Σελίδα 235 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 135185225230231232233234235236237238239240245285 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.511 έως 3.525 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Alloste eimaste kai patriotakia gia rota ton

Arketa oi filies omos...... tha fate kala gaurakia tin kiriaki

Πηρες αυτο που σου αξιζε στην καριερα σου............

ΑΤΙΤΛΟΣ.....

Και σαν προεδρος ....

Και σαν παιχτης.......

Με λιγα λογια.... 100% ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ !!!

Διωγμενος......

Απο αυτους που πανυγηριζες μαζι τους πανω στα καγγελα.....Δειχνωντας παντα το μεσαιο δαχτυλο στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο

Απο αυτους που σε εσωναν απο τις φαπες του Μακαρου......

Σε εκαναν ευκολα.... Να τα παρατησεις και να την κοπανησεις βαζοντας τα ποδια στο σβερκο....

Αυτος ησουν....

Και σαν παιχτης......

Και σαν προεδρος.....

Αντε γεια..........

Θεμιστοκλακο !!!!! :wave2

τελικα εισαι πολυ κομπλεξακι.....μαλλον θα στο δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....οταν δεν γουσταρε τα λεφτα του κατασκοπου σου.....και ιδιος οταν πηδαγε τους γαυρους μονος του....

υ.γ α ναι.....εχει παρει ευρωπαικο.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τελικα εισαι πολυ κομπλεξακι.....μαλλον θα στο δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....οταν δεν γουσταρε τα λεφτα του κατασκοπου σου.....και ιδιος οταν πηδαγε τους γαυρους μονος του....

υ.γ α ναι.....εχει παρει ευρωπαικο.....
    Τα κομπλεξακια ψαχτα με πρωτο,πρωτο τον Θεμιστικλακο τοτε που ερχοταν ο Ντουσαν σαν προπονητης του Ολυμπιακου στην Φιλαδελφεια........

Ειναι αυτοι... Που φωναζαν σημερα...... Οι ιδιοι.....

Υγ.... Μιλαμε για οπαδικο επιπεδο......

Εχει διαφορα....

Τα κομπλεξακια ψαχτα με πρωτο,πρωτο τον Θεμιστικλακο τοτε που ερχοταν ο Ντουσαν σαν προπονητης του Ολυμπιακου στην Φιλαδελφεια
    Ειναι αυτοι... Που φωναζαν σημερα...... Οι ιδιοι.....

Υγ.... Μιλαμε για οπαδικο επιπεδο ......
    Εχει διαφορα....

τα πες ολα....

τα πες ολα....

Για τον μονο προεδρο που πραγματικα φοβαμαι......

Σου εχω πει...?????

Οταν θα ερθει η ωρα και θα αναλαβει την ομαδα σου.....

Τα ξαναλεμε.....

Για τα περι προεδρων .... Να ακουτε τον τερρενς.......

( Αν και τα εχω πει νωριτερα απο αυτον...)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΛΕ.......

Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2657519403_1c4e248b76.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	147039

Για τον μονο προεδρο που πραγματικα φοβαμαι......

Σου εχω πει...?????

Οταν θα ερθει η ωρα και θα αναλαβει την ομαδα σου.....

Τα ξαναλεμε.....

Για τα περι προεδρων .... Να ακουτε τον τερρενς.......

( Αν και τα εχω πει νωριτερα απο αυτον...)

αυτο δεν εχει καμμια σχεση μετο κομπλεξ που σου δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....κλασσικος γαυρος που αλλαζει κουβεντα οταν δεν ξερει να πει κατι αλλο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    λοιπόν

επεξήγηση για βάζελους

ο Λίνεν είπε ότι ΔΕΝ κατάλαβε γιατι έδωσε κόκκινη....δεν είπε πουθενά ότι ήταν ΛΑΘΟΣ....

προφανώς δεν είχε άποψη της φάσης ....

η εκτίμηση της φρασης ειναι προσωπική....περνεις τη φραση και της δινεις το νοημα που θες εσυ...

αν ηταν θα έλεγε "δεν ειδα και δεν εχω άποψη...."

στο www.sport-fm.gr γραφει "η κοκκινη ηταν περιεργη"
    περιμενω να ακουσω στα αγγλικα τις δηλώσεις να δω τι είπε ακριβως....

αλλα επαναλαμβάνω....φίλαθλοι του Πανιωνιου αναρωτιοντουσαν γιατι την έδωσε....
    τετοιες φασεις γινονται 100 σε καθε αγωνα...δεν ειναι τραβηγμα φανελας και δεν ανακόπτει αιφνιδιασμο ...

ο Πάντος κανει 100 τετοιες φασεις ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι....σε ολες τις προσωπικες του μονομαχιες ...

τις φασεις που λες δεν τις ειδα...δεν εβλεπα συνεχεια το παιχνιδι....αποσπασματικα πλανα εβλεπα

Υ.Γ. τωρα τις ειδα...του Νικοπολίδη εχεις δικιο...δεν ειναι κιτρινη...ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αυτο δεν εχει καμμια σχεση μετο κομπλεξ που σου δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....κλασσικος γαυρος που αλλαζει κουβεντα οταν δεν ξερει να πει κατι αλλο.....

Που την ειδες την αλλαγη κουβεντας....???

Θες να αναλυσουμε τι το παραπανω εκανε στην αεκ ο Θεμιστοκλακος......???

Θες να αναλυσουμε το κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο κοκκαλης...????

Τι αντεχεις ...?? Πες μου...???

Εδω ειμαι !!!

Εσυ....?????

Που την ειδες την αλλαγη κουβεντας....???

Θες να αναλυσουμε τι το παραπανω εκανε στην αεκ ο Θεμιστοκλακος......???

Θες να αναλυσουμε το κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο κοκκαλης...????

Τι αντεχεις ...?? Πες μου...???

Εδω ειμαι !!!

Εσυ....?????
    ακου φιλαρακο....το οτι εκανε η δεν εκανε ο Θεμιστοκλακος δεν εχει καμμια σχεση με την κουβεντα οταν λες με τετοια ΕΜΠΑΘΕΙΑ οτι παρεμεινε ατιτλος και τις λοιπες μαλακιες.....βαζοντας μου και σαν παραδειγμα τον ''βατραχο'' και την Ν.Φ.....και εν πασει περιπτωσει εσυ ο μεγαλος και τρανος γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τον Θεμιστοκλακο???επειδη απλα σε εχει τσουξει που και τα λεφτα του κατασκοπου εφτυσε και οσο παιζοταν το παιχνιδι στα ισια σε κερδιζε μονος του.....
    προσωπικα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και κομπλεξ ο Κοκκαλης.....απλα εχει δημιουργησει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια....
    αντεχω να χανω οταν δεν το αξιζω.....και οχι εγω και ο Θωμας να κερδιζουνε και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....

Υ.Γ. ουστ ρε Χατζηπαναγη.....και εσυ ατιτλος εμεινες.....

και τελειωνω εδω λεγοντας οτι ειναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ενος προεδρου να ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τα μουνοπανα που κανουν φασαριες και κινδυνευει Η ΖΩΗ ΜΟΥ για εμενα που ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....και οτι δεν τους εγλυψε τα αυτια λεγοντας ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....και ακομα χειροτερα ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ......που εντελως τυχαια ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ...

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Απο αυτους που πανυγηριζες μαζι τους πανω στα καγγελα.....Δειχνωντας παντα το μεσαιο δαχτυλο στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο

Αυτο ειναι που σας καει ακομα ε:rotflmao: :rotflmao:

Και ξερεις τα παιδικα τραυματα δεν ξεπερνιουνται ευκολα
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ακου φιλαρακο....το οτι εκανε η δεν εκανε ο Θεμιστοκλακος δεν εχει καμμια σχεση με την κουβεντα οταν λες με τετοια ΕΜΠΑΘΕΙΑ οτι παρεμεινε ατιτλος και τις λοιπες μαλακιες.....βαζοντας μου και σαν παραδειγμα τον ''βατραχο'' και την Ν.Φ.....και εν πασει περιπτωσει εσυ ο μεγαλος και τρανος γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τον Θεμιστοκλακο???επειδη απλα σε εχει τσουξει που και τα λεφτα του κατασκοπου εφτυσε και οσο παιζοταν το παιχνιδι στα ισια σε κερδιζε μονος του.....
    προσωπικα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και κομπλεξ ο Κοκκαλης.....απλα εχει δημιουργησει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια....
    αντεχω να χανω οταν δεν το αξιζω.....και οχι εγω και ο Θωμας να κερδιζουνε και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....

Καταρχην εισαι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ μονο και μονο στην αναφορα σου και στην ανοητη συγκριση σου με τον τεραστιο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ.....

Στο θεμα μας....

Ασχολουμε με τον Θεμιστοκλακο γιατι ηταν το τελειο εργαλειο παραπλανησης και τυφλωσης των οπαδων σας με παντα εναν στοχο...... Τον Ολυμπιακο και μονο αυτον !

Στην αεκ των μυριων προβληματων και της αφαιμαξης απο τον καθε απατεωνα προεδρο εμπαινε ολα τα χρονια ( πλην μακαρου ) μπροστα δειχνωντας προς πειραια πλευρα παντα διευκολυνωντας το καθε λαμογιο να κανει την δουλεια του.........

Και κονομαγε....κονομαγε......

Και οταν ηρθε η ωρα με τις πλατες αλλωνων να διεκδηκησει προεδρια και να το παιξει σωτηρας
    Τοτε θημηθηκε το ποιοι γ@μ@γ@ν την αεκ...?????

Τις οσες μ@λ@κιες εχει πει για τον Ολυμπιακο γεμιζουν τομους.....Σε τιποτα δεν βγηκε αληθινος και για τιποτα δεν μπορεσε να παρει εκδικηση......

Οποτε μην μιλας για κομπλεξ....

Για απαντηση και ηθικη ικανοποιηση χρονων να μιλας.....

Το ποιος ειναι ο νικολαιδης σας τα εχουν πει ... Και ο τσιαρτας... Και ο Δελλας !! ( κομπλεξικοι και αυτοι..??) Ενδιαφερθηκες να τις μαθεις ποτε ..????

και τελειωνω εδω λεγοντας οτι ειναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ενος προεδρου να ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τα μουνοπανα που κανουν φασαριες και κινδυνευει Η ΖΩΗ ΜΟΥ για εμενα που ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....και οτι δεν τους εγλυψε τα αυτια λεγοντας ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....και ακομα χειροτερα ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ......που εντελως τυχαια ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ...

Και επειδη μαλλον τελικα δεν ξερεις.....

Βασιλης τσιαρτας.........

<<< "Ο Νικολαΐδης είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που έγιναν στους Θρακομακεδόνες από οπαδούς σε βάρος των παικτών της ΑΕΚ. Δεν μας προφύλαξε, ενώ ήξερε τι γινόταν. Επρεπε να μας πάρει τηλέφωνο και να μας πει να μην πάμε στην προπόνηση. Ο Νικολαΐδης ως παίκτης έκανε δημόσιες σχέσεις με τους οργανωμένους και πουλούσε οπαδιλίκι όταν εγώ έδινα τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Ο Νικολαΐδης σας έχει πουλήσει, σε όλους, το παραμύθι πως είναι μπροστάρης κατά της βίας. Δεν υπάρχει αυτό... Ο Νικολαΐδης μια ζωή ήταν αχάριστος και παρτάκιας. Οταν σε όλους τους παίκτες η ΑΕΚ χρωστούσε λεφτά αυτός ήταν πάντα ο μοναδικός πληρωμένος. Και όταν τελείωνε το συμβόλαιό του φρόντισε να εγκαταλείψει και να πάει στην Ατλέτικο... "Κανένας Νικολαΐδης δεν έβαλε την ΑΕΚ στο άρθρο 44. Επιτρέψτε μου να έχω τη γνώμη μου. Αυτό ήταν επίτευγμα άλλων... Ο Νικολαΐδης πολλά από αυτά που είπε όταν ανέλαβε πρόεδρος ή δεν τα έκανε ή έκανε τα ακριβώς αντίθετα. Κοροϊδεύει τον κόσμο της ΑΕΚ και κυρίως με το θέμα του γηπέδου. Πρώτα έλεγε να γίνει στη Φιλαδέλφεια και τώρα στον ΟΔΔΥ, που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Μόνο αν έρθουν όλα τούμπα. Για να μη φτάσουμε στα τελευταία, με το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών που φαίνεται να μην έχει πληρώσει την Εφορία... Μην αναγάγουν τον Νικολαΐδη ως σημαία της ΑΕΚ. Δεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι ο Μανωλάς, είναι ο Παπαϊωάννου, που δεν γίνεται να μην πηγαίνει πλέον στο γήπεδο... Υπάρχουν τέσσερις-πέντε ψευτο-δημοσιογραφίσκοι που παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα από την πραγματική του Νικολαΐδη. Ο Νικολαΐδης σαν παίκτης ήταν καλός, αλλά επέλεγε τα παιχνίδια που έπαιζε". >>>

Αν θελεις και του Δελλα .... Σφυρα......

Δικαιωμα σας να αυτοπαραμυθιαζοσαστε με τον Νικολαιδη.....

Αλλα μονο μεταξυ σας.....

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

+1
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων