποιος εχει ενα ατύχημα και δεν προκύψουν ζημιές, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΗ τα "βρεί" πολιτισμένα και να λήξει το συμβάν με ενα "γεια", ώστε να μην καταστρέψουμε την μέρα μας??

χαλαρώστε ρε παιδιά
    Ναι, υπάρχουν οι καφροι, που θα μας σκότωναν για να κερδίσουν 2δευτερα,
    αλλά, υπάρχουν και αυτοί, που δεν θέλουν το κακό μας, και από απλή απροσεξία (ΟΛΟΙ το παθαίνουμε κάποτε) μας χτυπάνε.
    Ας προσέχουμε σαν να μην φαινόμαστε (ΑΟΡΑΤΟΙ δλδ) και μην τους σταυρώσουμε όλους σωρηδόν.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Δικηγόρος... μάρκας Μερσεντές παρακαλώ
    Για άλλη μια κι εσύ κάνεις το λάθος που εξ' αρχής με έκανε να κατακρίνω το ποστάκι.

1. Τι σημασία έχει αν είναι στρατιωτικός, δικηγόρος, στρουμφ κλπ;
    Κάτι που αναφέρθηκε για πλάκα σχετικά με τον οικοδόμο, εάν κατέβαινε κανα κτήνος σαν το Χαλ Χόγκαν θα το έπαιζε ή θα φερόταν str8, δηλαδή έχω δεν έχω πρόβλημα, απολογισμός ζημιών αν υπάρχουν κλπ.
    Πρόσεχε όμως. Δεν παίρνω το μέρος του δικηγόρου ούτε εκτιμώ το να δηλώσει οτι είναι δικηγόρος, να τον ψαρώσει πήγε αναφερόμενος στην ιδιότητα του.

2. Γιατί τέτοια αναφορά στο μερσεντές; Ξαναγράφω αν ήταν μπλόύμπερντ θα του τη χάριζε, ή θα αναφερόταν εκτενώς; Εγώ δε νομίζω καν ν' ανέφερε τη μάρκα.
    Κακά τα ψέματα ας το παραδεχτούμε. Αλλιώς αντιδρά σε πιθανό συμβάν όταν ακούει πως εμπλέκεται και ένα μερσεντές, μπεμβε, άουντι. Όπως τελείως διαφορετικά σκέφτεται κάποιος όταν ακούει για ατύχημα ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα απ' οτι θα σκεφτόταν αν το δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα ήταν μηχανή κι εννοείται πως αυτός που ακούει για το συμβάν είναι άσχετος με τις μηχανές.

Ακόμα κι αν πηγαίνει κάποιος ήσυχος στη μεσαία λωρίδα σε ΕΟ και πάει ένα κουτί και τον τσακίσει θα βρεθούν κι εκείνοι που θα σκεφτούν ''αφού όλοι οι μηχανάκηδες τρέχουν σαν παλαβοί, τί να κάνει κι ο άνθρωπος με το αυτοκίνητο, δε θα πρόλαβε'' και πολλές παρόμοιες καταστασούλες.

3. Κατέκρινα επίσης τις καρικατούρες και τα σκέρτσα. Η αντίδραση είναι (με διάφορες εννοείται παραλλαγές) :

α) επιδεικτικά ή μη γράφεις ή φωτογραφίζεις με το κινητό την πινακίδα.

β) Τηλεφωνείς στην τροχαία

γ) ΔΕΝ χρειάζεται να κουβεντιάσεις με τον άλλο εμπλεκόμενο στο συμβάν. Γιατί ; 7/10 θα καταλήξει σε μπουνίδι και βρισιές άρα η φιλική δήλωση πάει περίπατο. Αν ο άλλος είναι συζητήσιμος και δεν έχει υφάκι (τον βλέπεις με το που βγαίνει από το αυτοκίνητο) μπορείς να συζητήσεις.

4. Στο περιστατικό που θεωρώ καλόπιστα οτι έγινε έτσι υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

α. Να τσαντιστείς και το καλύτερο είναι να το βουλώσεις και να κάνεις οτι αναφέρω στο 3. γιατί αλλιώς θα καταλήξει άσκημα.

β. Εννοείται οτι και να μην έχεις τσαντιστεί απλά να έχεις σοκαριστεί και μόνο ακούγοντας τη φράση αυτή ''είμαι δικηγόρος'' κλπ κλπ μπορείς και είναι λογικό να γίνεις πυρ και μανία. Αλλά δεν χρειάζονται σκέρτσα του τύπου σωριάζομαι δήθεν (άλλο αν είναι αληθινό).
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Ο δικηγορακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από easy
    γεια σας παιδια να μια ιστορια κ απο μενα.πηγαινοντας με το σκουτερακι της δουλειας απο λεωφορο(ο θεος να την κανει)γαλατσιου να αγορασω κατι ανταλακτικα κ ενω πηγαινοντας στο δικο μου ρευμα κανονικα να μια μερσεντες διπλα με προσπερασε τοσο κοντα που ο καθρεπτης του βρηκε στο αριστερο μου χερι κ με το αποτομο εφαγα σαβουρα.σταματαει η κινηση βγαινει οτυπος απο το αμαξι(εγω σηκωθηκα αμεσως μια που δεν ειχα χτυπησει)και μου λεει.φιλε ειμαι δικηγορος κ βιαζομαι να παω στο δικαστηριο απο οτι βλεπω δε χτυπησες.μολις το ακουσα αυτο χτυπησα κοκκινα.(ε οχι ρε π00στη δε θα φυγεις ετσι λεω απο μεσα μου).χωρις να του μιλησω ξαπλωνω κατω στην ασφαλτο.
    -τι επαθες?
    -χτυπησα κ θελω να ερθει αστυνομια κ ασθενοφορο
    -μα πριν λιγο ησουν ορθιος
    -τι να σου πω αν θες φυγε μιας που βιαζεσε.αλλα μαρτυρες κ πινακιδες εγω εχω.
    να μη τα πολυλογω ακολουθησε απολαυστικος διαλογος το σκουτερακι εγινε αστραφτερο κ τη δικη εχασε αφου τον κρατησα πανω απο μια ωρα.
    τελικά ρε φίλε χτύπησες ;;
    έπαθε τίποτα η μηχανή ;;
    ή επειδή έπεσες στον συνδυασμό δικηγόρος + μερσεντές είπες να βγάλεις το άχτι σου;;

Νέο μέλος
    γρατζουνιες μονο αλλα θα διναμε ακομη κ τα χερια κ θα πηγαιναμε ο καθενας στη δουλεια του αν ψιλοενδιαφεροταν.πχ φιλε χτυπησες να σε παω σε γιατρο κλπ.το πισω αμαξι οσο ημουν ξαπλα σταματησε στα 2 μετρα πριν με βαλει απο κατω.ενας 80χρονος που κανονικα δεν θα επρεπε να βρισκετε καν στο δρομο σου λεει βιαζομαι για να παω στη δουλεια μου μια χαρα εισαι παρε το κινητο μου να το κανονισουμε αργοτερα.τι να λεμε ρε παιδες ο καθενας εχει τον δικο του τροπο αντιδρασης αλλα δε πιστευω οτι κανενας απο εσας θα παρεμεινε ψυχραιμος.
    ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

1. Τι σημασία έχει αν είναι στρατιωτικός, δικηγόρος, στρουμφ κλπ;
    kaμία απολύτως

αυτό που κατακρίνουμε είναι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

"α, μάλιστα, βλέπω δεν χτύπησες, ξέρεις βιάζομαι, οπότε... άντε γειά..."

βέβαια, αν εσύ πιστεύεις πως αυτή η ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ να κάνει με το ότι ο τύπος είναι δικηγόρος και μάλιστα "πιασμένος", και συνεπώς έχει καβαλήσει ένα άλφα καλάμι, τότε...

Παλαιό μέλος
    καλα πραγματικα δεν πιστευω οτι διαβαζω τετοιες δηλωσεις σε σελιδα για μοτοσυκλετιστες....
    μηπως πηρατε την μηχανη για μεσο αναψυχης ρε παιδια ?? αφου εχουμε το αμαξακι μας δηλαδη ,και μας περισσευει και κανα φραγκο ας παρουμε και μια μηχανη να πουλαμε μουρη??
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??
    εσεις δηλαδη τι θα κανατε ?? οχι ενταξει μπαρμπα μιας και δεν χτυπησα τραβστην δουλεια σου και την επομενη περνα κιολας απο πανω μου αμα βιαζεσαι!!!!
    οσοι απο εμας ολους βρισκονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο δρομο και οχι εκ περιτροπης μονο για την τσαρκα τους κυριακη πρωι με 5-6φιλαρακια ,αλλα ισως ακομα και αυτοι ,ξερουμε οτι για τους οδηγους των κουτιων ειμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ .απλα δεν υπαρχουμε ειμαστε ενοχλητικα αντικειμενα στον δρομο που απλως τους εμποδιζουν να κανουν σφηνες εκει που ετσι και αλλιως δεν χωρανε .λιγες φορες σας εχει κοψει την χολη οδηγος κουτιου γιατι περναει το στπ αερα πατερα ενω σε βλεπει να ερχεσαι?? λιγες φορες εχετε κανει κακακια σας γιατι νομιζουν οτι οδηγαν παπι και χωρανε παντου και κανουν τις πιο απιθανες σφηνες παραβλεποντας παντα την μηχανη στο δρομο τους??
    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΕ .ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .
    αν δηλαδη αυτος ο δικηγορος μετα ελεγε α δεν φταιω σε τιποτα τοτε τι θα του λεγατε ρε σεις μαγκες μηχανοβιοι?? οτι ηταν χαζος που δεν εκανε δηλωση δεν φωναξε αστυνομια κτλ??
    συνερθετε ρε και σκεφτειτε λιγο τι συμβαινει στον δρομο με την μηχανη ,οσοι φυσικα απο σας ξερετε γιατι δεν το κοβω για ολους απο τις απαντησεις ,και τι θα κανατε εσεις στη θεση του παιδιου και μετα μιληστε .ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!
    ΕΥΓΕ ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δηλαδή όποιος διαφωνεί έχει τη μηχανή για αναψυχή; Για χαλάρωσε λίγο. Άποψη μου : ΟΧΙ δεν του έκανε καλά. ΤΟΤΑ και πινακίδα αυτά έπρεπε να κάνει. Για μενα η συμπεριφορά ήταν ανήθικη. Ορθά κοφτά. Και του δικηγόρου ανήθικη τη θεωρώ. Πολύ πιο αξιοπρεπές θεωρώ να τον πλακώσεις στα μπουκέτα παρά όλο αυτό το θέατρο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Άποψη μου : ΟΧΙ δεν του έκανε καλά. ΤΟΤΑ και πινακίδα αυτά έπρεπε να κάνει.
    δηλαδή αυτά ακριβώς που ο αβοκάντος ήθελε να ΑΠΟΦΥΓΕΙ

μάλιστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
    καλα πραγματικα δεν πιστευω οτι διαβαζω τετοιες δηλωσεις σε σελιδα για μοτοσυκλετιστες....
    μηπως πηρατε την μηχανη για μεσο αναψυχης ρε παιδια ?? αφου εχουμε το αμαξακι μας δηλαδη ,και μας περισσευει και κανα φραγκο ας παρουμε και μια μηχανη να πουλαμε μουρη??
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??
    δηλαδή τί είναι οι μοτοσυκλετιστές;;
    άλλη κατηγόρια ανθρώπων;;
    έχω βαρεθεί πια αυτή την -ηλίθια- κατηγοριοποίηση - γκετοποίηση: "μοτοσυκλετιστής", "μηχανόβιος", "κουτάκιας" ...
    έχουμε κανά πόλεμο και δεν το κατάλαβα;;
    ή μήπως οδηγάς μόνο μηχανή;;
    ή μήπως (αν σήμερα δεν οδηγείς αυτοκίνητο) δεν θα οδηγήσεις ποτέ στο μέλλον;;
    δηλαδή εγώ που οδηγώ και μηχανή και αυτοκίνητο (και πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ μέσα) τη μια στιγμή είμαι "μοτοσυκλετιστής" και την άλλη "κουτάκιας";;
    και αν κάποια στιγμή οδηγώντας το αυτοκίνητο κάνω καμιά μαλακία (ως "κουτάκιας") και χτυπήσω έναν "μοτοσυκλετιστή" τί θα πρέπει να γίνει;; να με στήσετε στο απόσπασμα;;
    ή μήπως επειδή θα είμαι και "μοτοσυκλετιστής" θα μου φερθείτε με ... ευγένεια;;
    η συμπεριφορά, ο τρόπος οδήγησης, η αντίδραση του οδηγού (μηχανής ή αυτοκινήτου) σε περίπτωση ατυχήματος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το μέσο που οδηγεί, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο το μυαλό που κουβαλά.

εσεις δηλαδη τι θα κανατε ?? οχι ενταξει μπαρμπα μιας και δεν χτυπησα τραβστην δουλεια σου και την επομενη περνα κιολας απο πανω μου αμα βιαζεσαι!!!!
    εγώ θα του έλεγα να κάτσει ένα λεπτό να δούμε αν υπάρχει ζημιά και αν δεν υπήρχε θα του έλεγα να φύγει. Αν υπήρχε είτε θα υπογράφαμε φιλική δήλωση ή θα του έλεγα να περιμένουμε την αστυνομία.
    Η πρώτη μου αντίδραση ομως ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΑΤΡΟ όπως ο "μοτοσυκλετιστής" της ιστορίας.

οσοι απο εμας ολους βρισκονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο δρομο και οχι εκ περιτροπης μονο για την τσαρκα τους κυριακη πρωι με 5-6φιλαρακια ,αλλα ισως ακομα και αυτοι ,ξερουμε οτι για τους οδηγους των κουτιων ειμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ .απλα δεν υπαρχουμε ειμαστε ενοχλητικα αντικειμενα στον δρομο που απλως τους εμποδιζουν να κανουν σφηνες εκει που ετσι και αλλιως δεν χωρανε .λιγες φορες σας εχει κοψει την χολη οδηγος κουτιου γιατι περναει το στπ αερα πατερα ενω σε βλεπει να ερχεσαι?? λιγες φορες εχετε κανει κακακια σας γιατι νομιζουν οτι οδηγαν παπι και χωρανε παντου και κανουν τις πιο απιθανες σφηνες παραβλεποντας παντα την μηχανη στο δρομο τους??
    ενώ οι σφήνες είναι νόμιμες;
    ενώ δεν σου έχει τύχει ποτέ να κοπεί η χολή σας επειδή ένας "συνάδελφος" πέρασε το στοπ αέρα πατέρα ενώ σε βλέπει να έρχεσαι;
    ενώ δεν έχει κανει ποτέ σου κακακια σου γιατι ένας "συνάδελφος" χώθηκε μπροστά σου απο το πουθενά την ώρα που και εσύ κάνει σφήνα;
    ενώ εσύ και δεν έχεις τρομάξει ποτέ αυτοκίνητο εμφανιζόμενος απο το πουθενά δίπλα του ή μπροστά του;

Ειμαι απ τους πρωτους που κατεκρινα τον θεατρινο συμφορουμιτη γιατι ολη του η περιγραφη, μου εβγαζε κομπλεξιλικι και κουτοπονηρια.
    Ειμαι καμια σαρανταρια χρονων και οδηγο μηχανακια απο τα 12.
    Ολες μου οι δουλειες τις μερας, ειχανε σχεση με οδηγηση στο κεντρο της Αθηνας και εχω ζησει ολα τα περιστατικα που θα μπορουσαν να συμβουν εκτος απο τον διαμελισμο και τον προσωπικο μου θανατο.
    Οι κυκλοφοριακες διαφορες λυνοντε, η με μπουνιδια η με μπινελικια η και με τα δυο, η με αστυνομια η με διαλογο και φιλοτιμο και απ τις δυο πλευρες.
    Το θεατρο ειναι για τα λαμογια και οποιος παιζει θεατρο λογικα κρυβει και τεραστιο μεριδιο ευθυνης που παει να το καλυψει, γι αυτο και το παιζει.
    Επισης η περιγραφη ιδιοτητας ακριβου αυτοκινητου κλπ. μου δειχνουν ζηλια και η ολη περιγραφη βασιζετε στο να στρεψει την κοινη γνωμη ο συμφορουμιτης στο οτι ειναι καλο παιδι και Ξανθοπουλος και μεροκαματιαρης και ο αλλος ειναι ο κακος μεγαλοδικηγορος που παιζει παιχνιδια εξουσιας εις βαρος.
    Ετσι λοιπον αφου παιζει τ θεατρο του απο λεζαντα μεγαλοδικηγορος γινετε δικηγορακος.
    Επιμενω λοιπον οτι το φιλοτιμο ειναι ωραιο πραγμα και οτι σιγουρα αυτο θα το βρει μπροστα του ο φιλος, αν και δεν του το ευχομε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas

Οι κυκλοφοριακες διαφορες λυνοντε, η με μπουνιδια η με μπινελικια η και με τα δυο,
    ενδιαφέρουσα άποψη

αν θυμάμαι καλά από άλλη κουβέντα είσαι ντουλάπας, άρα έχει κάποια λογική για σένα αυτή η προσέγγιση

Οι κυκλοφοριακες διαφορες λυνοντε, η με μπουνιδια η με μπινελικια η και με τα δυο, η με αστυνομια η με διαλογο και φιλοτιμο και απ τις δυο πλευρες.
    σε όποιο φόρουμ κι αν μπω, βλέπω να συγκλίνουν όλοι στο ίδιο "ΠΑΝΤΑ καλούμε τοτα", κάτι που τον δικηγόρο δεν τον βόλευε, ήταν "βιαστικός" βλέπεις...

Το θεατρο ειναι για τα λαμογια και οποιος παιζει θεατρο λογικα κρυβει και τεραστιο μεριδιο ευθυνης που παει να το καλυψει, γι αυτο και το παιζει.
    το "θέατρο" αναγκάστηκε να το κάνει ο φίλος γιατί ο κανάγιας ήθελε ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ

Kρατησες αυτο που σου αρεσε απο τα γραφομενα μου για να αφησεις τις εντυπωσεις που ηθελες ε;
    Το αν ειμαι εγω ντουλαπα, εχει σχεση με το θεατρο και τις λαμογιες που προτινεις για να βρεις το δικιο σου;
    Οι ντουλαπες ειναι υπερανω του νομου;
    Υποστηριζω κατι τετοιο πουθενα;
    Εσυ αν χτυπησεις καποιον κατα λαθος, θελεις να παιξουν θεατρο εις βαρος σου και να τους πληρωνεις μια ζωη;
    Φιλοτιμο ξερετε τι σημαινει στο φιναλε μερικοι εδω μεσα, η ειστε απο αλλου;

το "θέατρο" αναγκάστηκε να το κάνει ο φίλος γιατί ο κανάγιας ήθελε ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    που το ξέρεις;; ήσουν παρών;;

αν ήθελε να φύγει θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή, δεν θα σταματούσε ...

ποιο "φιλότιμο" ρε παίκτη, αυτό που έδειξε ο δικηγόρος με το "α, βλέπω δεν χτύπησες, και ξέρεις, βιάζομαι...";;;;;;

ποιόν νομίζεις πως κοροϊδεύεις;;;

ο φίλος έπαιξε θέατρο ΜΟΝΟ για να τον κρατήσει εκεί αφού ο τύπος ήταν χοντρόπετσος, όχι για να προσποιηθεί σωματικές βλάβες και να ζητήσει ψεύτικες αποζημιώσεις, το κατάλαβες αυτό;;;

σε όποιο φόρουμ κι αν μπω, βλέπω να συγκλίνουν όλοι στο ίδιο "ΠΑΝΤΑ καλούμε τοτα", κάτι που τον δικηγόρο δεν τον βόλευε, ήταν "βιαστικός" βλέπεις...
    σκέφτηκες το ενδεχόμενο να ήταν αλήθεια αυτό του του είπε, ότι έχει δικαστήριο;;

γιατί η πρώτη αντίδραση πρέπει να είναι το θέατρο;;
    αυτό κατακρίνουμε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF