![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To παρήγγειλα
Αύριο θα το έχω στο γραφείο
59?
Indianapolis, σου έρχομαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To παρήγγειλα
Αύριο θα το έχω στο γραφείο
59?
Indianapolis, σου έρχομαι
![]()
![]()
![]()
Να κάνω μια διευκρίνηση σε όσους θα το πάρουν για το pc, στις κονσόλες όπως το PS3 και το XBOX τα πλήκτρα δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο παίχτης την ευαισθησία που έχει η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας όσο αναφορά το στρίψιμο, το άνοιγμα του γκαζιού και το πάτημα των φρένων. Όσο πατάς για παράδειγμα το πλήκτρο του γκαζιού τόσο επιταγχύνει και η μοτοσυκλέτα ενώ το απότομο πάτημα μέχρι το τέρμα έχει σαν αποτέλεσμα το ανεπιθύμητο σπινάρισμα (κι αυτό είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη απόλαυση στο παιχνίδι), τι γίνεται όμως με το pc στην περίπτωση που χρησιμοποιείται το πληκτρολόγιο για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας ;
Το αναφέρω για όσους δεν έχουν σκεφτεί ότι με ένα joystick μάλλον πως θα το απολαύσουν καλύτερα, εγώ το έχω στο PS3 και προτιμώ να οδηγάω στην τηλεόραση παρά στο δρόμο![]()
Α ! Road Spirit θά'θελες![]()
Valemakis206 :rotflmao:
Και κάτι τελευταίο, έκανα 5 ολόκληρους γύρους με τον Stoner ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ !:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να κάνω μια διευκρίνηση σε όσους θα το πάρουν για το pc, στις κονσόλες όπως το PS3 και το XBOX τα πλήκτρα δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο παίχτης την ευαισθησία που έχει η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας όσο αναφορά το στρίψιμο, το άνοιγμα του γκαζιού και το πάτημα των φρένων. Όσο πατάς για παράδειγμα το πλήκτρο του γκαζιού τόσο επιταγχύνει και η μοτοσυκλέτα ενώ το απότομο πάτημα μέχρι το τέρμα έχει σαν αποτέλεσμα το ανεπιθύμητο σπινάρισμα (κι αυτό είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη απόλαυση στο παιχνίδι), τι γίνεται όμως με το pc στην περίπτωση που χρησιμοποιείται το πληκτρολόγιο για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας ;
Το αναφέρω για όσους δεν έχουν σκεφτεί ότι με ένα joystick μάλλον πως θα το απολαύσουν καλύτερα, εγώ το έχω στο PS3 και προτιμώ να οδηγάω στην τηλεόραση παρά στο δρόμο![]()
Α ! Road Spirit θά'θελες![]()
Valemakis206 :rotflmao:
Και κάτι τελευταίο, έκανα 5 ολόκληρους γύρους με τον Stoner ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ !:rotflmao:
Θες να μας βαλεις σε εξοδα ρε κΙαρατα ε?
![]()
Εγώ απλώς σου είπα να πάρεις ένα τζοϊστικάκι για να χαρείς το παιχνίδι καλύτερα !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θες να μας βαλεις σε εξοδα ρε κΙαρατα ε?
![]()
Θα προτιμούσα όμως να πάρεις ένα PS3 να πληρώσεις την 500άρα και βάλε μαζί με το παιχνίδι για να σεστο multiplayer online
![]()
![]()
![]()
στο multiplayer online![]()
![]()
![]()
Γινεται κι αυτο????![]()
Πως το βαζεις ον λαιν?
Επισης, αυτο ειναι προκληση*!
*μιας και στο Σούγια-Χανιά εισαι μεγαλη κουλατζα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.......τι γίνεται όμως με το pc στην περίπτωση που χρησιμοποιείται το πληκτρολόγιο για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας ;
Το αναφέρω για όσους δεν έχουν σκεφτεί ότι με ένα joystick μάλλον πως θα το απολαύσουν καλύτερα .........
joystick ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|
|
|
|
\ / (τις σκανδάλες τις βλέπεις Μάκη ;;; )![]()
![]()
εεεεεεεεεμ. μια μικρη βοήθεια.
επειδη τελευταιο παιχνιδι που επαιξα στον υπολογιστη ηταν πριν αρκετα χρονια.
αυτες ειναι εικονες απο gameplay ή απο τα βιντεο του παιχνιδιου?
σε κοσνόλα αυτο το ρημάδι παιζεται εύκολα ή πάμε για μεταμοσχευση εξτρα δεικτων και αντιχειρα?
Βγαινει στις δυο μεγάλες?
μερσι για την υπομονή και την κατανοηση
bandit 1250 λεμε
Με τον de Puniet δοκίμασες;
safety doesn't happen by accident
Το PS3 μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και με καλώδιο και ασύρματα (το ασύρματο δεν το ήξερα), πριν μια βδομάδα που το πήρα, κάνοντάς του τις ρυθμίσεις του προφίλ κλπ κλπ μου είπε ότι βρήκε το ρούτερ μου και κατάφερα και το σύνδεσα μόνος μου, πανεύκολο ήτανΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γινεται κι αυτο????![]()
Πως το βαζεις ον λαιν?
Επισης, αυτο ειναι προκληση!![]()
![]()
Κάπως γίνεται να παίξεις με κάποιον άλλον online αλλά αυτό πρέπει να το ψάξω :o![]()
Το PS3 μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και με καλώδιο και ασύρματα (το ασύρματο δεν το ήξερα), πριν μια βδομάδα που το πήρα, κάνοντάς του τις ρυθμίσεις του προφίλ κλπ κλπ μου είπε ότι βρήκε το ρούτερ μου και κατάφερα και το σύνδεσα μόνος μου, πανεύκολο ήταν![]()
Κάπως γίνεται να παίξεις με κάποιον άλλον online αλλά αυτό πρέπει να το ψάξω :o![]()
Βαζω καλοριφερ ρε κ@ργιολη! Γιατι με βαζεις και σε αλλα εξοδα?????
![]()
![]()
![]()
Ωχ πυροβολάει κιόλας ; (σε περίπτωση που ο Ντιμ μας βγει γΛήγορος)Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
joystick ;;;![]()
![]()
(τις σκανδάλες τις βλέπεις Μάκη ;;; )
![]()
![]()
Το PS3 μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και με καλώδιο και ασύρματα (το ασύρματο δεν το ήξερα), πριν μια βδομάδα που το πήρα, κάνοντάς του τις ρυθμίσεις του προφίλ κλπ κλπ μου είπε ότι βρήκε το ρούτερ μου και κατάφερα και το σύνδεσα μόνος μου, πανεύκολο ήταν![]()
Το ίδιο γίνεται και στο xbox360.
Άμα θέλεις να παίξεις με τους φίλους σου, τους κάνεις add
Επίσης, μπαίνοντας στο multiplayer mode, μπορεις να διαλέξεις διάφορες κατηγορίες online παιχνιδιών (Δεν έχω παίξει το συγκεκριμμένο, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτια θα είναι όπως όλα)
Εχει πολύ πλάκα, να είναι μπροστά τις κονσόλες τους, 5 φίλοι, ο καθένας από το σπίτι του, και να πηγαίνουν μαλιά κουβάρια και να βρίζονται και να κάνουν χαβαλέ από το σετ ακουστικά-μικρόφωνο
Στο PES να δείτε τι γίνεται
όποιος έχει xbox360 και θέλει να παίζουμε, να με κάνει add
manhunter(κενό)gr
![]()
![]()
![]()
Βάλε PS3 να σε ζεστάνω στις πίστες μα εκεί που πήγε το πετρέλαιο συμφέρουν τα trackdaysΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βαζω καλοριφερ ρε κ@ργιολη! Γιατι με βαζεις και σε αλλα εξοδα?????
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχ πυροβολάει κιόλας ; (σε περίπτωση που ο Ντιμ μας βγει γΛήγορος)![]()
το βάζεις σε 6- axis mode .....με τη μια σκανδάλη ελέγχεις προοδευτικά το γκάζι και με την άλλη το μπροστινό φρένο ....και έχει και force feedback ....
:ZZZ: (θα σου στείλω το βραδάκι οδηγίες για το στήσιμο online κονσολίτσας ... )![]()
(και μετά πρέπει να βρούμε και κανα κουλάδι να τα "πάμε" .... )![]()
Άψογος !Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Το ίδιο γίνεται και στο xbox360.
Άμα θέλεις να παίξεις με τους φίλους σου, τους κάνεις add
Επίσης, μπαίνοντας στο multiplayer mode, μπορεις να διαλέξεις διάφορες κατηγορίες online παιχνιδιών (Δεν έχω παίξει το συγκεκριμμένο, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτια θα είναι όπως όλα)
Εχει πολύ πλάκα, να είναι μπροστά τις κονσόλες τους, 5 φίλοι, ο καθένας από το σπίτι του, και να πηγαίνουν μαλιά κουβάρια και να βρίζονται και να κάνουν χαβαλέ από το σετ ακουστικά-μικρόφωνο
Στο PES να δείτε τι γίνεται
όποιος έχει xbox360 και θέλει να παίζουμε, να με κάνει add
manhunter(κενό)gr
![]()
![]()
![]()
:a51: :a51: