Α!Συγγνώμη.Καλορίζικο καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Α δεν έβαλα φωτογραφία με ζελατίνα......................
Α!Συγγνώμη.Καλορίζικο καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Α δεν έβαλα φωτογραφία με ζελατίνα......................
Πάντως κάνοντας το ταξίδι απο Αθήνα Ιωάννινα για ακόμα μία φορά σήμερα, επιβεβαίωσα το γεγονός οτι κάτι πρέπει να κάνω με την σέλα. Είναι πολύ μαλακή για το βάρος μου (95kgr).
Και μάλλον θα βάλω και την ζελατίνα. Αλλά προέχει η σέλα.!!!
Για ρίχτε ιδέες?
Να αλλάξω σε κάποιον το αφρώδες? (και αν ναί σε ποιόν?)
Να κοιτάξω κάποια έτοιμη (πχ bagster?)
Κάθε βοήθεια δεκτή.
(Επίσης το ταξίδεμα είναι πάρα πολύ ωράιο. Με ταχύτητες μέχρι 140χιλ/ώρα εαν εξαιρέσεις το θέμα με την σέλα, είναι υπέροχη. Κατανάλωση απο το BP της οδού Κυψέλης μέχρι την Αμφιλοχία απόσταση 330 περίπου χιλ, πρόσθεσα περίπου 13λιτ.!!!!)
Να πας σε κάποιον σελά, να σου αφαιρέσει υλικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Για ρίχτε ιδέες?
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μπορείς όντως να πας σε σελά να σου βάλει πιο σκληρό υλικό, ή...
να κάνουμε ανταλλαγή με τη σέλα του XTR που είναι λίγο σκληρούλα...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Οκ...........!!!!!!!!!!
Μόνο την σέλα όμως ε????
Συν το οτι εχει πολυ ωραιες θεσεις για να δενει το χταποδι, αλλα λιγο ακριβα την πηρες ρε συ...2 καφεδες.
Πω πω.. Σου πιασανε τον ποπο.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Puig Θα βρείτε ψηλή ζελατίνα του tenere.
Νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο αυτην της givi που εχω βαλει, αλλα δεν ξερω αν εχει το ιδιο αποτελεσμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Puig Θα βρείτε ψηλή ζελατίνα του tenere.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ωραία είναι!!!!
Τιμή?
Έχω την εντύπωση ότι αν πατήσεις σε κάτι που γράφει κάτω από τη φωτογραφία σου γράφει τιμή.Το θέμα είναι ότι βρίσκεται στην Ισπανία...Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Ωραία είναι!!!!
Τιμή?
Εχω κανει παραγγελια απο μοτοροδα τις βασεις για πλαινες βαλιτσες.
Η παραγγελια εγινε στις 16-10-2008.
Θα ερχοταν σε δεκαπεντε ημερες.
Σε δυο μερες κλεινω μηνα.
Που ειναι οι βασεις οεο???![]()
![]()
![]()
Και εβριζα την ηλιοφιλ που λεει παραδωση σε ενα μηνα.
Τουλαχιστον αυτοι μπορει να λενε και αληθεια ενω οι αλλοι σου λενε 15 μερες ενοωντας 35.
Γ@μω την ειλικρινια μου μεσα.
Αλλα εχω δωσει προκαταβολη δυστυχως αλλιως ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.![]()
![]()
Για να γνωριζετε οσοι θελετε να παραγγειλετε στο μελλον απο αυτους...
Φαίνεται ότι άρχισαν και αυτοί να μαθαίνουν από τη Yamaha..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εχω κανει παραγγελια απο μοτοροδα τις βασεις για πλαινες βαλιτσες.
Η παραγγελια εγινε στις 16-10-2008.
Θα ερχοταν σε δεκαπεντε ημερες.
Σε δυο μερες κλεινω μηνα.
Που ειναι οι βασεις οεο???![]()
![]()
![]()
Και εβριζα την ηλιοφιλ που λεει παραδωση σε ενα μηνα.
Τουλαχιστον αυτοι μπορει να λενε και αληθεια ενω οι αλλοι σου λενε 15 μερες ενοωντας 35.
Γ@μω την ειλικρινια μου μεσα.
Αλλα εχω δωσει προκαταβολη δυστυχως αλλιως ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.![]()
![]()
Για να γνωριζετε οσοι θελετε να παραγγειλετε στο μελλον απο αυτους...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.